Sacouri de damă pentru toamnă Comert cu ridicata – Maro, Burgundia și Kaki

Toamna 2022 se apropie și adică ar trebui să completați sortimentul magazinului dvs. cu cele mai la modă acoperiri pentru femei ale sezonului. O alternativă excelentă la o jachetă matlasată sau la un cardigan lung este o jachetă pentru femei, care se potrivește minunat în climatul de toamnă! Oferă aspectul femeilor un pic mai elegant și, în plus, este minunat să pompezi restul dulapului. În toamnă, în plus, oferiți clienților dvs. modele la modă de blazere în cele mai fierbinți culori de toamnă ale sezonului. Vezi de unde să cumperi jachete pentru femei pentru toamna en-grospentru a aduce iubitorii de cumpărături la magazinul dvs.!

Blazer la modă ca parte a setului casual de toamnă

Jacheta probabil că toată lumea este asociată în principal cu partea masculină a dulapului, mai precis cu elementul costumului unui bărbat. Cu toate acestea, timp de câteva decenii în industria modei am distins deja modele de blazere pentru femei, care au evitat regulile existente. Astăzi, doamnele pot purta și un costum elegant din două piese, dar cu ceva timp în urmă s-au simțit obosiți de codul de îmbrăcăminte forțat rigid.Apoi jachetele au intrat în garderoba de zi cu zi devenind un element al seturilor mult mai puțin formale. Au câștigat mult mai multă slăbiciune și nu mai trebuie combinate cu orice preț cu pantaloni eleganți dintr-un costum. Se descurcă excelent într-un duet cu o rochie modelată, pantaloni scurți sau fustă mini, transformând minunat aspectul urban pentru diferite ocazii.

Astăzi distingem mai scurt și sacouri lungi pentru femei pentru en-gros de toamnă, w tym modele zapinane na guziki oraz modele bez zapięcia w typie narzutki, zwane też blezerami. Mają one zwykle długie wąskie klapy, podszewkę, imitacje kieszeni czy ozdobne przeszycia oraz rękaw długi lub do łokcia. Wielkim hitem są teraz marynarki z marszczonym rękawem ¾, które fajnie przełamują klasyczną konwencję i nadają modelom więcej nonszalanckiego pazura. Panie chętnie noszą dziś marynarkę do jeansów, casualowych szortów lub mini spódnicy, dlatego zobacz, w jakie modele warto zainwestować.

Przepiękne damskie marynarki w jesiennej kolorystyce kupisz w hurtowni online Factoryprice.eu

Vedeți ce jachete de femei pentru toamnă în valoare de cumpărare cu ridicata!

Culoarea unei jachete la modă pentru zilele de toamnă ar trebui, de asemenea, să meargă mână în mână cu o croială elegantă. Înainte de a trece la nuanțe la modă, vedeți mai întâi ce modele de blazere pentru femei sunt acum pe vârful absolut! Acordați atenție reducerilor și modelelor la modă oferite de expert pentru aprovizionarea cu ridicata a magazinelor din magazinul online cu ridicata FactoryPrice.eu. El este în mod constant la curent cu cele mai recente tendințe și va determina ce jachete la modă pentru femei pentru en-gros de toamnă pariu:

  1. JACKET SPORT SCURT — pantaloni de trening din bumbac într-un stil sportiv, care ajung la șolduri, revin triumfător la modă în acest sezon! Au o tăietură în talie, datorită căreia subliniază frumos silueta feminină, în plus, stilul lor liber se potrivește cu o ținută mai sportivă. În același timp, tăierea lor oferă o anumită notă de eleganță, deși vor funcționa mai degrabă numai în timpul ieșirilor informale.
  2. CLASIC DIN COSTUM — mult mai elegant la rândul său Clasic jachete pentru femei pentru toamna en-gros, fixat cu un singur buton. O astfel de jachetă dintr-un costum poate fi ușor ajustată pentru a se potrivi pantalonilor, creând un ansamblu de femei la modă. Ele ajung, de obicei, sub șolduri, modelând frumos și întinzând vizual figura. Au clapete lungi înguste, căptușeală și buzunare imitative cu clapete.
  3. BLAZER CU MÂNECĂ ¾ – un alt tip de jachetă la modă este un model desfăcut sub formă de cuvertură de pat, cu șuvițe și căptușeală. Ceea ce o deosebește sunt mânecile ¾ cu mâneci super la modă și o tăietură ușor mai lungă, care modelează silueta. Detaliile clasice și detaliile la modă fac blazerul destul de șic în același timp, dar este perfect pentru aspectul casual.
  4. OVERSIZE DUBLE-BREASTED – moda pentru stilurile mai slabe „a prins” și jacheta, iar doamnelor le-a plăcut astfel de stiluri scalate. Acestea oferă blazerului și mai mult un aspect casual, casual, făcând clar că acesta nu este un model clasic pentru ieșirile formale. Ajungeți cel mai bine pentru supradimensionare jachete pentru femei cu piept dublu pentru en-gros de toamnă cu modele la modă, cum ar fi spalier și animal print!
  5. MODEL ECO-LEATHER – pentru a diversifica colecția de jachete la modă din magazinul dvs. cumpărați modele din imitație de piele de la angrosist. Un astfel de stil rock va transforma perfect aspectul urban de toamnă și va adăuga o gheară elegantă ținutei.

În cazul în care pentru a cumpăra jachete de femei pentru toamna en-gros în culori de toamnă?

După ce ați cunoscut deja cele mai la modă stiluri de jachete pentru femei, acum puteți căuta calm culorile lor interesante de toamnă. Se știe că fiecare sezon are propriile culori distinctive, iar doamnele sunt fericite să poarte nuanțe toamna care se potrivesc cu peisajul înconjurător. Din acest motiv, oferiți-le jachete la modă în nuanțe superbe de maro și bej, precum și modele în nuanțe de muștar, kaki, visiniu sau mai întunecate de verde. Vedeți cât de profundă culoare de toamnă cucerește fantastic aspectul unei astfel de jachete, făcându-l și mai șic decât de obicei! Culorile mai întunecate ale jachetelor pentru toamnă se amestecă fantastic cu pantaloni denimprecum și pantalonii potriviți de culoare din țesătură. În plus, blazerul burgund sau maro va transforma, de asemenea, stilul cu cizme de gleznă din piele de cămilă pe stâlp și o rochie midi evazată cu model. Jacheta în culoarea toamnei este, de asemenea, o alternativă excelentă la jachetele din piele de ramone sau jachete bombardiere matlasate.

Îți lipsește acest hit tăiat din magazinul tău? Apoi, uitați-vă la magazinul online en-gros de la FactoryPrice.eu de unde puteți cumpăra sacouri ieftine pentru femei pentru en-gros de toamnă în cele mai frumoase culori de toamnă!

Citiți mai departe: Pulovere supradimensionate pentru femei en-gros – pregătiți-vă pentru o schimbare de sezon cu Rue Paris!

A se vedea, de asemenea: Hanorace cu ridicata – Cel mai bine vândut sezon nou

Paula

Recent Posts

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

10 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

13 ore ago

Rochii casual perfecte pentru oraș

Rochii casual femeilor le place să poarte mai ales vara. Iarna și toamna - indiferent…

14 ore ago

Pantaloni din material textil cu model

O alegere bună pentru vară sunt pantalonii largi din țesătură modelată. Astăzi vă vom spune…

15 ore ago

Rochie pentru îmbunătățire pe care să o alegi?

O rochie pentru reparații nu ar trebui să mai fie la fel de elegantă ca…

16 ore ago

Jachete pentru femei cele mai la modă stiluri

Blazere pentru femei este acum nu numai o parte a setului de costume, ci și…

17 ore ago