Rochii de toamnă în magazinul en-gros – cunoașteți produse noi

Există un nou sezon de îmbrăcăminte de toamnă-iarnă 2022/2023 înainte, așa că răsfoiți cele mai recente tendințe în angrosiști și pregătiți un magazin chiar acum. Crearea unui sortiment la modă începe cel mai bine cu o nouă colecție de rochii de toamnă pentru femei, care stau la baza dulapului de zi cu zi al multor femei. În sezonul de toamnă, domnește stilurile specifice și designul caracteristic, așa că revizuiți Femei rochii de toamnă în en-gros Online FactoryPrice.eu. Acolo veți găsi cele mai tari și atent selectate hit-uri ale modei viitoare pe care clienții dvs. de sex feminin le vor căuta în curând! Fii mai rapid decât concurența și completează sortimentul cu rochii la modă înainte de începerea sezonului.

Faceți cunoștință cu cele mai tari tendințe de la rochiile en-gros pentru toamna 2022

Odată cu începutul noului sezon, doamnele vor atârna la rochii de dulapuri pe curele subțiri și vor începe să caute modele cu mâneci. De asemenea, își vor schimba preferințele în ceea ce privește lungimea creațiilor, precum și culorile lor pentru a se încadra mai bine în peisajele de toamnă. Desigur, acest lucru nu înseamnă nuanțe gri și maro singure, dimpotrivă – griul de toamnă va fi luminat de turcoaz, galben și verde! Femeile vor căuta, de asemenea, stiluri de rochii care, în același timp, ascund corpul de frig, dar subliniază și punctele forte ale figurii. Deci, în acest sezon vor domni modele cu un decolteu în V plic, o centură de țesătură moale la talie și fuste trapezoidale evazate. Prin urmare, asigurați-vă că vă aprovizionați lung rochii de toamnă în en-groscare ajung la mijlocul vițelului sau chiar până la glezne. Căutați modele realizate din materiale ușoare, aerisite și acoperite, cu mâneci lungi, fante sau asimetrie ușor puf.

Modele importante din colecție vor fi, de asemenea, creații modelate care transformă minunat aspectul, ies în evidență din mulțime și se potrivesc perfect în mediul de toamnă. Hitul toamnei din acest an va fi modele de rochii decorate cu imprimeuri de animale, dar și imprimeuri ornamentale, abstracte, boho și patchwork. Modelele distrag perfect de vremea cenușie din afara ferestrei și aduc multă energie pozitivă stilului!

Descoperiți cele mai la modă rochii de toamnă de zi cu zi la fabrica de en-gros!

Cel mai bun furnizor de rochii de toamnă pentru magazinul dvs. va fi fabrica de îmbrăcăminte online cu ridicata Factory Price.eu. Aici veți găsi cele mai tari tendințe ale sezonului viitor și veți completa sortimentul cu hituri reale pe care clienții de sex feminin le caută. Explorați specific zilnic și în același timp rochii elegante de toamnă în en-groscare va funcționa pentru multe ocazii diferite. Expertul în look en gros a ales pentru acest clasament mai multe modele de rochii pe care le-ar cumpăra în locul tău pentru magazinul ei:

  • CAMASA CAMASA — in toamna, femeilor le place sa poarte rochii camasa supradimensionata cu nasturi, sau asa-numitele schmizjerki. Astfel de modele au, de obicei, un guler și mâneci roll-up cu închidere cu buton, ele sunt, de asemenea, caracterizate printr-o tăietură mai lejeră. Merită să alegeți dintre modelele cu ridicata cu fante asimetrice frontale și decorative pe laturi.
  • ROCHIE TRICOTATĂ – pentru zilele reci de toamnă oferă clienților un adevărat must have al sezonului, adică tricotate rochii midi toamna en – gros. Rochiile de pulover cu modele de broască sau împletitură se potrivesc minunat în tendință vreme pulovercând doamnele caută înfășurarea în tricotaje calde. Alegeți modele care se potrivesc liber până la mijlocul vițelului, cu fante, decolteu de plic și mâneci de lilieci.
  • ANIMAL PRINT — furori de toamna in randul fetelor fac, de asemenea, rochii in fiecare zi in modele de animale! Sunt perfecte pentru muncă și pentru ieșire, pe lângă faptul că au o mulțime de șic elegant în ele. Asigurați-vă că pariați pe Maxi rochii de toamnă în en-gros cu imprimeuri în imprimeu leopard, dungi de tigru și model din piele de șarpe. Modelele de patchwork arată, de asemenea, grozav, combinând mai multe modele „sălbatice” într-una.
  • ROCHII VELOUR — pe vreme mai rece, doamnele cauta impachetari si materiale placute la atingere, deci ofera-le rochii din velur. Pariați pe pantaloni de trening simpli înainte de genunchi, cu glugă, buzunare și curele la decolteu.
  • ROCHII DE SWEATDRESS – o mulțime de confort cald și neîngrădit în toamnă va oferi, de asemenea, rochii lungi de hanorac cu glugă. Alegeți modele de bază netede cusute din pulovere moi tricotate, izolate suplimentar cu un pui de somn frumos în interior.
Długie wzorzyste sukienki idealne na jesień kupisz w ofercie hurtowni Factoryprice.eu

Consultați rochii formale de toamnă în comerț cu ridicata, adică modele pentru ocazii speciale

Amintiți-vă că în toamnă multe doamne au diverse evenimente planificate în calendar, prin urmare, pe lângă rochiile de zi cu zi, trebuie să achiziționați și modele de seară. Evenimente corporative, nunți, sărbători de familie sau petreceri la prieteni necesită un cadru special. Prin urmare, stocați-vă magazinul cu rochii de toamnă în en-gros pentru nunta, care se va amesteca cu designul lor în climatul specific al noului sezon. Ce modele să ia în considerare? În primul rând, pariați pe potrivirea rochiilor de genunchi cu mânecă ¾, o centură la talie și două rânduri de nasturi decorativi. De asemenea, ajungeți la rochii midi evazate în carouri, cu inserții de centură și dantelă, precum și mini contrastante în două tonuri. Uită-te frumos în acest stil modele cu un top de dantelă întunecată și o fustă mini luminată, cu pliuri decorative și o centură la talie. În ceea ce privește schema de culori de ansamblu, încercați să alegeți prea rochii de cocktail în nuanțe de visiniu și verde de sticlă, precum și în gri elegant, cobalt și bej.

Rochii cu ridicata FactoryPrice.eu așteaptă cu o ofertă cuprinzătoare pentru fiecare sezon și fiecare nou sezon. Consultați noile lor modele de rochii pentru orice ocazie și completați magazinul.

Citiți mai departe: Hanorace pentru femei supradimensionate în comerțul cu ridicata online de îmbrăcăminte pentru femei – colecție nouă

Verificați aici: Noua colecție de rochii pentru femei Rue Paris – vezi știrile

Paula

Recent Posts

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

o oră ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

o oră ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

o oră ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

13 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

16 ore ago

Rochii casual perfecte pentru oraș

Rochii casual femeilor le place să poarte mai ales vara. Iarna și toamna - indiferent…

17 ore ago