Cardigan pentru femei en-gros – alegeți un model pentru magazinul dvs.

Toamna este cea mai tare perioadă din industria îmbrăcămintei pentru puloverele pentru femei, dintre care astăzi distingem multe tipuri. O lovitură absolută pentru vremea rece sunt cardiganii pentru femei, adică pulovere lungi fără fixare, în tipul de cuvertură elegantă tricotată! Vedeți de unde să cumpărați cele mai bune cardigan pentru femei en-groscare se va încadra în tendințele și va atrage clienții dumneavoastră.

Stocați-vă magazinul de îmbrăcăminte cu cardigane la modă de la angrosiști în toamnă

Este imposibil să ascundeți că un pulover numit cardigan este unul dintre cele mai interesante elemente ale dulapului de toamnă pentru femei. Dispune de o tăietură lungă, de obicei, elegantă, fără elemente de fixare și buzunare și, de asemenea, intrigă antreprenorii din industrie cu numele său misterios. De unde au venit cardiganii și de ce sunt atât de la modă astăzi? Modelul este probabil derivat din fostele ținute militare britanice, purtate ca un strat suplimentar de încălzire sub uniformă. Probabil își datorează numele distinctiv – care supraviețuiește și astăzi – contelui de Cardigan, sau generalului Thomas Brudenell, comandantul trupelor britanice în timpul așa-numitului război din Crimeea, care a luptat în 1853-1856.

Deoarece puloverele de cardigan au intrat permanent în moda femeilor de zi cu zi, de la locul în care au cucerit inimile iubitorilor de stil! Stilurile moderne ale acestor pulovere au o tăietură distinctivă extinsă, o formă liberă și sunt foarte confortabile și confortabile de purtat. Doamnelor le place să fie îngrijite în ele în lunile reci, de aceea lung cardigan pentru femei en-gros acesta este obiectivul dvs. numărul unu! Astăzi, în moda de toamnă în rândul femeilor, în special cardiganii confortabili, cu glugă și buzunare de diferite grosimi de material domină. Ele sunt împărțite în mai subțiri și mai groase, astfel încât este mai ușor să alegeți un stil specific pentru nevoile și situațiile dvs. Aflați detaliile cardiganilor la modă și aflați ce să cumpărați de la angrosist!

Ce cardigan pentru femei în en-gros pentru a alege pentru magazin pentru noul sezon? Verificăm!

Contrar aparențelor, cardiganii nu sunt la fel, ele diferă unele de altele în caracteristici specifice sau detalii mai mult sau mai puțin semnificative. Au stiluri diferite, gramaj material diferit, precum și țesături tricotate, astfel încât să putem distinge astăzi clusterul lor la modă. În cazul în care pentru a începe? În primul rând, investiți cu siguranță cardigan gros pentru femei en-gros, care va ajuta doamnele în răceli mai grave. Alegeți un model cusut din tricotaje cărnoase mai groase, cu ochiuri groase stratificate sau țesătură de vafe, decorate în plus cu modele de panglică. Un astfel de design îmbunătățește senzația de căldură, în plus, va fi perfect și în timpul iernii reci. Rețineți că modelul cald și țesăturile sale decorative nu sunt numai funcționale, ci și frumoase pe silueta feminină.

De asemenea, acordați o atenție similară modelelor lungi de cardigane care ajung cel puțin la genunchi sau chiar la glezne. Fetele iubesc să fie îngrijite de astfel de modele care protejează de vântul rece o suprafață mai mare a corpului. Modelele lungi și mai groase ale acestor pulovere se potrivesc perfect și în tendința de cocooning și vreme de sweather, czyli dwie modne tendencje jesienne!

Sprawdź modne rodzaje damskich kardiganów z hurtowni odzieży Factoryprice.eu

Do jesiennej kolekcji sklepu wybierz też cardigan scurt pentru femei en-gros, adică un model care ajunge în spatele fundului. Printre cele mai la modă modele de acest fel distingem cu siguranță cardiganii supradimensionați – pulovere casual mai slabe în stil urban cu mâneci de liliac. Acestea oferă mult confort și libertate nelimitată de mișcare, precum și un pic mai voluminoase la talie. Este demn de remarcat faptul că doamnele apreciază cardiganii liberi nu numai pentru punctele lor forte în ceea ce privește stilul, ci și pentru faptul că maschează inteligent imperfecțiunile figurii. Alegeți, de exemplu, un cardigan mai scurt finisat cu suduri moi cu nervuri, decorate cu modele geometrice la modă.

Lăsați-vă atenția să atragă și ea cardigan subțire pentru femei en-gros, adică un model ideal pentru începutul toamnei și începutul primăverii. Doamnelor le place să o impună pe ele însele ca o pătură tricotată, care protejează de frig și, în același timp, arată mega elegant. Pariați pe un model cu o singură culoare din țesătură tricotată mai subțire, cu glugă și buzunare și mâneci cu nervuri sau o cravată suplimentară la talie. De asemenea, arata frumos cardigane subtiri asimetrice finisate intr-un spate semicircular sau modele cu fante decorative pe laturi.

Descoperiți en-gros cardigan pentru femei în cele mai la modă culori ale sezonului de toamnă!

Crearea unei colecții interesante și diverse de pulovere pentru femei în magazin, ajungeți nu numai la tăieturi reci, ci și la culori la modă! Toamna este guvernată în acest caz de legile sale, deși nu impune la modă culorile foarte întunecate și „triste”. În ce nuanțe să cumpărați cardigane de la angrosiști pentru a satisface cerințele clientelei? Am întrebat despre acest stilisti cu experiență de la angrosistul online FactoryPrice.eu, care va provoca nuanțe lovit de tricotaje de toamnă!

Atunci când creați o colecție de cardigane, mai întâi aveți grijă de un grup de modele menținute în nuanțe clasice atemporale care se potrivesc cu totul. Pentru aceasta, obțineți, desigur, alb și negru femei cardigan en-gros, precum și modele bleumarin și gri închis. Ei arata foarte bine pentru a pantaloni denim, similar cu tricotajele la modă în tonuri de pământ, fiind un hit al toamnei! Acest grup include pulovere în nuanțe calde de maro și bej, precum și cumpărate de bună voie gri cardigan pentru femei en-gros. Modelele în griuri melanj sunt foarte populare printre contractori și clienții lor, datorită elegantului chic universal. Completați restul colecției de cardigan cu modele puțin mai vibrante în culori roșu, portocaliu, verde și cobalt, care se vor potrivi perfect în ținutele de toamnă.

Vedeți această tendință: Pulovere clasice pentru femei la fabrica de en-gros Price.eu

Rămâneți la curent: Veste scurte de la Rue Paris – cu ce să le purtați?

Paula

Recent Posts

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

9 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

13 ore ago

Rochii casual perfecte pentru oraș

Rochii casual femeilor le place să poarte mai ales vara. Iarna și toamna - indiferent…

14 ore ago

Pantaloni din material textil cu model

O alegere bună pentru vară sunt pantalonii largi din țesătură modelată. Astăzi vă vom spune…

14 ore ago

Rochie pentru îmbunătățire pe care să o alegi?

O rochie pentru reparații nu ar trebui să mai fie la fel de elegantă ca…

16 ore ago

Jachete pentru femei cele mai la modă stiluri

Blazere pentru femei este acum nu numai o parte a setului de costume, ci și…

16 ore ago