Postmeni pentru femei – extindeți sortimentul magazinului dvs.

Extindeți sortimentul magazinului dvs. cu genți de mână la modă pentru femei, care transformă perfect aspectul aspectului de zi cu zi! Fetele le iubesc, la urma urmei, și mai ales faimoșii poștași, adică genți de mână mici, cu o curea lungă care urmează să fie pusă peste umăr. Găsiți cele mai elegante poștași pentru femei în en-gros online și să vedem de ce merită să le oferim.

Istoria celebrului saci de mesager și fenomenul lor mondial

Nu se știe de astăzi că printre gențile de mână pentru femei, unele dintre cele mai atrăgătoare modele de doamne sunt tocmai poștașii. De unde au venit și de ce sunt numiți așa? Acestea sunt derivate dintr-o fostă geantă de scrisoare model, care a fost folosită în mod obișnuit de poșta americană trasă de cai în secolul al XIX-lea. Deci, din moment ce poștașii obișnuiau să distribuie corespondența în ea, astăzi, după evoluția acestor pungi, numele „poștaș” le-a aderat. Aceste genți de mână sunt adesea notabile pentru clapeta lor magnet distinctiv sau fermoar pivotant, deși nu toate modelele moderne le au. Modelele moderne au întotdeauna o curea lungă sau mai rar un lanț în kit, care uneori poate fi desfăcut.

Din ce motiv saci de mesager au devenit atât de faimos și popular peste tot în lume? Se poate presupune că își datorează succesul incredibil celor două cauze principale. Primul este confortul extraordinar de utilizare, în timp ce al doilea este un aspect universal, potrivit pentru orice stil. Multe dintre aceleași modele de poștași vor fi potrivite atât pentru seturile casual, cât și pentru seara! Verificați în acest articol de unde să cumpărați genți de mână poștași pentru femei în en-gros online și ce caracteristici trebuie să acordați atenție atunci când faceți cumpărături.

Faceți cunoștință cu cei mai buni poștali pentru femei la fabrica de en-gros online

Genți de mână pentru femei cu ridicata din China și modele turcești FactoryPrice.eu oferă antreprenorilor o selecție largă de poștași interesanți. Colecția constă din multe stiluri și forme la modă de genți de mână, variind de la modele clasice semi-circulare și dreptunghiulare, pe pungi ovale și trapezoidale care se termină. Majoritatea poștașilor disponibili de la acest angrosist sunt modele fabricate din plastic de cea mai înaltă calitate care imită pielea naturală pentru iluzie. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea de marcă și genți de mână poștaș din piele pentru femei en-gros on-line, to Factoryprice.eu również służy takowym asortymentem! Na uwagę w kolekcji skórzanej galanterii zasługują szczególnie luksusowe modele premium polskiej marki BADURA. Za te zgrabne torebki ze skóry naturalnej trzeba zapłacić nieco więcej, jednak prestiż marki mówi sam za siebie. Jeżeli wolisz tańszy towar, z czystym sumieniem wybierz ich torebeczki ze skóry ekologicznej o miękkiej lub usztywnianej formie.

Zobacz różne fasony torebek listonoszek z hurtowni Factoryprice.eu

Nie wiesz które najbardziej spodobają się klientkom? Spójrz na wybór eksperta od hurtowych trendów i zainspiruj się przy zakupie:

  1. Geantă de mână SOFT FĂRĂ FLIP – alegeți o geantă minimalistă netedă, fără clapetă cu închidere cu fermoar din partea superioară, un compartiment principal și o curea detașabilă. Un astfel de model semi-sportiv, pe jumătate elegant, va funcționa pentru fete în diferite look-uri pentru diverse ocazii.
  2. Geantă de mână cu buzunare – iubitorii de compartimente de depozitare practice vor ajunge la o geantă poștală îngrijită bazată pe un dreptunghi cu câteva buzunare suplimentare cu fermoar. Buzunarele nu numai că vă permit să separați lucruri diferite unul de celălalt, ci și să adăugați o mulțime de farmec la poșetă!
  3. MODEL CU MAGNET FLIP — cumpărare Turc Mail dama en gros Online , de asemenea, să acorde o atenție la modelele iconice cu o clapetă de blocare magnet! Pariați pe genți de mână minimaliste netede, fără modele în nuanțe clasice, versatile, care se potrivesc cu totul.
  4. BADURA LEATHER — completarea gamei de genti la moda imbina modele confectionate din piele ecologica si naturala, oferind clientilor posibilitatea de a alege. Printre poștașii din piele se uită genți de mână frumoase de la marca BADURA în stil retro, închise cu un fermoar și un flip cu o încuietoare pivotantă.
  5. ELEGANT MAILMAN – completează sortimentul dvs. de poștași, de asemenea, cu modele mai elegante, care sunt excelente pentru stilul orașului, precum și pentru ieșiri unice. Lanțul oferă geantei o notă mai șic.

Obțineți cei mai frumoși poștași pentru femei într-un magazin online cu ridicata deschis 24 de ore pe zi!

Lista de mai sus a tipurilor de genți poștale este doar o parte din sortimentul disponibil la sacii importați cu ridicata FactoryPrice.eu. Acolo veți găsi o mulțime de forme și stiluri interesante de acest tip de mercerie, care impresionează prin manopera de înaltă calitate și o gamă largă de culori. Cumpărați cel mai convenabil bărbați de poștă pentru femei en-gros online de la importatorul directcare a dovedit și de încredere furnizori de mercerie. Oferiți clienților dvs. accesorii atractive pentru îmbrăcăminte, prezentându-le imediat în costume gata făcute pentru fiecare zi. Mailman genți de mână sunt suficient de versatile pentru a se potrivi maxi Rochii cu imprimeuripantaloni de trening, seturi sau bluze și pantaloni de blugi. Astfel, fiecare client al tău își va găsi propriul mod de a purta un poștaș la modă!

Rețineți, de asemenea, că gențile de mână en-gros de acest tip au o mulțime de variante de culori interesante. Descoperiți printre ei clasici adevărați de toamnă, adică modele în nuanțe de violet, maro și bej, precum și bleumarin, visiniu sau mare. Pentru aceasta, țineți cont de texturile lor interesante de materiale – unele sunt în relief într-un model frumos de piele de crocodil, altele au matlasare elegantă! Intră în Factorpyprice.eu după emailmen ieftine pentru femei en-gros online și să încurajeze clienții să facă cumpărături mai mult cu galanterie atractivă.

Vezi mai multe: Rucsacuri pentru femei într-un butic online – merită să le aveți?

Citește și: Tricotaje pentru toamnă de la marca Rue Paris – aflați tendințele sezonului!

Paula

Share
Published by
Paula

Recent Posts

Hainele cu dungi la modă sunt încă un hit de vacanță

Vara, hainele cu dungi la modă sunt foarte la modă. Doamnele aleg de bună voie…

9 ore ago

Seturi de velur pentru femei

Seturi de femei din velur en-gros este chiar lângă confortul garantat de stilul homfy de…

9 ore ago

Prezentare generală rochiilor maxi a modelelor disponibile

Toamna care vine va trece pentru noi sub semnul experimentelor de modă și distracție cu…

10 ore ago

Paltoane la modă pentru femei pentru toamnă

Ce paltoane pentru femei en-gros Vor fi cel mai mare hit al acestui sezon? Pe…

11 ore ago

Pantaloni de clepsidră care este cel mai bine să alegeți?

În seria noastră dedicată siluetelor, începem o serie despre pantalonii ideali. Începem ca întotdeauna cu…

13 ore ago

Ce fel de tocuri să alegeți pentru figură?

Majoritatea femeilor au stiletto în garderoba lor. Știm cum să le alegem bine? Astăzi vă…

13 ore ago