Categories: Aktualności

Jachete pentru femei pentru en-gros de iarnă: top 5 modele

Discutăm despre cele mai importante tendințe pentru pardesiu pentru iarna din acest an. Verificați ce jachete pentru femei pentru iarna en-gros în valoare de cumpărare. Vă sfătuim modele specifice, fațade și culori care se încadrează în cele mai recente tendințe.

Jachete de femei în jos pentru iarnă

Când ne gândim la jachetele pentru femei pentru iarnă în minte imediat ne coborâm modele. Acestea sunt cele mai universale modele care au fost la modă de mulți ani. Pariem pe ele în primul rând pentru că oferă confort termic. Cele mai multe modele au, de asemenea, o tăietură simplă și se potrivește perfect unei varietăți de stil. Elementele caracteristice sunt gulerele, gulerele, hotele și buzunarele mari, spațioase — datorită acestor elemente în jos jachete pentru femei pentru iarnă sunt foarte funcţionale. Jachetele pot avea pungi și crețuri în partea de jos jachete dacă la sfârșitul mânecilor face capacul superior chiar mai bine aderă la corp. Tăierea și materialul oferă nu numai căldură, ci și protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile, cum ar fi vântul, frigul și înghețul. Jachete fixați cu un fermoar. Lungimea lor poate fi scuipată — până la linia șoldului, la jumătatea coapsei sau până la genunchi. Multe modele sunt decorate cu matlasare orizontală sau blană. O alternativă la astfel de jachete sunt modelele de schi cu aspect tipic sportiv.

Jachete de blană moi și calde

Geci de blană, alpaca sau blănurile de oaie sunt foarte populare în acest an. Întregul capac poate fi făcut din blană moale până la atingere sau un astfel de material poate acoperi doar o parte dintr-o jachetă din materiale combinate. Futerko este, de asemenea, o decorare la modă. Discutarea jachete de blană Cu toate acestea, suntem preocupați de primul tip de îmbrăcăminte pe care l-am enumerat. Geci de blană au de obicei o tăietură extinsă la mijlocul coapsei sau la genunchi. Cel mai adesea, modelele au amânat ansamblurile și se fixează pe butoane (una sau două rânduri). Ele pot avea un gât V sau un finisaj înalt. Suprafața materialului în sine poate fi netedă, curată sau are peri lungi. Cel mai adesea punem modele uniforme în culori universale sau culori de pământ — alb, rodie, maro, bej sau negru. Futerka mogą być ozdobione wzorami zwierzęcymi (paski zebry, panterka).

 

Kurtki damskie na zimę hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Jachete parkas

Atât îmbrăcămintea exterioară populară de toamnă, cât și de iarnă sunt jachete parkas. Modelele de iarnă au de obicei o căptușeală mai groasă, precum și o încălzire suplimentară. Cum arată astfel de modele? Jachete parkas au o tăietură la mijlocul coapsei, o glugă și un tragător în talie. Cele mai multe modele sunt rotunjite în partea de jos, uneori au o tăietură asimetrică. Jachetele pot avea fante sau trots în partea de jos a jachetei sau la capătul mânecilor, fermoar cu fermoare, nasturi sau pui de somn — de obicei, închizătoarea este acoperită cu un strat suplimentar de material. Jachete parkas face aluzie la stilul militar, de obicei fiind uniform și disponibil în negru, bleumarin, kaki și măsline. Ele pot fi decorate cu un model moro. Decorurile lor se încadrează, de asemenea, în stil militar — acestea sunt de cele mai multe ori păgâni, patch-uri sau pietre sau alte elemente metalice. Ca majoritatea jachetelor pentru iarnă, parkas poate împodobi o haină de blană, uneori este în culoarea sacoului, cu toate acestea, de obicei, are o nuanță contrastantă de culoare.

Jachetă pentru femei Kaki și modele cu strălucire metalică

Do sacou pentru femei kaki și jacheta parka nu este același lucru? Nu neapărat. În această iarnă sunt deosebit de la modă jachete pentru femei în culoarea kaki. Pot, dar nu trebuie să fie jachete de parka. De fapt, putem paria pe orice model de îmbrăcăminte exterioară, dacă vrem să se încadreze în tendințele la modă, dar să punem pe culoarea kaki. Verdeața tonifiată se potrivește perfect cu alte nuanțe și haine, funcționează excelent pentru o varietate de stil. O altă tendință la modă cu privire la culoare sunt jachete pentru femei en-gros de iarnă într-o nuanță metalică. Cu toate acestea, nu este vorba doar de aur sau argint, și fiecare nuanță cu un luciu metalic. Puteți să o obțineți printr-o acoperire specială sau un efect de vinil asupra materialului. Metalic jachete pentru femei pentru iarnă sunt un element puternic de stil și atrag imediat atenția, ele vor fi excelente pentru stilul de zi cu zi.

Jachete pentru femei pentru en-gros de iarnă

Dacă doriți să cumpărați jachete pentru femei en-gros de iarnă recomandăm en-gros FactoryPrice.eu. Aici veți găsi modele interesante de acoperire (atât cele enumerate mai sus, cât și multe altele) într-o varietate de tăieturi, fațade, dimensiuni și variante de culoare. En-gros Factoryprice.eu este un loc minunat pentru a cumpăra bunuri pentru magazin de îmbrăcăminte online sau staționare. Oferim înregistrare gratuită, integrare ușoară cu angrosistul, plăți sigure și livrare rapidă. În distribuitorul nostru cu ridicata apar noi produse în fiecare zi — există ceva din care să alegi. Gama include atât articole clasice de îmbrăcăminte, cât și haine care devin la modă și se încadrează în cele mai recente tendințe de modă. Fiecare element este inclus cu fișiere de date, descriere și fotografii profesionale ale produselor. Cumpărați astăzi jachete pentru femei en-gros de iarnă și multe alte produse din colecția de îmbrăcăminte pentru femei.

Paula

Recent Posts

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

o oră ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

2 ore ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

2 ore ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

13 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

17 ore ago

Rochii casual perfecte pentru oraș

Rochii casual femeilor le place să poarte mai ales vara. Iarna și toamna - indiferent…

17 ore ago