Pulovere tricotate în carouri en-gros – colecția toamnă/iarnă 2022

În toamnă, femeilor le place să poarte pulovere pentru femei și un motiv atemporal și clasic în carouri. Țesătura tricotată de pulovere și spalierul iconic se potrivesc împreună ca o mănușă și fac întotdeauna o furie în sezonul toamnă-iarnă! Din acest motiv, asigurați-vă că pentru a cumpăra în magazin pulovere în carouri cu ridicatapentru a oferi clienților ceea ce doresc.

Femeile tricotate calde de la en-gros+carouri = sezon nou la modă!

Este imposibil să ascundeți că puloverele pentru femei sunt unul dintre cele mai frecvent alese articole de îmbrăcăminte pentru stil pentru vreme rece. Toamna și iarna, în același timp, un mare interes în rândul doamnelor este și modelul în carouri, care adaugă stilul retro șnițelului. Deci, nu e de mirare că producătorii de îmbrăcăminte au venit cu ideea de a combina aceste două hituri incontestabile ale modei femeilor împreună! Acest lucru a dus la crearea unei colecții de tricotaje pentru femei în carouri în cele mai la modă tăieturi ale sezonului, care vor experimenta acum cel mai mare boom. Pregătiți-vă magazinul în mod corespunzător pentru această perioadă și oferiți clienților ceea ce caută – profitați de popularitatea puloverelor până la capăt! Ce mai întâi de toate ar trebui să fie amintit atunci când cumpără Femei pulovere în carouri cu ridicata? Astfel încât materialul se armonizează perfect cu tipul de pulover, precum și cu schema de tăiere și culoare, deoarece nu toate modelele „se confruntă” într-un astfel de stil. De obicei, în industria îmbrăcămintei, chiar și broaștele cu carouri nu sunt produse, deoarece această tăietură pare cea mai avantajoasă atunci când este fără modele.

Atât designul puloverului cald, cât și modelul de zăbrele au fost create cu mult timp în urmă în partea de nord a globului. Ciobanii islandezi au cusut pulovere groase de lână și mai târziu au învățat să le decoreze cu faimosul model scoțian. Tendința a supraviețuit de zeci de ani și astăzi în garderoba fiecărui iubitor de modă ar trebui să fie cel puțin un pulover carouri. Nu numai că adaugă șic întregii ținute, ci se referă și la istoria puloverelor și la geneza unuia dintre cele mai la modă modele din lume!

Verificați cum arată cele mai la modă pulovere în carouri în comerț cu ridicata

Înainte de a începe să comandați primele pulovere mai bune în carouri din magazinul cu ridicata, aflați mai întâi despre cele mai recente tendințe în această chestiune. Am cerut unui expert în achiziții de îmbrăcăminte de la angrosistul online FactoryPrice.eu să vă spună la ce modele merită să ajungeți. El a dezvăluit că în această categorie cu siguranță conducând printre fete pulovere lungi în carouri cu ridicata, które doskonale otulają sylwetkę. W ich przypadku duża powierzchnia materiału pozwala ponadto na świetne wyeksponowanie kraciastego wzoru. Tak się zresztą przy okazji składa – i trudno temu zaprzeczyć – że krata wspaniale prezentuje się na długich kardiganach! Po prostu idealnie razem wyglądają, dlatego damski kardigan w kratę od lat robi furorę wśród wielu miłośniczek jesiennych trendów. Jego krój przypomina delikatny jesienny płaszcz, który jak wiemy również doskonale prezentuje się z kraciastym wzorem.

Kup na jesień do sklepu modne swetry damskie w kratę w hurcie od Factoryprice.eu

Jakie modele wybierać? Stawiaj na długie swetry sięgające do połowy łydki lub nawet do kostek, ozdobione dużą, grubą kratą. Wybierz do tego kraciaste cardigan cu o glugă perfectă pentru vremea rece de toamnă și modele cu franjuri decorative și buzunare laterale.

Un adevărat hit printre fete în această toamnă va fi, de asemenea, poncho-urile tricotate în carouri! Acestea sunt pulovere libere, asimetrice și fără mâneci inserate prin cap, cusute pe baza unei foi mari de țesătură. Cele mai la modă modele au în plus un finisaj franjuri în stil etno, iar poncho-ul în sine se referă la fostul costum tradițional al indienilor sud-americani. Până în prezent, ele pot fi găsite în moda de zi cu zi a locuitorilor din Mexic sau Peru, iar tendința pentru poncha carouri a ajuns și în Europa. Modele de pulovere din această croială pentru toamnă fac apel în special la iubitorii de aspect original, cărora le place să iasă în evidență cu ținuta lor!

Pentru colectarea magazinului dvs., ar trebui să alegeți și pulovere clasice în carouri cu ridicata, adică modele pentru șolduri cu decolteu rotund. Pariați pe pulovere adaptate în mod liber, deși nu prea largi, astfel încât modelul carouri să fie clar vizibil pe ele. Clasicul se încadrează în clasic, astfel încât modelul de bază al puloverului se îmbină perfect cu modelul clasic, care este, desigur, spalierul.

Pulovere în carouri en-gros online în cele mai la modă culori ale sezonului 2022!

Rețineți că în moda femeilor, multe modele de pulovere sunt combinate cu modele sau culori specifice. Unele combinații de culori și stiluri sunt pur și simplu mai bune decât altele, deci merită să urmați tendințele actuale. Puloverul în carouri este un design suficient de original, încât proiectarea acestuia în culori contrastante ar fi deja o exagerare. Rapoartele de vânzări de la compania angro FactoryPrice.eu arată că, atunci când vine vorba de tricoturi în carouri, doamnele aleg în principal modele cu nuanțe echilibrate și silențioase.

Astfel, cumpărarea pulovere carouri en-gros online pariați în principal pe cele mai la modă culori ale sezonului următor, care sunt, fără îndoială, maro și beiges! Toamna, culorile pământului se armonizează fantastic în special cu modelele în carouri de pe țesătura tricotată, motiv pentru care este o alegere total sigură. Fetele vor folosi cu bucurie astfel de pulovere în aspectul de zi cu zi bej total se potrivesc perfect în peisajul înconjurător. La colecția magazinului se adaugă și modele de pulovere în nuanțe de gri, kaki, precum și visiniu, care se potrivesc și climatului sezonului. De asemenea, pariați pe modele cu linii albe și negre care separă pătrate individuale ale grilajului, care conferă modelului claritate și contrastul potrivit. Consultați cea mai recentă colecție de pulovere pentru femei în carouri la modă de la angrosist de îmbrăcăminte Factory Price.eu și aveți grijă de o gamă diversă pentru noul sezon.

Tema pentru tine: Seturi de velur în comerț cu ridicata – merită să le aveți în buticul dvs.?

Intrare pentru a citi: Bluze de bază de culoare solidă în comerț cu ridicata – o selecție largă de modele

Paula

Recent Posts

Cardigane pentru femei – întotdeauna pe partea de sus

Bine ați venit în lumea cardiganelor pentru femei, unde confortul întâlnește eleganța și stilul se…

4 ore ago

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

6 ore ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

6 ore ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

6 ore ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

18 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

21 de ore ago