Imprimeuri la modă pentru toamnă – rămâneți la curent

Toamna care se apropie va îndemna puțin fiecare antreprenor de îmbrăcăminte să se uite în jur pentru cele mai recente tendințe de modă pentru noul sezon. În toamnă, predomină culorile caracteristice, precum și unele modele specifice pe haine, care se încadrează perfect în climatul acestei perioade a anului. Prin urmare, citiți în intrarea noastră de astăzi cum arată imprimeuri de modă pentru toamnă în îmbrăcăminte pentru femei en-gros și completați noua colecție cu ei! Aflați ce modele vor dori în curând să poarte femeile și personalizați-vă oferta la nevoile lor pentru lunile următoare.

Descoperiți imprimeurile la modă pentru toamna anului 2022 care decorează colecția de femei din magazinul cu ridicata!

Este imposibil să ascundeți că hainele la modă în amprente atrag femeile ca un magnet, pentru că ies în evidență din mulțime și atrag atenția. Pentru aceasta se încadrează fantastic în peisajul de toamnă care ne înconjoară, plin de mozaicuri colorate caracteristice! Contrar aparențelor, modelele de haine de toamnă din colecția de femei nu vor fi întotdeauna întunecate și silențioase. Unii se aprind din nuanțe mai intense, cum ar fi marea, cărămida sau violetul, revigorând senzațional un anumit lucru. Cum sunt cele mai tari tendințe pentru toamnă în problema amprentelor? La această întrebare a răspuns un expert în cumpărături de la angrosistul de îmbrăcăminte online Factory Price.eu, care a determinat ce modele ar trebui să fie puse:

  • Haine în carouri – Această toamnă cu siguranță nu poate lipsi în magazinele de haine la modă în carouri care se întorc ca un bumerang în fiecare an. Din acest motiv îmbrăcăminte pentru femei în imprimeuri la modă pentru toamnă în comerț cu ridicata Cu siguranță te-a ispitit cu modele clasice în carouri într-o întorsătură modernă!
  • MODELE ANIMALE – acest sezon se întoarce și cu haine big bang decorate cu modele de animale, referindu-se la natura prădătoare sălbatică! Magazin de stiluri en-gros imprimate cu zebră sau tigru dungi, pestrițe leopard numite leopard și motiv de piele de șarpe.
  • HAINE IN REZUMAT — toamna în oferta magazinului en-gros FactoryPrice.eu puteți cumpăra, de asemenea, diferite stiluri de haine acoperite cu modele abstracte moderne. Diverse flori colorate pe material vor face ca colecția de toamnă din magazinul dvs. să atragă clienții cu un aspect proaspăt și o prezență originală.
  • FLORI PENTRU TOAMNĂ – începutul noului sezon de toamnă la modă continuă și tendința pentru modele florale minunate! Toamna, culorile mai închise vor domina, în special un fundal mai întunecat pentru imprimeuri florale vibrante.
  • TENDINȚĂ PENTRU GEOMETRIE — imprimeuri la modă pentru toamna 2022 de la en-gros ei își asumă, de asemenea, o mare revenire a modelelor geometrice iubite de femei. Acestea includ motive compuse din tot felul de cercuri, triunghiuri și dreptunghiuri, combinate într-un mod armonic. Se va continua să se întâmple!
Krata na koszulach to jeden z wiodących printów na jesień 2022 w hurtowni Factoryprice.eu

Ce haine în imprimeuri la modă pentru toamnă este bine să cumperi en-gros?

Din moment ce cunoașteți cele mai tari tipuri de imprimeuri care vor fi găsite pe haine din magazinele angro în această toamnă, vedeți acum ce stiluri le veți găsi cel mai des! Un model la modă este un lucru, dar ar trebui să fie în continuare pe elementul de garderobă potrivit. La urma urmei, anumite stiluri și tipuri de materiale sunt pur și simplu create ca „purtători” de motive interesante, iar unele modele se încadrează în unele haine mai mult decât altele. Vedeți, prin urmare, ce stiluri de îmbrăcăminte modelate merită cumpărate de la angrosiști:

  1. MODELE PLAID – veți găsi un carouri la modă în acest sezon, în principal pe cămăși calde de flanelă și cămăși calde! Acesta va fi, de asemenea, unul dintre cele mai importante modele pe rochii de cămașă, pantaloni de costum pentru femei și paltoane de toamnă.
  2. HAINE DE FLORI – imprimeuri la modă pentru toamnă în îmbrăcăminte cu ridicata Factoryprice.eu vă vor oferi, de asemenea, bluze și fuste frumoase florale. Cele mai multe flori din colecția en-gros pot fi găsite la Bluze casual cu mâneci lungi și modele formale. Florile pot fi găsite și pe fuste plisate midi și eșarfe de toamnă modelate.
  3. ABSTRACȚIE ȘI GEOMETRIE – atunci când cumpărați en-gros de haine cu model la modă, căutați și motive abstracte și geometrice care vor acoperi rochii, bluze și fuste. Le veți întâlni, de asemenea, pe seturi casual din două piese, blazere și jachete de tranziție pe două fețe și veste matlasate.

Ce rochii modelate pentru toamnă sunt cele mai bune pentru a cumpăra de la angrosiști?

Completând sortimentul magazinului dvs. pentru noul sezon de toamnă cu haine modelate, asigurați-vă că și rochiile sunt incluse! Am dedicat special un paragraf separat acestui stil, deoarece este unul dintre cele mai numeroase grupuri de îmbrăcăminte din magazinul en-gros Factory Price.eu. Descoperiți chiar acum imprimeuri la modă pentru toamnă pe rochii de la en-gros și de a afla ce reduceri sunt cele mai bune pentru a transforma modelele lor:

  1. ROCHII CU MODEL ANIMAL — Un hit absolut printre doamne va fi din nou rochii la modă în modele de animale prădătoare, în nuanțe de maro și bej. Pariați pe rochii mini evazate în imprimeu leopboard, modele de cămașă midi cu motiv de piele de șarpe și rochii lungi cu dungi zebră, cu o fantă pe picior!
  2. ROCHII DE FLORI — include și rochii florale de toamnă în colecție, cu mâneci lungi și decolteu în V plic. Pariați pe stiluri mai lungi de genunchi, în flori mari contrastante pe un fundal întunecat sau pe o mică pajiște florală.
  3. CREAȚII ÎN ABSTRACȚII — la sfârșitul listei de cumpărături angro vă recomandăm rochii frumoase în modele abstracte colorate cu motive geometrice. Modelele psihedelice vor fi minunat contrastate cu paltoanele clasice de toamnă și cizmele netede de gleznă. Pariați pe rochii maxi cu mâneci lungi plisate evazate și modele cu o centură la talie, decolteu plic și guler.

Citește și: Pantaloni eleganți pentru femei cu ridicata – întâlniți modele fierbinți

A se vedea, de asemenea: Pijamale pentru femei pentru toamnă – bumbac, velur sau satin?

Paula

Recent Posts

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

o oră ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

2 ore ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

2 ore ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

13 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

17 ore ago

Rochii casual perfecte pentru oraș

Rochii casual femeilor le place să poarte mai ales vara. Iarna și toamna - indiferent…

17 ore ago