Aktualności

Veste de blană pentru femei: lovitura sezonului

În vremea rece de iarnă, căutăm, în primul rând, elemente calde ale dulapului, care se vor potrivi bine stilului de iarnă. În acest rol, vestele pentru femei de blană sunt perfect dovedite. Suntem aluzie la ceea ce Modelele sunt în valoare de pariuri prin cumpararea lor en-gros. Recomandăm tipuri specifice, culori și decorațiuni. Check out oferta noastră.

De ce să pariați pe vestele femeilor de blană?

Hitul fierbinte al acestui sezon sunt Veste de blană pentru femei. Merită să pariați pe ele, deoarece sunt calde, iar aspectul lor se încadrează în tendințele modei predominante. Ele fac oarecum aluzie la apariția jachetelor populare de blană și, în același timp, sunt haine la modă în timpul iernii deja pentru mai multe sezoane. Vestele pot fi fie un element obișnuit de styling (în loc de un pulover sau o bluză), un capac superior sau un strat suplimentar de încălzire. Veste de blană pentru femei este uneori purtat pe acoperitoare de top — de exemplu, iarna pentru jachete din piele de toamnă. Avantajul lor fără îndoială este că se potrivesc perfect într-o varietate de stiluri de îmbrăcăminte și multe ocazii. Le putem purta la locul de muncă (chiar dacă există un cod strict de îmbrăcăminte), colegiu, școală, casual, petrecere și dată. Veste se potrivesc în kituri cu pantaloni eleganți, blugi, jambiere și chiar treninguri, cămăși, tricouri, pulovere, jachete, fuste sau rochii. Vestele selectate corespunzător vor interacționa cu orice tip de haine pentru mai multe ocazii, compuse pentru diferite anotimpuri.

Veste de blană pentru femei: tăieturi, fațade, modele

Putem alege din fațade cu păr scurt, frizzy, ușor cret sau lung și din modele netede. Toate veste de blană sunt frumoase și moi la atingere și oferă confort termic. Decuparea standard a vestei ajunge la linia șoldului, cu toate acestea, cele mai multe femei au pus pe modele până la mijlocul coapsei. În magazine și angrosiști, există și fațade care ajung în spatele genunchiului și chiar până la mijlocul vițelului. Veste de blană pentru femei se pot fixa cu broderie, bloca sau rămâne deschis fără nici o fixare. Tăierea fără mâneci fără mișcare oferă confort și, mai important, căldură. Unele modele au, de asemenea, buzunare sau glugă.

Veste din blană rzadko kiedy mają ozdoby, a jeśli już są one bardzo delikatne. Ciekawie wyglądają na przykład modele modułowe czy ozdobione poziomym pikowaniem (podzieleniem na poziome pasy). Interesująco prezentują się również modele kamizelek, które są futrzane od środka, a na zewnątrz mają inny materiał. Często jest on dodatkowo ozdobiony, na przykład jakimś wzorem – kratką, paskami czy pepitką. Ich krój może nawiązywać do ramonesek z odkładanymi połami.

Futrzane kamizelki damskie hurtowo – hurtownia Factorypric.eu

Cele mai populare culori

Veste de blană pentru femei datorită funcțiilor lor diverse, ele sunt uneori văzute ca strat superior. Prin urmare, de multe ori femeile decid asupra modelelor în culori clasice, cum ar fi negru, alb, bej, gri (gri deschis, grafit, oțel) sau maro (maro deschis, cămilă, maro). Vestele de blană pentru femei sunt perfect potrivite în seturi pentru o varietate de ocazii. În plus față de culorile clasice, nuanțele pastelate — albastru, roz deschis sau caise — sunt, de asemenea, populare. Acei oameni care nu pot sau nu doresc să opteze pentru o nuanță aleg adesea modele cu două tonuri. O soluție excelentă sunt veste pentru femei cu o tranziție de ombre la modă, adică umbrirea de la umbra luminii unei culori date până la umbra întunecată. Apoi, pe suprafața hainelor putem percepe chiar și mai multe nuanțe diferite de aceeași culoare. De asemenea, puteți paria pe modele multicolore. Inițial, de exemplu, sunt prezentate modele maro-negru-galben-roz-turcoaz. Atât de colorat veste pentru femei va prinde cu siguranță ochiul și va deveni principalele elemente ale stilului pentru diverse ocazii (apoi faceți haine tonifiate pentru ei).

Veste de blană pentru femei en-gros

Vă întrebați de unde să cumpărați Veste de blană pentru femei en-gros? Recomandăm online cu ridicata FactoryPrice.eu. Veți găsi o mulțime de modele interesante, în multe variante de culoare, dimensiuni și prețuri accesibile. Oferta noastră este actualizată în fiecare zi, astfel încât să puteți rămâne la curent cu tendințele în schimbare rapidă. Cele mai recente tendințe pe care le discutăm în știri. Fabrici en-gros pentru femei online oferă înregistrare gratuită (sunt necesare numai date de bază ale registrului companiei) și integrarea ușoară și rapidă cu afacerea en-gros. Mai mult decât atât, angrosistul se ocupă și de plățile sigure și de timpii de expediere rapizi. Datorită depozitului cu normă întreagă, pachetele sunt pregătite pentru expediere în termen de 24H. Fișierele gratuite, descrierile și fotografiile sunt incluse în achiziție, astfel încât să puteți începe să vindeți produse mai repede în magazinul subvenționat. De asemenea, merită subliniat faptul că online en-gros FactoryPrice.eu nu necesită o sumă minimă a comenzii (efectuează expedieri dintr-o singură bucată) și acceptă rambursări. În plus față de colecția de femei, veți găsi, de asemenea, accesorii pentru bărbați, copii și acasă în angrosist.

Paula

Recent Posts

Decorațiuni pentru haine sau doua viață a hainelor

Obosit de o altă cămașă de bază? Nu ai inima să-ți arunci blugii iubiți, dar…

7 ore ago

Lungimea rochiilor vs vârstă – mini midi maxi

Multe femei se întreabă dacă lungimea rochiilor și fustelor ar trebui aleasă în funcție de…

8 ore ago

Ce pantofi cu tocuri să alegi vara?

Tocuri stiletto, sandale stiletto sau poate pene? Fiecărui dintre noi îi plac pantofii diferiți cu…

12 ore ago

Rochii pentru coloană vezi modele interesante

Ce rochii pentru coloană sunt cele mai bune? Astăzi vă sfătuim cu privire la ce…

13 ore ago

Îmbrăcăminte pentru femei cu ridicata în Polonia Factoryprice

Căutați tendințe noi pentru sezonul viitor? Doriți să vă aprovizionați cu îmbrăcăminte pentru femei de…

14 ore ago

Aspectul marin sau stilul marinar este încă la modă?

O tendință inerentă populară în vară a fost întotdeauna stilul marinar. Este încă la modă?…

14 ore ago