Bomber bluze în colecția magazinului dvs. – verificați în ce magazin en-gros să cumpărați

Nu încetați niciodată să experimentați bunuri noi și să testați cele mai tari tendințe de la angrosiștii de îmbrăcăminte, deoarece puteți ocoli vena de aur. Pentru sezonul de toamnă, comandați la magazinul dvs. bombardier hoodies en-groscare va transforma în mod curios aspectul zilnic al clienților dvs.!

De la cabina de pilotaj a luptătorilor la moda casual, sau tendința de bombardier

Dacă conduceți o afacere de îmbrăcăminte, se știe că trebuie să fiți la curent cu tendințele actuale ale modei. Fiecare sezon este diferit în partea de sus, așa că urmăriți tendințele de pe piață și vindeți hit-uri în magazinul dvs. Rețineți că, în orice moment al anului, tendințele la modă din anotimpurile anterioare se întorc adesea la joc și este la fel cu bluzele bombardiere. Creatorii acestui hanorac au fost inspirați de modă jacheta bombardierjachete bombardiere, care au fost echipate anterior cu piloți de bombardiere militare. Oricum, își datorează numele acestor luptători. Astăzi, multe moduri de îmbrăcăminte sunt luate tocmai din ținuta vechiului soldat, cum ar fi jachete, pantaloni cu dungi sau paltoane. De asemenea, nu este diferit de bombardierele, al căror potențial de modă a fost observat rapid de designerii de îmbrăcăminte și a introdus o reducere la moda de zi cu zi. Astăzi, fiecare iubitor de haine știe Femei bombardier hoodies en-gros i z pewnością postara się, by mieć w kolekcji najnowsze modele.

Jak wygląda ten fason? Bomberka to rozpinana, sięgająca mniej więcej do bioder bluza z kieszeniami i bez kaptura, która posiada charakterystyczne wykończenie prążkowanymi ściągaczami. Znajdują się one zazwyczaj przy dekolcie, na dole bluzy oraz na końcach rękawów. W zależności od modelu bomberka posiada zapięcie na zamek błyskawiczny lub napy oraz małą dodatkową kieszonkę na rękawie. Pięknie podkreśla damską sylwetkę i eksponuje wcięcie w pasie, a także fajnie uwydatnia proporcje figury, nadając jej ciekawego wyglądu.

Uzupełnij kolekcję bluz damskich o modne bomberki z hurtowni Factoryprice.eu

Vedeți ce pulovere bombardiere en-gros ar trebui să cumpărați pentru magazin

Ca multe alte stiluri de îmbrăcăminte, jacheta are, de asemenea, propriile sale tipuri și suferă diverse transformări. Am întrebat un expert în aprovizionarea cu ridicata a magazinelor despre cum arătau glugă bombardier la modă cu ridicata pentru acest sezon. Vedeți ce modele ne-a indicat și faceți o listă de cumpărături din ea:

  1. SACOUL BOMBER ÎN STIL DE BASEBALL — în prezent categoria de bombardiere a stăpânit tendința pentru bluze americane de baseball. Modelele distinctive inspirate de puloverele jucătorului de baseball prezintă o închidere de pui de somn cu nasturi decorativi și un corp contrastant și mâneci albe. Uneori, acest tip de bluză este, de asemenea, decorat cu o emblemă la modă pe pieptul stâng, asemănător cu logo-ul unei echipe sportive.
  2. ZIP-UP SWORTSHIRT — merita de asemenea in oferta cardigan bombardier hoodies en-groscare aparțin clasicilor absoluți. Datorită dispozitivului de fixare cu fermoar, este foarte ușor și rapid să le îndepărtați sau să le puneți, ceea ce este foarte apreciat de clienți. Pariați pe modele simple cu o singură culoare sau pe cele cu dungi pe mâneci și pe buzunare dungate într-un stil sportiv.
  3. Hanorac BOMBER CU FLORI — flori pentru toamna? Sigur, mai ales când vine vorba de acest tip specific de bluze! Fetele iubesc modelele de cardigane în culori mai închise, decorate cu imprimeu floral, care devin la modă în toamnă. Ei merg grozav cu albastru pantaloni denim și se îmbină perfect cu peisajul de toamnă.
  4. WARM Sweatshirt BOMBER – în timpul toamnei vreme rece în garderoba pentru femei va fi, de asemenea, mare hanorace bomber hanorace cu ridicata, cusute din bumbac mai gros. Foarte des combină elemente ale jachetelor de baseball deja menționate, care se potrivesc perfect în atmosfera urbană a stilului. Ele sunt calde și plăcute corpului și, în plus, confortabile și versatile.
  5. MODEL ÎN DESIGN-urile de toamnă – completarea colecției la modă de bluze pentru femei la magazin, acordați atenție și modelelor bombardiere modelate în imprimeuri tipice de toamnă. Ajungeți la o bluză cu modele ornamentale, un Houndstooth elegant sau un leopper prădător, care se remarcă perfect din mulțime.

Descoperiți en-gros cu glugă bomber cu cea mai mare selecție de modele și culori

Vă întrebați de unde să cumpărați cele mai la modă bluze pentru femei pentru magazinul dvs. pentru noul sezon de toamnă? Consultați acum gama de la angrosistul online de îmbrăcăminte FactoryPrice.eu, care oferă o gamă largă de stiluri de hanorace. De asemenea, au o selecție interesantă și largă de fete bombardiere discutate astăzi, care vor completa minunat aspectul de toamnă al fetelor! Acestea oferă nu numai variante diferite ale acestor bluze, ci și o mulțime de culori, modele și dimensiuni disponibile.

Rețineți că aproape fiecare model are o dimensiune care atinge chiar și numărul XL, care este o dimensiune plus pentru doamnele cu forme mai pline. Acest lucru vă permite să extindeți cu ușurință gama de bluze cu modele elegante în dimensiuni mai mari și să ajungeți la mai mulți clienți potențiali. Printre întreaga gamă de angrosiști, femeile vin, de asemenea, în mod clar în prim-plan hanorace tricouri bombardier en-gros de la marca Rue Paris. Ele se disting de alți producători prin stilul lor unic, atenția ridicată la detalii și combinația pricepută de chic francez cu tendințele moderne. Amintiți-vă că, împreună cu un lot de jachete bombardiere, comandați de la FactoryPrice.eu, de asemenea, pantaloni denim perfect potriviți. Deși aceasta nu este singura modalitate de a coafa la modă cu ei în rolul principal. Merită, de asemenea, să combinați un bombardier cald cu o rochie de bază cu nervuri. De asemenea, ele arata grozav in combinatie cu pulovere la moda pentru femei. Profitați la maximum de sezonul de toamnă viitoare și stocați-vă magazinul cu cele mai tari hituri de îmbrăcăminte de la un angrosist online.

Rămâneți la curent: Jambiere de bumbac pentru femei în toamnă arată – trebuie să aibă în magazinul dvs.

A se vedea o altă intrare: Bluze de damă pentru toamnă plus mărime la en-gros Factoryprice.eu

Paula

Recent Posts

Topuri sau tricouri în look-uri de zi cu zi

Una și celelalte bluze sunt o alegere foarte bună atunci când vine vorba de look-uri…

3 ore ago

Pantofi de vară balerine mocasine sau espadrile

Ce pantofi pentru vară merită să alegeți? Astăzi vă recomandăm modele elegante. Consultați recenzia noastră…

5 ore ago

Shemissers sau spaniol? Ce aleg femeile poloneze vara aceasta?

Atât cămășile, cât și spanielele sunt tipuri de rochii la modă pentru vară. Verificați pe…

5 ore ago

Ce lenjerie de corp pentru vară este cel mai bine să purtați?

Astăzi nu vă sfătuim cu privire la stilul sau hainele pentru vară, ne concentrăm pe…

6 ore ago

Pulovere la modă în en-gros pentru noul sezon

În acest sezon, moda se îndepărtează încet de hainele din categoria homfy și optează în…

7 ore ago

Rochii pentru un măr în funcție de tipul de figură

În seria noastră despre tipurile de corp, căutăm astăzi rochia perfectă pentru măr. Verificați ce…

7 ore ago