Cămăși în carouri pentru femei – cunoașteți știrile en-gros ale fabricii Price.eu

Nu există două propoziții care, în noua colecție de toamnă a magazinului dvs. nu pot lipsi cămășile carouri pentru femei! Aceste articole de garderobă aparțin clasicilor atemporali în moda femeilor și se întorc în stil în fiecare sezon de toamnă. Vedeți unde puteți cumpăra cele mai la modă cămăși în carouri pentru femei cu ridicata online și ce stiluri specifice ar trebui să caute.

Cămașă în carouri un simbol al fiecărui sezon de toamnă

A devenit deja așa în moda femeilor că cămașa carouri este un simbol exemplar al dulapului de toamnă. Tendința pentru acest stil de îmbrăcăminte este din nou în favoarea fiecărui nou sezon și face întotdeauna aceeași agitație în rândul femeilor! Fiecare fată vrea să aibă unul și cel mai bun dintre toate, toți vânează aceleași modele! Aceasta este o oportunitate uriașă pentru afacerea dvs. de a câștiga, prin urmare, în plus față de puloverele calde, de asemenea, investiți în mod necesar caldă cămăși în carouri pentru femei cu ridicata. Veți observa cu siguranță printre clienții de sex feminin un interes crescut pentru aceste articole de îmbrăcăminte.

Atât modelul carouri, cât și tăierea cămășilor în sine se numără printre cele mai stricte dintre cele mai populare articole de garderobă de toamnă. Apropo, ambele sunt, de asemenea, ultra clasice și atemporale, pentru că și-au încălzit deja permanent locul în moda de zi cu zi. Modelul carouri și cămășile au evoluat la modă de-a lungul deceniilor și astăzi sunt încă pe partea de sus, așa că acest lucru indică forța lor imensă de piercing. Astăzi, cămășile cu carouri continuă să facă o furie nu numai printre fetele obișnuite, ci și în colecțiile designerilor de modă și pe profilurile Instagram ale unor influențatori celebri. Ce tipuri de cămăși în carouri pentru femei merită puse în vânzare în noul sezon de toamnă? Desigur, liber și moale, realizat din material mai cald și plăcut la atingere, precum și cele groase, înlocuind jachetele de tranziție.

Verificați ce cămăși în carouri pentru femei ar trebui să vindeți cu ridicata

Cu ce tricouri vei câștiga inimile clienților tăi? Ce modele sunt cele mai bune pentru a alege din oferta en-gros pentru a vă pompa vânzările? Ascultați acum câteva sfaturi de la un specialist în achiziționarea de bunuri pentru angrosist de îmbrăcăminte Factory Price.eu, care este la curent cu cele mai tari tendințe!

Ei bine, pentru prima vreme rece, doamnele sunt fericite să aleagă stiluri ușor alungite, care protejează mai bine împotriva vântului plăcut. Deci, prima ta alegere ar trebui să cadă cămăși lungi în carouri pentru femei cu ridicata, które sięgają za kolana. Na pierwszy rzut oka przypominają może trochę sukienki, jednak detale oraz charakterystyczne wykończenie na dole zdradzają, że to długie koszule. Tego rodzaju modele są rozpinane na całej długości na guziki, mają kołnierzyk i mankiety oraz niekiedy kieszenie na piersiach. Długa koszula damska w kratkę nabiera ładniejszego kształtu, gdy posiada na dodatek nieco dłuższy od przodu tył. Zyskuje też na fasonie, gdy jest wykończona na półokrągło, a także posiada po bokach nieduże choć wyraźne rozcięcia. Dłuższa koszula w kratę fantastycznie układa się na sylwetce, zapewnia więcej ciepła niż klasyczna i świetnie wygląda w połączeniu z wąskimi spodniami skinny.

Różne fasony i kolory damskich koszul w kratę kupisz w hurtowni Factoryprice.eu

Kolejnym hitem hurtu w raportach sprzedażowych Factoryprice.eu są oczywiście sławne îmbrăcăminte exterioară cămăși în carouri pentru femei cu ridicata. Moda a sărbătorit triumfurile cu aproximativ doi ani în urmă și astfel a apelat la clienți că încă o cumpără de bună voie în toamnă. Acestea sunt groase și mult mai calde decât modelele clasice cămăși cu o tăietură supradimensionată, care vor înlocui cu succes jacheta de tranziție pe vreme rece. Acestea se referă la moda pentru îmbrăcămintea de lucru pentru bătrâni, în care, de exemplu, au mers păstori de oi sau săpători de aur. Pentru aceasta, ele arata fantastic in toamna arata cu gros pulovere cu guler și pantaloni înguste din piele ecologică! Astfel de cămăși și jachete verificate din oferta cu ridicata vor atrage cu siguranță în magazinul dvs. o mulțime de doamne care caută un aspect excelent de toamnă.

Atunci când comandați mărfuri de toamnă în comerț cu ridicata, țineți cont și de cămășile unei tăieturi mai slabe, din flanelă moale de bumbac. Ele sunt extrem de plăcute la atingere, protejează împotriva frigului și se potrivesc la fel de modă în aspectul preferat de toamnă al fetelor.

Descoperiți cămășile cu carouri pentru femei cu ridicata în culori la modă și dimensiuni diferite

Cumpărarea cămăși cu carouri la modă pentru femei cu ridicata acordați atenție nu numai tăierii lor elegante, ci și alegerii culorilor interesante și a diferitelor dimensiuni. După cum știți, toamna domnește culori ușor mai întunecate și mai silențioase ale îmbrăcămintei, care se încadrează senzațional într-un peisaj oarecum somnoros. Așa că pariați cu îndrăzneală pe cămăși în nuanțe de maro și bej, rupte cu visiniu, gri, albastru bleumarin, kaki, negru, violet și verde sticlă. Vedeți cum combinațiile fantastice creează aceste culori împreună pe materialul carouri, sporind senzația de confort și transformând atmosfera retro. Fetele vor lumina foarte ușor un astfel de stil cu o pereche mai strălucitoare de blugi largi și cizme de gleznă bej sau vor continua schema de culori mai închisă a stilului. Este suficient să alegeți blugi gri închis sau jambiere de vinil negru din piele ecologică cu luciu.

În al doilea rând, atunci când furnizați magazinului un nou sortiment de toamnă, amintiți-vă că acestea sunt, de asemenea, diverse în ceea ce privește dimensiunile disponibile. Comerțul cu ridicata al fabricii de prețuri oferă, de asemenea cămăși în carouri pentru femei cu ridicata plus dimensiunecare se potrivesc diferitelor tipuri de siluete pentru femei! Printre sortimentul de cămăși veți găsi modele disponibile în mărimea L/XL, numerotate 40 sau 42, precum și cămăși de o mărime. Acestea din urmă se caracterizează prin dimensiuni extrem de universale care se potrivesc diferitelor tipuri de figuri ale femeilor, de asemenea celei cu curbe puțin mai mari.

Citiți mai departe: Jambiere de bumbac pentru femei în toamnă arată – trebuie să aibă în magazinul dvs.

Aruncați o privire aici: Pulovere supradimensionate pentru femei en-gros – pregătiți-vă pentru o schimbare de sezon cu Rue Paris!

Paula

Recent Posts

Koszule w kratę na jesień najmodniejsze fasony

Nadchodzące miesiące będą obfitować nie tylko w grube warkoczowe swetry i szlafrokowe płaszcze do ziemi,…

o oră ago

Komplety ubrań jakie wybierać do stylizacji?

Mocną tendencją od pewnego czasu są komplety ubrań. Z chęcią na nie stawiamy i z…

2 ore ago

Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe?

Przy zakupie spódnicy zawsze zastanawiasz się czy powinnaś stawiać na spódnice rozkloszowane czy ołówkowe? Dzisiaj…

3 ore ago

Ubrania w neonowych kolorach

Jakie ubrania w neonowych kolorach warto wybierać? Doradzamy Wam konkretne elementy garderoby oraz odcienie. Odkryjcie…

4 ore ago

Salopete de vară pentru femei – purtați moda pe vreme caldă

Salopete cu dungi pentru femei Aceasta este esența modei, combinând confortul, stilul și eleganța. În…

5 ore ago

Rochie de mărime Mari – ce comandați online?

Rochiile de dimensiuni mai mari nu sunt un articol de depozitare, ci și o expresie…

7 ore ago