Veste pentru toamnă – cunoașteți cele mai la modă tipuri

Recent, printre fete, moda pentru purtarea vestelor pe vreme rece a revenit cu o putere dublată. Blaturile elegante ale tancurilor sunt din nou în favoarea și vor fi la modă și în acest sezon, așa că asigurați-vă că vă stocați magazinele pe ele! Verificați care sunt cele mai la modă în zilele noastre veste pentru toamnă în en-groscum arată, din ce sunt făcute și de unde să le cumpere.

Umpleți sortimentul magazinului pentru toamnă cu veste la modă!

Vesta este cel mai probabil derivat din vechile costume persane și a avut omologii săi în Anglia și Franța în secolul al XVII-lea. Interesant, primele modele au fost un element de îmbrăcăminte exclusiv masculină, au ajuns la genunchi și au avut mâneci. De-a lungul anilor, stilul a evoluat și a suferit diverse modificări până la formarea stilului final al vestelor. Astăzi este o jachetă de strâmtoare cu un dispozitiv de fixare pe față, fără mâneci. Vestele clasice din țesătură sunt încă asociate ca un element suplimentar al unui costum elegant pentru bărbați. Pe baza acestei forme în moda modernă au apărut diverse variații pe tema lor! Au apărut mâneci calde cu matlasare, cusute din aceleași materiale ca jachetele, precum și modelele din tricotaje pulover. Și aceste fonturi sunt obiectul interesului nostru astăzi, pentru că femeile sunt foarte interesate de ele!

Acum că vremea rece se apropie, ar trebui să fii cel mai interesat Jos veste pentru toamnă în en-groscare sunt încălzitoare reci. Ele protejează corpul de frig și se uită la silueta super elegantă și se transformă fantastic în aspectul cotidian. Acest grup de veste este de departe cel mai numeros și cel mai dorit de iubitorii de tendințe, așa că ne vom concentra pe ele cel mai puternic astăzi.

Descoperiți cele mai elegante veste pentru toamnă la angrosistul de îmbrăcăminte pentru femei!

Când boom-ul de pe vârfurile rezervoarelor a început anul trecut, designerii au început să se întrece în a veni cu modele interesante și originale. Cele mai bune rezultate ale muncii lor sunt obținute de compania angro online FactoryPrice.eu, oferindu-vă hiturile reale ale viitorului sezon toamnă/iarnă 2022! Rețineți că fanii aspectului chic care expun calitățile figurii sunt în special vânătoarea pentru modele scurte de veste. Acesta este dotat cu blaturi destul de precise, fără glugă, cu guler superior și buzunare care ajung la șolduri sau sunt chiar mai scurte! Ei expun frumos fundul și indentarea la talie, subliniind proporțiile figurii feminine. Amintiți-vă, atunci, să veste scurte pentru toamnă în en-gros pojawiły się już wkrótce także w twoim asortymencie.

Bardzo ciekawą odmianą krótkich puchowych kamizelek są również modele uszyte z imitacji skóry! Fantastycznie komponują się z ciepłymi dzianinowymi ubraniami na jesień i zimę, zapewniają większą szczelność przed deszczem i dodają stylizacjom nieco rockowego pazura! Zwróć uwagę w hurtowni szczególnie na modele w modnych odcieniach brązu i beżu.

Różne rodzaje kamizelek damskich z oferty hurtowni internetowej Factoryprice.eu

Zauważ, że znakomita większość modnych bezrękawników na chłody to w dużej mierze veste matlasate pentru toamnă în comerț cu ridicata. Și nu e de mirare, pentru că matlasarea printre straturile superioare a fost pe partea de sus de ani de zile și nu există niciun indiciu că acest lucru ar trebui să se schimbe. Cusătura caracteristică nu numai că oferă modelelor un farmec, ci și asigurați-vă că umplutura din interiorul vestelor nu se mișcă. Modelul matlasat, desigur, împodobește doar modelele în jos, iar unul dintre hiturile acestui an este o vestă cu două fețe. Pe de o parte, are orthalion matlasat, pe de altă parte, în timp ce o latură modelată la modă în culori contrastante. Trebuie să aibă la magazin!

Pentru iubitorii de entuziasmare care sunt veșnic reci, ordonați în mod necesar veste lungi pentru toamnă în en-gros Îmbrăcăminte care ajunge până la genunchi! Astfel de modele nu numai că oferă puțin mai multă căldură, deoarece acoperă o suprafață mai mare a corpului, dar garantează și un aspect super elegant. Ele prelungesc vizual și subțiază silueta și, pe lângă aceasta, se potrivesc perfect în chicul urban la modă. Pariați pe modele matlasate cu glugă, de care clienții vor avea nevoie în sezonul de toamnă.

Ce alte veste pentru toamnă în magazinul cu ridicata merită să obțineți pentru magazin?

După cum am menționat, cel mai numeros grup de veste de cumpărat în magazinul en-gros FactoryPrice.eu sunt modele matlasate în jos, disponibile în diferite tipuri și lungimi. Cu toate acestea, pe lângă acestea, angrosistul propune modele suplimentare, a căror popularitate în rândul fetelor crește odată cu debutul toamnei! Primele dintre acestea sunt veste tricotate pentru toamnă în en-gros, adică modele din tricotaje pulover. De obicei, au imprimeuri modelate la modă, cum ar fi houndstooth sau carouri, gât V, tăiat supradimensionat și ornamente cu nervuri. Sunt super confortabile, incredibil de moi și flexibile și, mai presus de toate, complet elegante! Acestea se referă la stilul vechi al inteligenței universitare, așa-numita tendință preppy, care este încă bine în moda femeilor de zi cu zi.

Un alt tip interesant de veste pentru femei sunt modelele de blană, care sunt cusute, desigur, de la haina de blană imitație de blană. Astfel de veste au de obicei peri puțin mai lungi și vin în două lungimi – standard la șolduri sau puțin mai lungi, ajungând în spatele fundului. Au un dispozitiv de fixare pentru broderie invizibilă, căptușeală și buzunare. Acestea oferă doamnelor un aspect mega elegant la timp, adăugând o notă de chic elegant oricărui aspect! Asigurați-vă că oferiți clienților dvs. mai multe astfel de modele.

Amintiți-vă că veste la modă pentru toamnă în en-gros se potrivesc senzațional cu pantaloni denim, precum și seturi de trening și pulovere cu guler cu nervuri. Stocați-vă cuprinzător pentru noul sezon la magazinul en-gros FactoryPrice.eu, care oferă o mulțime de tendințe actuale, cu o selecție largă de culori și dimensiuni.

Descoperiți tendințele: Pulovere tricotate în carouri en-gros – colecția toamnă/iarnă 2022

Acesta este partea de sus: Jachete de tranziție – vezi modele atemporale

Paula

Recent Posts

Bielizna na lato jaką najlepiej nosić?

Dzisiaj nie doradzamy Wam stylizacji ani ubrań na lato, skupiamy się na tym co pod…

o oră ago

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

2 ore ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

2 ore ago

Koszule w kratę na jesień najmodniejsze fasony

Nadchodzące miesiące będą obfitować nie tylko w grube warkoczowe swetry i szlafrokowe płaszcze do ziemi,…

4 ore ago

Komplety ubrań jakie wybierać do stylizacji?

Mocną tendencją od pewnego czasu są komplety ubrań. Z chęcią na nie stawiamy i z…

4 ore ago

Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe?

Przy zakupie spódnicy zawsze zastanawiasz się czy powinnaś stawiać na spódnice rozkloszowane czy ołówkowe? Dzisiaj…

5 ore ago