Colecția de bază în culorile toamnei – pariați pe maro

Fiecare magazin de îmbrăcăminte pentru femei ar trebui să aibă în vânzare permanentă acele serii de haine care vând cele mai bune și să revină la modă cu fiecare nou sezon. Datorită acestui fapt, vă veți construi un cerc de clienți fideli, oferind hituri atemporale ale clasicilor pentru fiecare sezon. Un astfel de departament aparține cu siguranță astăzi colecția de bază, adică o serie de netede, simple sub formă de haine de bază. Și pe măsură ce se apropie noul sezon de toamnă, asigurați-vă că includeți în ofertă maro haine pentru femei de bază de la en-gros! Hainele în nuanțe elegante de maro sunt un simbol super la modă al toamnei, pe care iubitorii de modă îl iubesc, așa că le oferă clienților tăi.

Baza frumoasă și la modă pentru toamnă în tonuri de maro – completați mărfurile de la en-gros

În industria îmbrăcămintei, fiecare sezon are propriile „culori” distinctive, care determină schema de culori obișnuită a întregii colecții. Primăvara sunt foarte des pasteluri, vara domnesc culori însorite, mai intense, în timp ce toamna este un moment de maro cald și extrem de șic! Acest lucru se datorează în mare parte asociațiilor de bază pe care le avem cu toamna, precum și tendinței culorilor naturale. Bronzul este, la urma urmei, o nuanță de boabe de cafea sau ciocolată, care este lucruri plăcute pe care le asociem cu o aură confortabilă de toamnă. În plus, maro este și culoarea pământului și a rocilor și a trunchiurilor de copaci, motiv pentru care încă inspiră atât de puternic designerii de modă moderni! Fara a fi surprinzator, maro haine pentru femei de bază de la en-gros pentru toamnă devin rapid bestseller-uri reale și trebuie să cumpere mai multe dintre ele. Se potrivesc minunat în peisajul de toamnă și fac ca aspectul de zi cu zi să fie extrem de la modă.

Se întâmplă ca culoarea maro să se potrivească minunat cu hainele pentru femei din colecția de bază. Adâncimea nuanțelor este expusă minunat de materialul de bumbac cald și plăcut la atingere și de suprafața sa destul de mare de o singură culoare. În plus, maro cald sunt extrem de faciale și frumos sublinia frumusetea doamnelor cu diferite culori de păr! Cel puțin de aceea merită pregătit în magazin o selecție a stilurilor de bază de haine în această nuanță.

Ce haine maro de bază pentru femei de la en-gros merită cumpărate? Expertul sfătuiește!

Colecția de bază în culori maro pentru toamnă propune o mulțime de stiluri diferite pe care doamnele le pot folosi în stilizările de zi cu zi în zeci de moduri. Fetele vor crea un aspect uniform de bază cu ele sau le vor folosi pentru a construi ținute puțin mai complexe, cu mai multe straturi. Uită-te acum împreună cu stilistul haine maro pentru femei de bază de la fabrica en-gros de fabricație.eu și vedeți care dintre ele să cumpărați pentru magazin:

  • BLUZE MARO BASIC— probabil nu este o surpriză faptul că elementul principal al colecției de bază a hainelor de toamnă vor fi bluzele maro cu mâneci lungi. Ele formează baza multor stiluri, de exemplu, cu blugi în rolul principal. Alegeți din magazinul en-gros bluze maro ușor mai slabe, cu gât în V și decolteu rotund, precum și modele cu decolteu V pe spate!
  • ROCHIE MONTATĂ — completarea bazei pentru toamnă de la angrosist, amintiți-vă și despre rochiile de bază cu nervuri montate. Modelele în maro fac o bază minunată pentru o haină de alpaca sau cardigan și, de asemenea, se potrivesc perfect în cizmele de toamnă de la eco-piele de căprioară!
  • SET DE BAZĂ ÎN MARO — în epoca modei pentru seturi, această alegere este evidentă! Cumpărați seturi de costume de bază din două piese cu hanorac și pantaloni pentru colecția de bază. Urmăriți, de asemenea, seturi din trei piese, cu un hanorac cu glugă și pantaloni scurți cu nervuri și top.
  • PANTALONI DE TRENING MAROhaine la modă maro pentru femei de bază de la en-gros sunt, de asemenea, pantaloni de trening moi în tonuri de maro. Alegeți treninguri clasice mai slabe pentru coapse, cu picioare conice la modă și suduri cu nervuri, talie elastică și buzunare.
  • HANORAC MARO — ținutele calde și confortabile în atmosfera toamnei de bază completează perfect bluzele maro pentru femei! Alegeți din gama online cu ridicata a modelelor clasice de cardigan cu glugă și cumpărați, de asemenea, bluze de cangur supradimensionate la modă. Doamnele le vor purta cu bucurie pe vreme rece pentru a baza jambiere, blugi sau pantaloni de trening.

 

Wysokiej jakości ubrania basic w odcieniach brązu na jesień znajdziesz w hurtowni Factoryprice.eu

În toamnă, oferă clienților haine de bază maro pentru femei de la magazinul cu ridicata în aspect interesant!

Toamna va avea loc în Polonia în câteva săptămâni, astfel încât pur și simplu oferă clienților stilizări zilnice în climatul de toamnă. Odată ce ați finalizat oferta de basiști în nuanțe la modă de maro, expuneți în mod corespunzător bunurile achiziționate. Eu o fac? afişare maro haine de bază pentru femei de la en-gros online în aspecte specifice pentru toamnă, însoțite de alte modele:

  1. CU PALTOANE DE TOAMNĂ — haine de bază plăcute la atingere din bumbac în maro, cum ar fi rochii sau bluze, arată în ofertă combinată cu dulce paltoane alpaca! Pentru aceasta, setați-le cu fuste midi tricotate cu creion, cu o volană în umbra ecru sau cămilă.
  2. CA ASPECT DE BAZĂ TOTAL – Tricoul maro cu nervuri este o bază excelentă pentru o bluză maro sau bej cu glugă. Pentru aceasta trebuie doar să purtați pantaloni de trening potriviți cu culoarea! Combinația dintre o rochie de bază maro, montată, cu o bluză supradimensionată, într-o nuanță similară de maro, arată grozav.
  3. PENTRU PIELE ECOLOGICĂ MAROtoamna maro haine pentru femei de bază de la en-gros pentru noul sezon 2022 arată, de asemenea, într-un duet cu lucruri din piele ecologică maro! Bazele de bumbac „calde” vor răci materialul strălucitor al jambierelor din piele ecologică de cămilă sau al ramonelor negre din piele la modă.

Citește și: Pantaloni de trening en-gros – cele mai vândute în colecția noastră

De asemenea, a verifica afară: Pregătiți-vă buticul pentru toamnă – ceea ce trebuie să aveți în magazinul dvs.

Paula

Recent Posts

Topuri sau tricouri în look-uri de zi cu zi

Una și celelalte bluze sunt o alegere foarte bună atunci când vine vorba de look-uri…

7 ore ago

Pantofi de vară balerine mocasine sau espadrile

Ce pantofi pentru vară merită să alegeți? Astăzi vă recomandăm modele elegante. Consultați recenzia noastră…

8 ore ago

Shemissers sau spaniol? Ce aleg femeile poloneze vara aceasta?

Atât cămășile, cât și spanielele sunt tipuri de rochii la modă pentru vară. Verificați pe…

9 ore ago

Ce lenjerie de corp pentru vară este cel mai bine să purtați?

Astăzi nu vă sfătuim cu privire la stilul sau hainele pentru vară, ne concentrăm pe…

10 ore ago

Pulovere la modă în en-gros pentru noul sezon

În acest sezon, moda se îndepărtează încet de hainele din categoria homfy și optează în…

10 ore ago

Rochii pentru un măr în funcție de tipul de figură

În seria noastră despre tipurile de corp, căutăm astăzi rochia perfectă pentru măr. Verificați ce…

11 ore ago