Rinichii și plicurile pentru femei – scopul și modul de purtare

Amintiți-vă de celebrele pungi de rinichi purtate pe șolduri, numite și plicuri, care au fost un hit în anii 1990? De când s-au întors la moda urbană în urmă cu câțiva ani, ei nu vin de pe primul loc al accesoriilor vestimentare preferate pentru femei! care Rinichii și pliculețele pentru femei en-gros online în valoare de a aduce la oferta ta?

Cum a făcut rinichiul de geantă de mână categoria de articole de mercerie pentru femei?

Poate că unii dintre voi vă amintiți vechile origini ale plicurilor originale în formă de rinichi, fixate cu o curea în jurul șoldurilor. Apoi, în anii 1990, erau cel mai probabil să fie purtați de bărbați cărora le plac soluțiile practice. Genți de mână, care vă permit să vă eliberați mâinile atunci când sunt purtate, s-au dovedit în principal în rândul turiștilor și sportivilor, dar și a tot felul de profesioniști. Au permis hands-free să transporte obiecte mici, precum și bani, chei, unelte și multe alte lucruri mici. La un moment dat, totuși, au devenit obiectul unor batjocuri comune și un simbol al kitsch-ului, așa că au ajuns la lamus de modă. Oficial, rinichii s-au întors în 2012, când a ajuns din nou pentru un designer de modă incert, dar nu și-a restabilit gloria anterioară.

Ceva a zvâcnit numai în jurul anului 2017, când fetele doamnelor au vrut din nou să poarte astfel de genți de mână, dezlănțuind o modă totală pentru ei! Ce a avut un impact asupra asta? Poate că plicurile rinichilor pur și simplu „se așeză” pe fundul dulapului suficient de mult, deși magazinele de îmbrăcăminte ofereau fetelor un nou mod de a-și purta rinichii, ceea ce ar putea avea un efect decisiv asupra popularității lor reînnoite. oricum la modă Rinichi și plicuri pentru femei în comerț cu ridicata sunt din nou o marfă de dorit, așa că asigurați-vă că le comandați pentru oferta dvs.!

Ce rinichi și pliculețe pentru femei din magazinul cu ridicata sunt astăzi o marfă atractivă?

Punga tradițională de rinichi, așa cum sugerează și numele, seamănă cu un rinichi uman în formă 😉 Cu toate acestea, de-a lungul anilor, au apărut și cazuri mici de telefon înguste atașate la centură, deși rinichii longitudinali clasici sunt cu siguranță mai oportun. Aceste tipuri de modele sunt mult mai capabile, în ciuda dimensiunilor îngrijite, deși unii rinichi surprind cu dimensiunea lor. Vă întrebați ce modele și tipuri de rinichi vor funcționa cel mai bine în oferta magazinului și vor vinde ca niște chifle proaspete? Verificați ce Rinichi și plicuri pentru femei în fabrica de en-gros price.eu Specialiștii în furnizarea cu ridicata a magazinelor recomandă și comandă cele mai bune dintre ele:

  1. RINIL MĂLTAT – deși rinichii sunt de la saci sportivi de la sol, cu toate acestea, multe doamne le doresc într-o versiune mai elegantă. Acesta este rinichiul matlasat din piele ecologică moale, care cu un model de diamant se referă la faimoasa geantă clasică chanelka. Oferă fiecărui aspect un aspect mai feminin și merge bine cu seturi puțin mai elegante pentru o întâlnire sau o noapte.
  2. RINICHI HOLOGRAFIC – holo de rinichi strălucitor și strălucitor colorat este un adevărat hit în rândul elevelor adolescente. Un astfel de gadget la modă le va permite să iasă în evidență la școală din mulțime, precum și să-și exprime stilul original și îndrăzneț. Rinichii cu acoperire holografică seamănă cu marcajele caracteristice care pot fi găsite pe bancnote sau documente.
  3. RINGHII MARI CU EXOCORAȚII – un adevărat hit universal și mega practic în rândul tuturor femeilor sunt în timp ce rinichi mari și plicuri pentru femei în comerț cu ridicata. Genți de mână moi, extrem de spațioase și de înaltă calitate, într-un stil minimalist, vor îmbunătăți frumos orice stil de zi cu zi. Ele nu sunt doar un accesoriu practic, ci și un decor excelent care va transforma în mod eficient toate ținutele din oraș și în aer liber! Alegeți, de exemplu, modelele mărcii Luigisanto, care imită perfect pielea naturală, sunt durabile și au un design la modă.
  4. FEMEI SPORT RINIL – pentru clienții care iubesc atmosfera retro a stilului sportiv al anilor vechi, vă recomandăm să cumpărați rinichi mari de sport din material. Alegeți un model cu o membrană aerisită perforată, inserții decorative din piele ecologică și o curea largă cu o cataramă mare din plastic. Modelul este, de asemenea, overclocking cu inscripții colorate care împodobesc partea din față a sacului și a centurii, oferindu-i un schnitzel și mai urban și sportiv!
Sprawdź stylowe nerki i saszetki damskie w hurtowni Factoryprice.eu

Descoperiți cei mai buni rinichi și pliculețe pentru femei la FactoryPrice.eu

Pentru a diversifica și mai mult colecția de rinichi, amestecați în ea și plicurile de telefon menționate mai sus, atașate la centură. Ajungeți, de exemplu, pentru un model realizat din piele ecologică de înaltă calitate, cu o curea de pantaloni atașată la set, decorată cu știfturi metalice cu închidere rapidă și bucle confortabile. Prin achiziționarea diferitelor moduri de rinichi și plicuri pentru femei pentru magazinul dvs., veți face întreaga colecție de mercerie mai atractivă și funcțională. Datorită acestui fapt, fiecare client va găsi ceva pentru ea, pe care o va aprecia cu siguranță și va reveni cu siguranță în viitor! Descoperiți rinichi ieftini și plicuri pentru femei în comerț cu ridicata Site-ul FactoryPrice.eu și construiți o ofertă cuprinzătoare de îmbrăcăminte și articole de mercerie în magazinul dvs.

Cum de a vinde clienților un lot de rinichi pentru un anumit sezon mai eficient? Arată-le în aspect gata! Combinați rinichii la modă într-un set cu două piese seturi de trening de la rochii de bază cu ridicata, cu nervuri sau jachete matlasate. Rinichii din piele ecologică se potrivesc perfect și cu veste din piele ecologică și tricotaje calde și confortabile de toamnă!

În plus, arătați clienților cum să purtați rinichi la modă astăzi pentru a arăta cool și elegant:

  • PE ȘOPS – primul mod de a purta rinichii este tradițional și constă în încingerea lor în șolduri. Apoi, buzunarul de rinichi poate fi în față sau în spate, iar întregul va sublinia frumos silueta feminină și va accentua proporțiile figurii.
  • TIP CROSSBODY – cel mai popular mod de a purta rinichii astăzi este să-l aerisiți prin corp, ca un poștaș! Apoi, compartimentul pungii poate fi amplasat și pe partea din față a corpului sau pe spate, ca în cazul unui rucsac. Stilul capătă apoi un aspect extrem de cool și nonșalant, pe lângă faptul că oferă o mulțime de comoditate.

Citește și: Îmbrăcăminte exterioară pentru comerțul cu ridicata de toamnă – ce merită să aveți în magazinul dvs.?

Vedeți acest subiect: Set de femei montate din două piese – cu ce să-l combinăm?

Paula

Share
Published by
Paula

Recent Posts

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

8 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

12 ore ago

Rochii casual perfecte pentru oraș

Rochii casual femeilor le place să poarte mai ales vara. Iarna și toamna - indiferent…

13 ore ago

Pantaloni din material textil cu model

O alegere bună pentru vară sunt pantalonii largi din țesătură modelată. Astăzi vă vom spune…

13 ore ago

Rochie pentru îmbunătățire pe care să o alegi?

O rochie pentru reparații nu ar trebui să mai fie la fel de elegantă ca…

15 ore ago

Jachete pentru femei cele mai la modă stiluri

Blazere pentru femei este acum nu numai o parte a setului de costume, ci și…

15 ore ago