Pulovere pentru femei supradimensionate în en-gros online – trebuie să aibă pentru toamnă

Lucrând în industria de îmbrăcăminte știți bine că în lunile mai reci femeile caută haine moi și confortabile. Prin urmare, este un moment fantastic pentru tine de a le oferi hanorace mai slabe, care se află frumos pe siluetă și vă oferă o mulțime de căldură! Vezi acum hanorace cool supradimensionate pentru femei cu ridicata îmbrăcăminte și verificați ce modele merită să le oferiți.

Loose hanorace un hit al gamei de en-gros de toamnă

Când temperatura exterioară scade puternic, dulapul pentru femei se schimbă dramatic. În acest moment, doamnele sunt mai susceptibile de a ajunge la pulovere frumoase tricotate, precum și pentru pulovere calde din țesătură cărnoasă! Jacheta confortabilă într-un stil sportiv este suficient de universală prin modul în care este perfectă pentru stilul pentru școală și muncă. În acest moment al anului este inerent în garderoba unei femei de orice vârstă, indiferent de stilul de îmbrăcăminte preferat de obicei. Modelele supradimensionate de bluze pentru femei au o tăietură mai mare, care oferă o mulțime de slăbiciune sub axile și în bust. Astfel de modele maschează perfect imperfecțiunile figurii feminine, dar, de asemenea, se află senzațional pe siluetă, oferindu-i un chic super-urban!

Dorind să cumpere în magazin la modă hanorace supradimensionate pentru femei cu ridicata afla mai întâi despre cele mai recente tendințe în rândul produselor din această categorie. Ce tendințe predomină în prezent în rândul iubitorilor de modă pentru femei? Suprafața este în principal cardigane lungi în stil de bază, cu o tăietură mai voluminoasă și cu o glugă confortabilă. Printre modelele la modă cu glugă, veți întâlni și celebrele bluze de cangur într-o ediție mai lejeră. Pe tocuri, ei călcă, de asemenea, modele largi de hanorace fără glugă, trase prin cap. Aici, de asemenea, conduce modele netede de bumbac în stil de bază, deși merită să ajungeți la bluze largi cu broderii și inscripții. Verificați mai departe pentru detalii!

Vedeți ce bluze supradimensionate pentru femei din magazinul cu ridicata merită cumpărate pentru toamnă!

O selecție largă de bluze libere pentru femei oferă pulovere online cu ridicata fără imprimare și modele cu imprimeuri din fabrică Price.eu. Navigând prin sortimentul lor, veți întâlni bluze cu adevărat de înaltă calitate și cusute frumos, care impresionează, de asemenea, prin varietatea lor de culori și design interesant. Vezi ce găsești hanorace supradimensionate pentru femei în en-gros Factoryprice.eu și ascultați sfatul unui expert cu privire la ceea ce merită să alegeți:

  • Hanorace cu cangur cu glugă – în sezonul de toamnă femeile sunt foarte fericite să poarte bluze de cangur cu glugă. Acesta este un model desenat de cap, cu un decolteu superficial care trece într-o glugă cu un buzunar distinctiv în centru. Puteți pune mâinile în buzunar din ambele părți și se întâlnesc înăuntru, deoarece buzunarul nu este împărțit. Alegeți bluze de cangur dintr-o singură culoare, cu bretele la decolteu și finisate cu suduri cu nervuri.
  • Loose WEME’S Sweatshirt BASIC – un hit de vânzare cu ridicata sunt, de asemenea, blănuri netede din bumbac, fără o glugă în stilul de bază. Acestea oferă libertate totală de mișcare și un plus de confort pe tot parcursul zilei, în plus, oferă o încântare plăcută în fața mersului. În plus, se potrivesc cu majoritatea celorlalte haine – mai ales pantaloni denim – și sunt mega universale.
  • PLUS SIZE SWORTSHIRS – atunci când creați un sortiment pentru sezonul de toamnă, amintiți-vă și despre doamnele care poartă dimensiuni mai mari pentru a le oferi un hanorac la modă. Prin urmare, echipați-vă cu hanorace mari supradimensionate pentru femei cu ridicata în dimensiuni plus, cum ar fi XL sau L/XL, de exemplu. De asemenea, puteți paria pe pulovere de o mărime care sunt mai extinse decât cele clasice și se potrivesc diferitelor tipuri de figuri pentru femei.
Różne fasony luźnych bluz damskich z oferty hurtowni Factoryprice.eu
  • CU DETALII LA MODĂ — pentru a diversifica colecția de bluze din magazin, expertul din magazinul cu ridicata recomandă alegerea și modelelor supradimensionate distinse printr-un detaliu interesant. Arată grozav, de exemplu, o bluză decorată cu broderie florală sau un model cu o inscripție engleză în mijloc sau pe mâneci. Această propunere într-un stil de tineret va atrage în special adolescenții.
  • Bluze lungi în comerț cu ridicata – pentru toamnă asigurați-vă că pentru a umple magazinul în pulovere lungi pentru femei supradimensionate în en-gros, cu inchidere cu fermoar. Este vorba despre cardiganii calzi care ajung la genunchi, uneori numiți pulovere, glugă obligatorie și buzunare. Acestea sunt, de obicei, pulovere de bumbac simplu de culoare solidă, în stil de bază, care sunt cele mai populare în rândul femeilor.

Bluze supradimensionate pentru femei cu ridicata, cu o selecție largă de stiluri de la diferiți furnizori

Nu există nici o îndoială că o gamă largă de bluze pentru femei libere vă va ajuta să echipați magazinul de îmbrăcăminte cu cele mai bune modele pentru noul sezon. Ideile de mai sus de la expertul în achiziții cu ridicata sunt doar câteva dintre cele mai bine vândute propuneri de modele de hanorace. Când mergeți la FactoryPrice.eu în categoria cu bluze, veți afla de prima dată cât de largă este gama lor în ceea ce privește stilurile disponibile.

În plus, acordați atenție selecției uriașe de culori de bluze la modă, deoarece aproape fiecare model are cel puțin câteva nuanțe diferite acolo! Pentru colecția de toamnă a magazinului, desigur, alegeți nuanțe tipice de toamnă, cum ar fi maro și bejuri, kaki și verde închis și visiniu. Completați selecția cu clasice roșii, negre, albe și gri și oferiți clienților acces la bluze în nuanțe pastelate. De asemenea, nu uitați de bluze de muștar, portocaliu, violet și albastru, care vor reînvia întreaga colecție. Când răsfoiți bluze la modă, acordați atenție în continuare hanorace supradimensionate pentru femei cu ridicata de la marca Rue Paris, care se disting prin diligența și calitatea manoperei. Le puteți găsi cu ușurință în gamă după numele produselor, deși la prima vedere se caracterizează prin tăieturi elegante și o potrivire perfectă cu figura.

Citește și: Portofele pentru femei – de unde să cumpărați cele mai bune modele și ce să alegeți?

Aruncați o privire aici: Seturi din două piese cu glugă – perfecte nu numai toamna!

Paula

Recent Posts

Rochie de mărime Mari – ce comandați online?

Rochiile de dimensiuni mai mari nu sunt un articol de depozitare, ci și o expresie…

3 minute ago

T-shirty basic nie tylko na co dzień

Klasyczne koszulki kojarzą się nam niemal wyłącznie ze stylizacjami na co dzień. Dzisiaj podpowiadamy z…

23 de minute ago

Hanorac pentru femei – un model frumos de rochie pentru sezonul de primăvară/vară

Hanorac pentru dame Acesta este un hit absolut în sezonul de primăvară/sezon în colecția en-gros…

3 ore ago

Adidași pentru o rochie – este un astfel de aspect al modei?

Aceasta este moda pe care o porți adidași pentru o rochie? Aceasta este o completare…

3 ore ago

Bluze cu dungi verticale sau orizontale?

Ce bluze cu dungi sunt mai bine de ales? Cele în dungi verticale sau în…

10 ore ago

Jachete de modă pentru femei cu ridicata

În acest sezon, printre tendințele coperților pentru sezonul toamnă/iarnă, în primul rând, domnesc modele scurte…

11 ore ago