Jachete scurte pentru toamnă și iarnă – cunoașteți știrile en-gros de la Factory Price.eu

Când temperatura din afara ferestrei scade de la o săptămână la alta, este un semn că vara dă loc toamnei pentru totdeauna. Ați pregătit deja în această privință o nouă colecție de jachete pentru femei la modă în magazinul dvs.? Dacă nu deja, urmăriți cele mai bune acum jachete scurte pentru femei de la en-gros online și pentru a compensa deficitele de mărfuri!

Acoperiri calde de top baza unui dulap elegant pentru femei pentru vreme rece!

Când se răcește afară, toate femeile încep să caute jachete elegante și calde pentru ele însele. De acum încolo, o jachetă sau manta va fi un element indispensabil al dulapului pentru femei de zi cu zi pentru următoarele câteva luni! Ce va fi la modă în acest an? În această toamnă, jachetele scurte care ajung la cel mai înalt la șolduri se întorc la har, care subliniază frumos figura și arată foarte sexy pe figură. Desigur, vorbim despre modele de încălzire care pot face față atât răcelilor de toamnă, cât și de iarnă. Acesta este un fel de noutate în lumea îmbrăcămintei exterioare, deoarece în ultimii ani doamnele au preferat jachete mai lungi până la mijlocul coapsei. De ce schimbarea bruscă? Aparent, fetele simt din nou că își pun o jachetă care nu numai că se va încălzi, dar în același timp va sublinia cifra! Deci, din nou, pentru doamne, aspectul feminin a devenit important și nu doar nevoia de a se înfășura cu ceva cald.

Jachetele mai scurte care ajung la talie au fost recent hiper la modă în anii 1990 și începutul celui de-al doilea mileniu. Apoi, fetele le-au purtat de bună voie la blugi de șolduri pentru a-și arăta burta goală, dar acest stil a dispărut de mult. Descoperiți cele mai la modă cu noi astăzi jos jachete scurte de la en-gros online și a vedea ce modele pentru a umple sortimentul.

Consultați jachetele scurte din magazinul online cu ridicata în cele mai la modă stiluri ale anului!

În ultimele săptămâni, noi stiluri cool de jachete pentru femei, inclusiv multe modele scurte, au intrat în gama angrosistului de îmbrăcăminte. Acesta este un semn că tendințele se schimbă, iar cererea pentru acoperiri de top de această lungime este în creștere, iar acest lucru dovedește că aveți nevoie de ele și în gama dvs.! Încurajați clienții să facă cumpărături în magazinul dvs. – comandă la modă jachete scurte de la en-gros online și îmbogățiți oferta cu cele mai elegante modele. Vă întrebați ce tipuri să cumpărați? Vă puteți baza pe sfatul expertului nostru în furnizarea magazinului pentru produse en-gros, care vă va spune ce jachete să cumpărați:

  • DOWN HODED – un clasic absolut în această perioadă a anului este cu siguranță o jachetă clasică pentru femei, cu matlasare orizontală și glugă. Alegeți un model neted fără modele cu închidere cu fermoar, buzunare și o glugă retractabilă în guler! Construiți o colecție formată din jachete decorate într-o schemă de culori clasică de bază.
  • JACKET DOUĂ COLOR — o tendință foarte interesantă, care cucerește recent inimile fetelor, există și modele în două tonuri de jachete scurte. Este vorba despre jachetele tipice matlasate, care au un corp și mâneci în culoare deschisă, în timp ce modulul superior este negru. Acest lucru creează un contrast foarte interesant, distinge un model dat de mulțime și aduce o gură de aer proaspăt într-o categorie de îmbrăcăminte oarecum previzibilă.
  • IARNA MADE DIN ECO-PIELE – un adevărat succes în rândul iubitorilor de modă sunt, de asemenea, în acest an jachete scurte de iarnă de la en-gros online cusute din imitație de piele! Acestea arată incredibil de atractive și se remarcă în mod deosebit pe fundalul jachetelor ortoalion destul de comune. Ele atrag atenția, dau stilului mai multe gheare rock și, în același timp, se transformă minunat în aspectul de iarnă de zi cu zi cu jachete.
Duży wybór stylowych krótkich kurtek damskich znajdziesz w hurtowni Factoryprice.eu
  • PUFFFER JACHETA FEMEI – acest tip de sacou se caracterizează printr-un design puțin mai „umflat” decât altele, de unde și numele său. Un astfel de aspect dă aspectul de iarnă mai rece moale urbană și este asociat cu vechea modă pentru haine hip-hop libere. Alegeți pentru magazin în special modele negre de acest tip cusute din material strălucitor, lăcuit.
  • JACKET PENTRU FEMEI QUILTED – un hit atemporal printre îmbrăcămintea caldă pentru femei pentru vreme rece sunt, de asemenea, jachete scurte matlasate de la en-gros online. Nu vor ieși niciodată din modă, deoarece prezintă un model atemporal pe materialul care este practic și arată întotdeauna elegant.

Descoperiți jachete scurte de la en-gros online în mai multe dimensiuni și culori!

Colecția reîmprospătată de jachete pentru femei pentru noul sezon toamnă-iarnă 2022 nu este doar stiluri interesante, ci și culori frumoase. Pentru gri de toamnă, alegeți un set de împachetări decorate în culori de bază, pe care doamnele le aleg cel mai des. La modă pentru vreme rece în acest an sunt în principal culori strălucitoare, cum ar fi ecru și bejuri luminoase, care luminează strălucit aspectul toamnei! Desigur, colecția dvs. de jachete nu poate lipsi, de asemenea, modelele negre, gri și bleumarin și clasic, deși roșu distinctiv. Pentru a lumina și a înveseli griul de toamnă din magazin, pariați și pe jachete în jos în nuanțe de roz, galben sau albastru. Vor fi bucuroși să le aleagă mai ales de adolescenți, cărora le place să iasă din mulțime cu o ținută.

Dacă sunteți în căutarea unor produse de calitate în stiluri interesante, optați pentru jachete scurte de la en-gros online Factoryprice.eu. În plus față de multe stiluri elegante și o gamă întreagă de culori frumoase din care să alegeți, acolo veți găsi, de asemenea, o mulțime de dimensiuni necesare pentru diferite tipuri de siluetă pentru femei. Și da, gama de jachete de la en-gros include modele variind de la S până la 2XL! Datorită unei astfel de dimensiuni, veți oferi clienților diferiți acoperirile de top de care au nevoie exact. Angrosistul propune în plus față de aceste jachete pentru femei într-o singură mărime, care este universală, care se potrivește doamnelor care poartă mărimea S, M sau chiar L. Verificați ce altceva vă va surprinde aceste jachete en-gros pentru femei!

De asemenea, a verifica afară: Golf pentru femei în comerțul cu ridicata online – ce să căutați atunci când cumpărați

Vezi aici: Colecția de haine pentru femei în comerț cu ridicata – verificați ce este la modă acum

Paula

Recent Posts

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

18 minute ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

55 de minute ago

Koszule w kratę na jesień najmodniejsze fasony

Nadchodzące miesiące będą obfitować nie tylko w grube warkoczowe swetry i szlafrokowe płaszcze do ziemi,…

3 ore ago

Komplety ubrań jakie wybierać do stylizacji?

Mocną tendencją od pewnego czasu są komplety ubrań. Z chęcią na nie stawiamy i z…

3 ore ago

Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe?

Przy zakupie spódnicy zawsze zastanawiasz się czy powinnaś stawiać na spódnice rozkloszowane czy ołówkowe? Dzisiaj…

4 ore ago

Ubrania w neonowych kolorach

Jakie ubrania w neonowych kolorach warto wybierać? Doradzamy Wam konkretne elementy garderoby oraz odcienie. Odkryjcie…

6 ore ago