Seturi de velur în comerț cu ridicata – merită să le aveți în buticul dvs.?

Toamna vine, așa că începeți să completați sortimentul magazinului de îmbrăcăminte cu lucruri mai calde și confortabile. Cu siguranță în colecție veți avea nevoie ansambluri de velur la modă în comerț cu ridicata, unde veți găsi tone de modele superbe pe care femeile le caută. Vedeți de ce ar trebui să aveți treninguri pentru femei din velur în buticul dvs., pe ce culori să pariați și de unde să cumpărați bunuri de bună calitate.

Cu noul sezon de toamnă, moda pentru velur se întoarce!

Începând cu anul trecut, moda pentru velur în aspectul casual al femeilor a revenit ca un bumerang, în magazine a crescut din ansambluri de velur. Doamnelor iubesc lucrurile din velur, pentru că acest material strălucește frumos și este extrem de moale și plăcut la atingere! În același timp, oferă hainelor un chic elegant specific în stilul glamour, care atrage iubitorii de stil distinctiv.

Velours a apărut în industria de îmbrăcăminte ca o dezvoltare a categoriei cu seturi de treninguri de toamnă la fel de la modă. Doamnelor de pretutindeni au văzut seturi din două piese din bumbac, așa că designerii au decis să diversifice acest grup. Aspectul total de velur oferit de aceste tipuri de ansambluri îi place în special fetelor cărora le place să surprindă cu o ținută și nu se tem să arate originale. Asigurați-vă că le propuneți în sezonul următor Femei ansambluri de velur în en-gros de obicei constând dintr-o bluză ușoară și pantaloni lungi. Aceste tipuri de velours au cel mai adesea o potrivire subțire potrivită cu picioarele conice ale pantalonilor de tip tub. Ele se află minunat pe corp oferind un aspect sexy pe de o parte, oferind o mulțime de confort și libertate completă de mișcare pe de altă parte. Cea mai mare selecție a acestui produs poate fi găsită în angrosistul online de îmbrăcăminte Factory Price.eu.

Explorați ansamblurile de velur în comerțul cu ridicata în cea mai la modă versiune pentru noul sezon!

Vă întrebați ce modele de ansambluri de velur se vor vinde cel mai bine? Înainte de a cumpăra en-gros, urmați sfatul unui stilist de la magazinul de îmbrăcăminte en-gros FactoryPrice.eu, care este la curent cu noile tendințe! El vă va spune ce modele de seturi de velur să puneți în sortiment și ce stiluri sunt cele mai multe pe partea de sus:

  • CU PRINT FLORAL — pentru toamna asigurati-va ca propuneti fetelor pantaloni de trening ansambluri velur în comerț cu ridicata decorate cu imprimeuri florale. Florile din tranșa de toamnă se vând fantastic, așa că pariați pe un set de velur din două piese, cu inserții florale pe hanorac și pe pantaloni. Alegeți, de exemplu, un model feminin al mărcii Rue Paris, cu dungi florale și un hanorac.
  • SET IN STIL DE BAZĂ – iubitorii de minimalismul va dori cu siguranță netede seturi de velur de culoare solidă în stil de bază. Ele oferă un aspect clasic, atemporal și minimalist la timp, și altfel ușor de a alege alte elemente de stil. Pentru toamnă, alegeți velours de bază în tonuri de pământ la modă, adică maro, bej, kaki sau gri!
  • MODEL CU TRICOU CU „EARS” – iubitorii de seturi drăguțe vor fi încântați când le veți obține pentru ei Ansambluri de velur de vacanță cu ridicata. Este vorba despre un set drăguț de velur cu pantaloni și o glugă cu pom-poms decorative care amintesc de urechile de ursuleț de pluș din blană! Este imposibil să rezistați unui astfel de model, mai ales când în afara ferestrei este gri și sumbru sau plouă.
Duży wybór damskich kompletów welurowych znajdziesz w hurtowni online Factoryprice.eu
  • PJAMALE CU ȘORTURI – în toamnă fetele sunt, de asemenea, fericite să ajungă la îmbrăcăminte drăguță din velur cu pantaloni scurți! Alegeți din comerțul cu ridicata un set din două piese constând dintr-o bluză din velur cu decolteu în V cu mâneci scurte și pantaloni scurți din velur cu dungi. Pariați pe un set de flori, care va face fiecare doamnă o mulțime de seri de toamnă la confortul casei. Acest tip de seturi scurte de velur funcționează excelent ca pijamale confortabile pentru femei!
  • Cu cardigane – fiecare set de hanorace este conceput în principal pentru a fi confortabil, deci investiți în ansambluri din velur din două piese în comerț cu ridicata cu cardigane. Puteți alege de la fabrica en-gros FactoryPrice.eu hanorace bombardier sau modele clasice cu glugă. La urma urmei, un set de velur este șic și confort într-unul singur!

Obțineți cele mai bune ansambluri de femei din velur cu ridicata de la FactoryPrice.eu

Toamna trece foarte des sub semnul velourilor calde, la modă și fermecătoare, deci folosiți o oportunitate ușoară de a câștiga! Completați oferta magazinului pentru următoarele zile de toamnă și oferiți clienților cele mai tari tendințe de modă pentru sezonul 2022/2023. Unde puteți găsi cea mai mare selecție de haine de velur la modă pentru femei? Convenabil și ansambluri elegante din velur în comerț cu ridicata oferă companiei en-gros online FactoryPrcie.eu, oferind zeci de stiluri reci și culori superbe. La ei veți stoca în mod cuprinzător bunurile pentru noul sezon și veți obține cele mai recente stiluri pe care doamnele le caută chiar acum. În plus, oferta de seturi de velur de la FactoryPrice.eu vă va ajuta să creați o ofertă de îmbrăcăminte atractivă pentru femeile de orice figură. Rețineți că seturile de velur din două piese disponibile, există dimensiuni diferite, cu un interval de număr de la S la chiar XL!

Setul de velur este stilizări gata făcute, totuși, rețineți să-l expuneți în mod corespunzător în oferta dvs. Arătați clienților că îl pot combina cu o haină de alpaca supradimensionată la modă sau cu o vestă lungă din piele ecologică, creând un aspect suplimentar pentru toamnă! Văzând un aspect răcoros gata, este mult mai probabil ca clientul să adauge produsele de styling rămase în coș, nu numai că se oprește pe setul de velur.

A se vedea, de asemenea: Topuri și tricouri cu ridicata – trebuie să le aveți în magazin pe tot parcursul anului

Citiți pe subiect: Basic Feel Good jambiere de bumbac pentru toamnă – cum să le stil?

Paula

Recent Posts

Spodnie cygaretki z jakimi butami je nosić?

Cygaretki to spodnie na lato, które zmieniają swój charakter niczym kameleon kolory. Dopasowują się do…

6 ore ago

Sukienki plus size w hurtowni internetowej – najmodniejsze fasony

Moda plus size w tym roku rozpieszcza nie tylko różnorodnością krojów i fasonów, lecz także…

7 ore ago

Najmodniejsze ramoneski na deszczowe dni

Ramoneski to kurtki, które kochają chyba wszystkie kobiety. Z jednej strony pasują na prawie każdą…

8 ore ago

Biel na lato jakie ubrania wybierać?

Jakie kolory wybierać na ciepłe dni? Biel na lato jest świetnym pomysłem. Sprawdźcie jakie białe…

9 ore ago

Eleganckie stylizacje w 5 minut jak je stworzyć?

Zapomniałaś o ważnym spotkaniu w pracy? Właśnie dowiedziałaś się, że idziesz do teatru lub poznać…

9 ore ago

Sezonowe rabaty w hurtowni najlepsze okazje

Szukasz trendy ubrań w okazyjnych cenach? A może potrzebujesz uzupełnić asortyment w sklepie bez zbędnych…

10 ore ago