Aktualności

Colecția de iarnă în angrosiști de îmbrăcăminte

În noul an, avem veşti grozave pentru dumneavoastră — o nouă colecţie de iarnă la distribuitorul de articole de îmbrăcăminte este acum disponibilă la FactoryPrice.eu. Check out ce hainele vor fi la modă în această iarnă și ce tendințe vor fi populare în anul curent.

Materialul este important

Atunci când alegeți haine pentru iarnă, ar trebui să acordați o atenție deosebită materialului — în vreme rece ar trebui să ne ofere confort termic. Deci, în mod natural, dar sunt alese materiale calde, cum ar fi lână, angora sau cașmir. Natural, moale și plăcut la atingere bumbacul este foarte popular. La rândul său, hainele din piele de căprioară, velur și piele atrag vederea. Merită acordată atenție decorării materialului. Poate fi melanj, bifat cu fir strălucitor, striat, cu decupaje deschise sau un model de împletitură. Interesant sunt hainele care combină mai multe tipuri de materiale, de exemplu, o bluză de velur cu o țesătură translucidă pe umeri. În ultima vreme, o mare popularitate se bucură de modelele de trening de haine. Femeile din întreaga lume pariază pe rochii de trening, seturi de haine, bluze sau trening. Hainele confortabile sunt cel mai adesea într-un stil sportiv, dar nu există nici o lipsă de interpretări noi și interesante ale acestor fațade.

Tăietura contează

Așa cum am menționat mai sus, cele mai populare sunt acum bluze de haine. Cu toate acestea, merită să ne uităm la ce decorațiuni ale tăieturii au elemente specifice ale dulapului. Tendințele la modă sunt mâneci de dimensiuni XXL, bufete sau linia de umăr coborâtă. Multe modele de haine au, de asemenea, o curea de subliniere a taliei (cel mai adesea realizată din același material ca și îmbrăcămintea). Pentru a face ca elementul de garderobă să adere mai bine, se folosesc fante la capătul mânecilor sau picioarelor, la talie, la partea inferioară a hainei sau pe decolteu. Tendințele includ, de asemenea, volane – pe mâneci, decolteu (broască, decolteu spaniol) sau în partea de jos a hainelor. Ele pot fi simple sau stratificate. Colecția de iarnă în angrosiști de îmbrăcăminte jest pełna ubrań z różnorodnymi wycięciami kroju oraz wiązania, które uatrakcyjniają element garderoby. Wiele modeli jest ozdobionych lamówkami w kontrastowych kolorach, napisami czy nadrukami. Popularnością cieszą się także kolorowe hafty. Z kolei ozdoby takie jak metalowe kółka, dżety, cekiny, ozdobne zamki czy guziki wpisują się w trend metalicznych odcieni.

 

Zimowa kolekcja w hurtowni odzieży Factoryprice.eu

Culorile cele mai la modă pentru iarnă

Care sunt cele mai bune nuanțe pentru iarna din acest an? O mare popularitate se bucură de hainele neutre nud adaptate culorii pielii noastre. Ne-ar dori, de asemenea, să pună pe nuanțe de maro și verde — maro deschis, cămilă, maro, kaki, măsline sau verde îmbuteliat. Din culori atenuate, dar expresive, recomandăm încă maro și muștar. Culorile anului au fost gri deschis final gri și galben iluminant, cu toate acestea, toate nuanțele de culoare gri și galben vor fi la modă în acest an. Îți plac elementele puternice de styling, culorile expresive? În plus față de galben, o alegere bună va fi purpuriu, roșu, fuchsie sau cobalt. O alegere bună este, de asemenea, alegerea unei nuanțe metalice, nu numai aur sau argint, ci oricine cu un strat metalic. Un astfel de element al kitului va atrage cu siguranță atenția asupra lui însuși. În plus față de elementele uniforme ale dulapului, vă recomandăm hainele în modele. Puteți paria în siguranță pe decorațiuni tradiționale — dungi, motive florale sau carouri. De asemenea, prezintă un model în litere, motive geometrice, motive de pictură sau modele moro.

Ce haine să alegeți?

Hainele necesare pentru iarnă sunt, în primul rând, acoperiri de top. Nu contează dacă decideți cu privire la jachetele sau paltoanele pentru femei — capacul trebuie să fie cald și protejat de condițiile meteorologice. Excelent dacă are buzunare spațioase, glugă sau guler-guler-guler care protejează împotriva vântului și a frigului. O altă îmbrăcăminte necesară în dulapul pentru femei este cu siguranță pulovere. Vă recomandăm ambele modele puse pe cap și cardigane sau deschise. Pulovere pentru femei pot fi purtate atât pentru stilul de zi cu zi, cât și în kiturile de lucru și chiar pentru ocazii speciale. În opinia noastră, fiecare femeie ar trebui să aibă în garderoba ei cel puțin un pulover cu o panglică, un model cu guler și un cardigan lung. O lovitură la jackpot va fi o vestă cu blană cu păr lung sau scurt. Puteți să-l purtați ca element de styling înlocuind bluzele, puloverul sau jacheta sau ca un strat suplimentar de încălzire, de exemplu, pus pe o jachetă de piele. În garderoba unei femei va veni, de asemenea, la îndemână Rochii tricotate, fuste personalizate sau pantaloni eleganți.

Colecția de iarnă în angrosiști de îmbrăcăminte

Comert cu ridicata FactoryPrice.eu își actualizează gama și adaugă produse noi la ofertă în fiecare zi. Unul nou este disponibil acum colecția de iarnă în angrosist de îmbrăcăminte, care se potrivește perfect în tendințele populare din 2021. Veți găsi în ea elementele dulapului enumerate mai sus și multe alte haine interesante. Comert cu ridicata FactoryPrice.eu permite achizițiile dintr-o singură bucată, oferă înregistrare gratuită și plată sigură. Depozitul nostru este deschis tot timpul și mărfurile pentru expediere sunt pregătite în termen de 24H. Pentru fiecare produs includem o descriere finită și fotografii profesionale ale produselor, astfel încât mărfurile să poată fi introduse în oferta dvs. chiar mai repede.

Paula

Recent Posts

Ozdoby do odzieży czyli drugie życie ubrań

Znudziła Ci się kolejna koszulka basic? Nie masz serca, żeby wyrzucić ukochane jeansy, ale nie…

4 ore ago

Długość sukienek wiek – mini midi maxi

Wiele kobiet zastanawia się czy długość sukienek i spódnic należy dobierać ze względu na wiek.…

5 ore ago

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

9 ore ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

10 ore ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

11 ore ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

11 ore ago