Golf pentru femei în comerțul cu ridicata online – ce să căutați atunci când cumpărați

Puloverele cu guler sunt, fără îndoială, un element important al dulapului pentru femei în sezonul toamnă-iarnă. Colocviale numite turtlenecks arata foarte atractiv pe silueta femeilor si, in acelasi timp, protejeaza gatul de frig. Verificați unde să cumpărați golf pentru femei în en-gros online și de a descoperi cele mai la modă stiluri pentru magazinul tău.

Sugerați doamnelor pentru pulovere de toamnă calde și elegante

Turtlenecks populare de astăzi s-au născut probabil în Islanda îndepărtată, unde au fost tricotate manual din lână de oaie de cea mai bună calitate. Astăzi, cel mai adesea găsim pulovere din moale, fără mușcături și plăcute corpului, un amestec de fibre sintetice, eventual cu un amestec de lână naturală. Odată ce puloverele cu guler erau purtate de pescari și păstori pentru a se proteja de condițiile meteorologice reci și nefavorabile. Astăzi, turtlenecks au pătruns permanent în moda casual de zi cu zi, devenind un adevărat hit al fiecărui nou sezon de toamnă-iarnă! Simbolul atemporal al acestui articol de garderobă la modă este guler negru pentru femei cu ridicata onlinecare a câștigat inimile elegiilor bune cu zeci de ani în urmă. A fost purtat de bună voie de vedetele și bandboard-urile de pe ecran ale vremii, iar femeile obișnuite doreau să se îmbrace la fel.

Puloverele moderne cu guler sunt împărțite în subțiri și potrivite, groase și mai slabe, concepute pentru răceli mai mari. Desigur, în sezon ar trebui să aveți unul și celălalt tip pentru a se potrivi mai bine nevoilor clienților dvs. de sex feminin. Pentru a completa produsele din magazin, vizitați angrosistul online de îmbrăcăminte FactoryPrice.eu, care oferă o gamă largă de broșe la modă pentru noul sezon.

Ce golf pentru femei într-un magazin online cu ridicata pentru a cumpăra pentru propria ofertă?

Astăzi, există o mulțime de tipuri de golf pe piață, dintre care unele aparțin clasicilor absolut, iar altele reflectă tendințele actuale. Prin combinarea acestor două grupuri, construiți în magazinul dvs. o ofertă diversă și interesantă de golf pentru femei, cu care veți atrage clienți. Ascultați sfatul unui expert în mărfuri într-un angrosist de îmbrăcăminte și vedeți ce golf pentru femei în en-gros online FactoryPrice.eu alege:

  • Cu OPENWORK PATTERN – moda de vară pentru puloverele deschise continuă să influențeze tendințele care apar la începutul toamnei. Este vorba despre pulovere cu guler deschis, cu modele decorative tăiate pe întreaga suprafață, creând structuri geometrice interesante. Alegeți, de exemplu, din modelele cu ridicata cu decupaje deschise în formă de romburi clasice.
  • ELEGANT GOLF BASIC – un adevărat succes în rândul femeilor sunt, de asemenea, broșe subțiri de bază elegante, cu un design personalizat. Ele subliniază frumos figura și oferă o bază super pentru restul hainelor de toamnă, cu care arată grozav în aspect. Cumpărarea golf subțire pentru femei în en-gros online alege în mod necesar un model în oricare dintre culorile de bază.
  • MODEL GOLF OVERSIZE – o altă tendință de lider în lunile reci este tricoturile libere și voluminoase, cu guler gros cărnos. Alegeți din oferta en-gros, prin urmare, pulovere mari și largi cu guler supradimensionat pe care fetele le place să le închidă! Pariați pe modele puțin mai lungi, cu suduri moi cu nervuri care asigură finisajul.
Zobacz szeroki wybór kolorów i modeli golfów damskich z oferty hurtowni Factoryprice.eu
  • WINTER TURTLENECK PULOVER – când pregătiți magazinul pentru noul sezon, țineți cont de diferitele grosimi ale puloverelor care vor funcționa bine toamna și iarna. Pariați pe broaștele mai groase și mai calde ale femeilor din fire groase, decorate cu țesături de panglică sau ochiuri largi care formează o structură de vafe. Alegerea pentru magazin golf cald pentru femei în en-gros online acordați atenție tăierii supradimensionate și unei palete de culori interesante.
  • Pulovere lungi cu turtleneck – se referă la moda toamnă-iarnă pentru cocooning (stil confortabil de îmbrăcăminte acasă) oferă fetelor, de asemenea, pulovere lungi și mai largi. Este vorba despre modele cusute foarte liber, care înfășoară ușor silueta și se așează ușor pe ea. Pariați pe broșe lungi și calde care ajung până la mijlocul coapsei, pe care fetele inferioare le pot lua și ca o rochie tricotată!

Știri importante: în oferta FactoryPrice.eu puteți cumpăra golf pentru femei în en-gros online de la marca Rue Paris, una dintre cele mai importante branduri poloneze care oferă îmbrăcăminte pentru femei de înaltă calitate.

Alegeți o broască elegantă pentru femei în comerțul cu ridicata online în nuanțe interesante pentru toamnă

După cum puteți vedea, selecția de broșe elegante și la modă pentru femei în angrosistul de îmbrăcăminte Factory Price.eu este cu adevărat largă și atractivă. Produsele de la furnizorii dovediți sunt de înaltă calitate, ceea ce va atrage cu siguranță clienții dvs. Întreaga colecție de golf pentru sezonul toamnă/iarnă 2022 a fost atent selectată de experți din industria angro și pregătită ținând cont de ultimele tendințe globale. În plus față de stilurile elegante, la dispoziția clienților angro așteaptă, de asemenea, culori atractive de tricotaje, care oferă o abundență de nuanțe uimitoare. Ce culori de golf pentru a paria pe? Preferabil pe o varietate! În primul rând, creați o colecție de bază din modele subțiri potrivite prin cumpărare guler alb pentru femei în en-gros online, precum și un model de negru, gri, roșu și în nuanțe de maro și bej. Completați, de asemenea, colecția cu modele în culori vii și intense, care vor lumina fantastic și vor înveseli griul de toamnă! Pariați pe modele în tonuri verzi și albastre, precum și pe broșe galbene, portocalii și roz.

Rețineți că broaștele pentru femei sunt foarte ușor de stil, așa că arătați clienților posibilitățile potențiale ale seturilor imediat! Toată lumea știe că aceste tricoturi celebre arată fantastic în combinație cu pantaloni denim și jambiere din piele ecologică. De asemenea, ele arata grozav atunci cand sunt purtate sub o haina lunga de toamna, iar pentru o broasca subtire merita sa pui pe un cardigan gros cu panglici!

Citiți mai departe: Pulovere pentru femei – pregătiți sortimentul magazinului dvs. pentru vreme rece

A se vedea, de asemenea: Rochii tricotate – mini, midi sau maxi?

Paula

Recent Posts

Cardigane pentru femei – întotdeauna pe partea de sus

Bine ați venit în lumea cardiganelor pentru femei, unde confortul întâlnește eleganța și stilul se…

22 de minute ago

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

3 ore ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

3 ore ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

3 ore ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

15 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

18 ore ago