Hanorace supradimensionate pentru femei în îmbrăcăminte online pentru femei cu ridicata – colecție nouă

Sfârșitul verii și începutul noului sezon îi determină pe antreprenori să se uite în jur pentru articole de garderobă ușor mai calde. Rețineți că în serile de august și în vremea rece de toamnă, doamnele vor fi utile pentru bluze calde și confortabile. Ce e la modă acum? În această categorie, acestea sunt în prezent al doilea nici unul hanorace supradimensionate pentru femei cu ridicatacare sunt placut incapsurabile si super confortabile! Sunt perfecte pentru aspectul urban casual „leneș” într-o versiune mai sportivă, neangajată. Vedeți ce stiluri de bluze libere merită să alegeți pentru magazinul dvs. din noua colecție de angrosist FactoryPrice.eu.

Bluză lejeră cu simbol en-gros de modă confortabilă

Bluzele sunt asociate cu stilul american de rochie și nu e de mirare, pentru că provin din SUA. A fost acolo unde au provenit cu zeci de ani în urmă ca îmbrăcăminte de lucru caldă și confortabilă pentru bărbații care lucrează în magazinele frigorifice. Mai târziu, jacheta populară a intrat în arene sportive pentru a deveni apoi un simbol al studenților americani și apoi a intra în moda de zi cu zi. Inițial, domnii au mers mai mult în bluze, abia mai târziu moda pentru bluze libere sa răspândit și în dulapurile pentru femei. Astăzi, adolescenții și femeile tinere care caută tendințe noi și interesante în acest domeniu ajung cel mai adesea pentru ei. Unul dintre hiturile absolute ale anotimpurilor recente sunt larg hanorace supradimensionate pentru femei cu ridicata, adică modele foarte libere și extrem de voluminoase. Ele sunt atât de deliberat încât să ofere aspectul șnițelului hip-hop de școală veche și să se potrivească perfect în moda urbană slabă. Dimensiunile scalate ale bluzelor supradimensionate oferă nu numai mult confort, ci și un sentiment de căldură și un aspect răcoros pe care fetele tinere le place să emane.

Atent, o dată prea masculin și ascunzând silueta femeilor, jachetele largi au din nou 5 minute, deci folosiți popularitatea lor.

Ce pulovere supradimensionate pentru femei cu ridicata pentru a pune în ofertă?

Deoarece nu este greu de ghicit astăzi în angrosiști, veți găsi destul de multe tipuri diferite de bluze mari la modă. Designerii de îmbrăcăminte le-au inventat probabil toate versiunile posibile, inclusiv cardigane și introduse prin cap. Vezi cum arată acum pulovere la modă pentru femei supradimensionate cu ridicata și ce modele sunt sigur de a fi utile în magazinul dvs.:

  • SWORTSHIRT BASIC – hit-ul clasic al oricărei colecții de pulovere sunt în mod constant modele mari în versiunea de bază. Fabricate din tricotaje din bumbac cărnoase – adesea izolate suplimentar din interior cu un pui de somn drăguț – sunt un clasic universal și atemporal. Culoare netedă și solidă pentru a se potrivi cu totul, sunt super plăcute la atingere și ușor de stil.
  • STIL AMERICAN – care doresc să cumpere în magazin pulovere cool pentru femei supradimensionate cu ridicata pariați și pe modele cu subtitrări în limba engleză tipărite sau brodate. Alegeți cu siguranță modele de bluze cu nume de state și orașe americane, cum ar fi Los Angeles sau California, de exemplu. De asemenea, pariați pe hanorace cu sloganuri populare mai generale, cum ar fi No Comment sau Good Morning.
  • KANGAROO HODED – un alt pe lista dvs. de cumpărături de la en-gros ar trebui să fie introdus prin capul de hanorace cu canguri cu glugă! Acestea se caracterizează printr-un buzunar mare în centru, în care palmele sunt introduse din ambele părți. La FactoryPrice.eu en-gros veți găsi bluze de cangur libere în versiunea de bază sau cu inscripții la modă.
Piękne ciepłe bluzy damskie oversize z kapturem do kupienia w hurtowni internetowej Factoryprice.eu
  • SANOURI LUNGI DE FEMEI – pe vreme rece femeilor le place să fie bronzate, așa că cumpărați-o neapărat de la angrosist pulovere lungi pentru femei cu ridicata supradimensionate. Foarte des acestea sunt modele cu fermoar, cu glugă și buzunare care ajung chiar la genunchi! Arată grozav purtate cu pantaloni și jambiere potrivite.
  • Hanorace matlasate OVERSIZE – una dintre cele mai interesante propuneri de la angrosist sunt și puloverele matlasate cu glugă și buzunare. Modelul de diamant matlasat le conferă unicitate, iese în evidență din mulțime și se răcește imaginile tradiționale ale bluzelor.

Hanorace supradimensionate pentru femei cu ridicata în mai multe dimensiuni și culori

Top 5 pulovere pentru femei de mai sus pentru sezonul de toamnă sunt doar câteva exemple de modele găsite în fabrica de en-gros online Factory Price.eu. Aici veți stoca în mod cuprinzător magazinul dvs. pentru cele mai la modă stiluri și forme de bluze supradimensionate. Vă așteaptă zeci de modele interesante, care sunt, de asemenea, caracterizate de o calitate extrem de înaltă a manoperei și diligenței de proiectare. Marea majoritate a puloverelor pentru femei disponibile aici sunt, de asemenea, confecționate din bumbac aerisit de cea mai înaltă calitate, suplimentat cu un amestec mic de fibre artificiale. Acest lucru le face foarte drăguțe și moi la atingere, permit pielii să respire și sunt, de asemenea, extrem de confortabile de purtat. Cumpărați aici hanorace supradimensionate pentru femei cu ridicataprecum și modelele introduse prin cap fără un dispozitiv de fixare. În plus, aproape fiecare dintre modele are de obicei cel puțin câteva variante de culori la modă, precum și o selecție largă de dimensiuni disponibile. O mulțime de modele supradimensionate pot fi găsite în fila cu bluze de o mărime, care pot fi foarte voluminoase și se potrivesc multor tipuri de figuri pentru femei.

Când completați colecția de bluze libere din magazinul dvs., asigurați-vă că expuneți în mod corespunzător marfa nouă. Arătați-le clienților dvs. în combinație cu moda pantaloni denim cu un picior larg sau jambiere de bază montate. Datorită acestui fapt, fetele vor fi inspirate de aspectul gata și, probabil, vor cumpăra imediat un set întreg cu o bluză și pantaloni supradimensionați la modă.

A se vedea, de asemenea: Femeile Ramoneski pentru noul sezon – primele 5 modele și culori

Tema pentru tine: Pulovere pentru bărbați cu ridicata online – aflați sugestiile noastre de toamnă

Paula

Recent Posts

Cardigane pentru femei – întotdeauna pe partea de sus

Bine ați venit în lumea cardiganelor pentru femei, unde confortul întâlnește eleganța și stilul se…

o oră ago

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

4 ore ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

4 ore ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

4 ore ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

16 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

19 ore ago