Rochii pentru femei în modele de animale pentru toamnă – ofertă Factoryprice.eu

Moda pentru toamnă este guvernată de drepturile sale, deoarece în această perioadă doamnelor le place să poarte modele și culori la modă de toamnă. Prin urmare, ajustați sortimentul magazinului la nevoile lor cât mai curând posibil, ținând cont de cele mai recente tendințe! Completează oferta cu rochii pentru femei în modele de animale en-groscare se situează printre cele mai tari hituri ale modei pentru toamnă.

Animal print un hit pe rochii de toamnă de la en-gros!

Moda pentru modelele de animale a început în industria de îmbrăcăminte frumoasă cu câțiva ani în urmă și până acum nu se desprinde de afiche. Designerii de modă apelează foarte des la tema animalelor, în special în colecțiile pentru perioadele de primăvară și toamnă. Știți cum arată cel mai la modă animal printy pe rochii în acest sezon? Mai jos veți verifica lista lor:

  • LEOTER — poate cele mai populare, adică pete de leopard, pete negre caracteristice de forme neregulate cu umplutură maro în interior,
  • BENZI DE TIGRU — motiv caracteristic considerat de la cea mai mare pisică sălbatică terestră,
  • PIELE DE ȘARPE — un motiv extrem de elegant și frumos care amintește de aranjamentul specific al cântarelor și culorilor pe care le vom vedea pe pielea șarpelui,
  • DUNGI ZEBRĂ — inspirat de natură, cel mai adesea model alb și negru în model „împrumutat” de la zebră. Pe rochii de multe ori ia o juxtapunere contrastantă, abstractă a culorilor.

Privind la lista de mai sus, nu e de mirare că Toamna rochii pentru femei în modele de animale en-gros Au făcut o astfel de furore printre doamne. La urma urmei, nu este nimic mai bun decât modelele inspirate de natura însăși!

Descoperiți rochiile pentru femei în modele de animale en-gros în cele mai bune stiluri

Cu toate acestea, pentru ca clientul să cumpere o rochie dată, acest imprimeu animal atractiv trebuie, de asemenea, să meargă mână în mână cu o croială la modă. Multe magazine oferă astăzi produse similare în colecțiile lor, dar încercați să faceți din sortimentul dvs. care se evidențiază pozitiv de ceilalți. Datorită acestui fapt, veți crește probabilitatea ca clientul să vă aleagă magazinul! Pe ce stiluri de rochii modelate să pariezi în această toamnă? Consultați acest lucru opinia unui expert în mărfuri de la angrosist online FactoryPrice.eu, care împreună cu stilistii au selectat mai multe tipuri de fonturi cele mai bine vândute.

Prima tăietură de care aveți nevoie în magazin este sigură rochii midi pentru femei în modele de animale en-gros, sięgające za kolana. Tego rodzaju długość staje się szczególnie popularna wśród kobiet jesienią, ponieważ nie tylko zapewnia szyk, ale także bardziej chroni przed chłodem. Stawiaj ponadto na sukienki pokryte zwierzęcym wzorem w całości, ponieważ tylko w takiej odsłonie wizualnie robią największe wrażenie! Do nowej kolekcji wybierz na pewno nieco luźniejsze modele koszulowe, z kołnierzykiem i podwijanymi rękawami ¾. Świetnie sprawdzą się także sukienki we wzór skóry węża ze swobodnie rozkloszowanym dołem wykończone szeroką pojedynczą falbaną.

Modne sukienki w różne zwierzęce wzory znajdziesz w hurtowni internetowej Factoryprice.eu

Nie mniej istotne w każdej kolekcji na jesień są też rochii lungi pentru femei în modele de animale en-gros, ajungând la glezne. Ele arată frumos pe silueta feminină, sunt incredibil de elegante și șic și sunt, de asemenea, perfecte pentru multe ocazii. Pariați, de exemplu, de la magazinul cu ridicata pe un model maxi cu un model de șarpe, cu o fantă adâncă pe picior și o mânecă scurtă. Exquisitely arata, de asemenea, rochii lungi în Animal print cu spate evazat trapezoidal, mânecă lungă și decolteu în V

Atunci când faceți cumpărături cu ridicata pentru noul sezon, luați notă rochii mini pentru femei în modele de animale en-gros. Modelele de fete cu lungimea genunchiului se amestecă la fel de frumos în aspectul toamnei cu cizme de gleznă cu o superioară superioară. Pentru magazin, alegeți în mod necesar modele de cămașă cusute liber, cu guler, manșon curbat și o centură la talie, subliniind silueta. Rochii scurte cu model se potrivesc senzațional cu paltoane mai lungi de toamnă și scurte Jachete Ramonesek.

Rochii pentru femei în modele de animale en-gros în nuanțe de toamnă!

De obicei, recomandându-vă un produs dintr-un magazin en-gros, acordăm atenție unei selecții largi de culori. Cu toate acestea, rețineți că printre rochiile cu imprimeuri animale, predomină o paletă de culori limitată, referindu-se la culorile naturale. Astfel de modele de rochii sunt concepute pentru a reproduce adevăratul model găsit în natură cât mai fidel posibil. Prin urmare, schema de culori a rochiilor în modele animale oscilează în jurul culorilor dezactivate, ușor dezactivate, care se încadrează perfect în climatul de toamnă! Ele sunt cu siguranță dominate de maro, negru și bej, rupte undeva cu nuanțe mai deschise și culoare kaki. Datorită acestui fapt, modelul de pe rochie este cât se poate de devotat și, apropo, un astfel de aspect se încadrează și în tendința de toamnă super la modă pentru culorile neutre ale pământului. Prin urmare, completând colecția de toamnă a acestor rochii, pariați cu îndrăzneală tocmai pe modele negru-maro-bej, negru-gri sau gri-maro. Pentru o diversitate mai mică de culoare, compensați clienții cu o selecție largă de stiluri disponibile, care nu lipsesc din magazinul en-gros din fabrică Price.eu.

De asemenea, rețineți că tipul de rochii în cauză este excelent pentru ocazii speciale, precum și pentru stilizările obișnuite de zi cu zi. Prin urmare, alegeți să oferiți astfel de stiluri, care vor include rochii elegante pentru femei în modele de animale en-gros și de obicei modele casual. Puteți să le distingeți cu ușurință de tipul de încălțăminte folosit în fotografie în stil. Vedeți acum întreaga colecție de rochii pentru toamnă cu imprimeuri animale disponibile în mai multe dimensiuni la FactoryPrice.eu. Sugerați-vă clienții cu cele mai tari tendințe ale sezonului și profitați de acel moment perfect al anului în care „amprentele prădătoare” sunt pe partea de sus!

A se vedea, de asemenea: Pentru femei Sacouri pentru Toamnă Comert cu ridicata – Maro, Kaki Vișiniu

Citește mai departe: Veste pentru femei cu ridicata – o nouă tendință pentru toamnă/iarnă

Paula

Recent Posts

Paltoane de alpaca – potrivite pentru zilele mai reci ale primăverii

Paltoane de alpaca sunt îmbrăcăminte unică și elegantă, care nu numai că adaugă stil, dar…

3 ore ago

Seturi din două piese cu flori verificați oferta

Sunt aerisite, confortabile și ultra versatile. În plus, sezonul viitor nu se demodează și se…

12 ore ago

Ce culori de haine pentru vară alegeți?

Privirile de vară ne dau un pic de probleme. Fiecare dintre noi vrea să arate…

13 ore ago

Haine pentru sărbători care sunt esențiale

Pe ce haine pentru sărbători merită să pariați pentru a arăta mereu la modă? Astăzi…

14 ore ago

Rochii florale pentru diferite ocazii

Hainele foarte la modă indiferent de sezon sau de tendințele actuale sunt rochiile cu flori.…

15 ore ago

Moda în stilul vedetelor cum să găsești înlocuitori?

Moda în stilul vedetelor este adesea inspirația noastră pentru alegerea unei ținute de zi cu…

15 ore ago