Jachete lungi pentru iarnă în comerț cu ridicata – vedeți cele mai la modă modele

Pentru viitorul nou sezon de iarnă, asigurați-vă că găsiți la modă jachete lungi pentru iarnă în en-gros. Acest tip de acoperiri exterioare lungi și calde se vând excelent pe vreme rece, deoarece protejează perfect și, în același timp, arată elegant!

Este timpul pentru cea mai la modă îmbrăcăminte de iarnă!

Nota de toamnă și dimineața pot fi foarte reci chiar acum, așa că gândiți-vă la ce se va întâmpla când vine iarna! Nu este surprinzător că doamnele caută deja în jur acoperiri calde pentru iarnă, care vor arăta aspectul, dar vor oferi și căldură. Una dintre cele mai ușor cumpărate de femei îmbrăcăminte de iarnă sunt, desigur, jachete calde cu o tăietură mai lungă. Acestea sunt modele de diferite forme interesante, ajungând aproximativ până la genunchi și având o glugă. Crezi că atunci când vine vorba Femei jachete lungi pentru iarnă în en-gros nu te va mai surprinde? Te înșeli! Aruncați o privire la angrosist online FactoryPrice.eu astăzi și consultați cea mai recentă colecție de jachete lungi pentru femei pline de noutăți atractive.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „630112,625605″]

Deși jachetele scurte de iarnă au revenit la modă în acest sezon, multe femei aleg modele mai lungi în fiecare an până la urmă. De ce? Deoarece sunt mai calde și mai practice, deoarece protejează mai mult corpul și astfel protejează mai bine împotriva vântului rece. De ce trebuie să le aveți în colecția dvs., indiferent de alte tendințe predominante. În plus, jachetele lungi pentru femei sunt o croială clasică și atemporală, care nu va ieși niciodată din modă și va fi întotdeauna căutată. Jacheta lungă de iarnă este excelentă atât pentru oraș, cât și în aer liber, este confortabilă, caldă, ușoară și confortabilă. Modelele moderne sunt cu adevărat calde și plăcute la atingere și, de asemenea, cântăresc puțin, astfel încât acestea să nu constrângă mișcările și să nu provoace disconfort.

Ce fel de jachete lungi pentru iarnă în comerț cu ridicata merită să cumpere pentru magazin?

Doriți să atrageți și mai mulți clienți însetați de noutăți frumoase de iarnă cu oferta magazinului dvs.? Atunci vezi ce fel jachete lungi în jos pentru en-gros de iarnă în valoare de cumpărare pentru magazinul dvs.! Atunci când alegeți cele mai la modă modele ale sezonului, veți fi ajutat de un stilist de lungă durată care creează stilizări din sortimentul disponibil în angrosist de îmbrăcăminte FactoryPrice.eu. Vedeți, prin urmare, ce modele de jachete lungi de iarnă merită obținute de la angrosiști:

  • DESPRE TĂIEREA SCRISTEI „A” – o mare popularitate în rândul persoanelor care comandă se bucură în prezent de jachete lungi de iarnă cu tăierea literei A, care se extind ușor în jos. Alegeți modelele moi la atingere cu umplutură sintetică modernă, ajungând înainte de genunchi și cu matlasare orizontală la modă.
  • Jachete matlasate la modă – până la clasicul permanent printre jachetele de iarnă sunt, de asemenea, incluse jachete lungi matlasate pentru en-gros de iarnă, referindu-se la stilul britanic de modă. Cusăturile matlasate pe țesătură nu numai că adaugă mult farmec jachetelor de iarnă, ci și împiedică alunecarea umplerii. Deci, ele nu sunt doar total elegante, ci și practice, motiv pentru care au fost în vânzări constante de ani de zile.
Różne rodzaje długich zimowych kurtek damskich w ofercie hurtowni Factoryprice.eu
  • Cu PATTERNED LINING – jachetele ca atare diferă unele de altele în stil sau detalii, astfel încât doamnele sunt fericite să ajungă la noutăți atractive. Așadar, alegeți o jachetă lungă de iarnă matlasată, cu căptușeală decorativă modelată în modele geometrice din colecția cu ridicata! Un astfel de model atrage perfect atenția și cu siguranță iese în evidență din mulțime.
  • JACHETA LUNGĂ CU FUR – jachetele lungi de iarnă cu o haină de blană frumoasă la glugă conduc constant drumul în rapoartele cu ridicata de ani de zile. Acest sezon nu este diferit, astfel încât oferă clienților astfel de modele din colecția en-gros! Alegeți, de exemplu, o jachetă lungă de iarnă argintie care ajunge până la genunchi cu blană faux pufoasă în jurul capotei.
  • Jachetă lungă cu glugă – un alt hit fără două propoziții sunt desigur jachete lungi pentru iarnă în en-gros cu glugăcare, de asemenea, combină perfect șicul urban cu funcționalitatea. În timpul iernii, gluga de jachetă este direct indispensabilă, cu atât mai mult atunci când este îngheț afară și ninge sau suflă mai tare. Pariați pe jachete ușoare de iarnă pentru femei, cu închidere cu fermoar matlasat și o glugă detașabilă sau integrată.

Jachete lungi pentru iarnă în stil en-gros cu haine de iarnă!

Când completați sortimentul magazinului dvs. cu cele mai la modă stiluri lungi de jachete de iarnă pentru femei, descoperiți modalități la modă de a le stiliza. În ce scop? În acest fel, le puteți expune mai eficient clienților și, apropo, puteți vinde și mai multe produse! Cum se face acest lucru? Doar arată cât de la modă arată jachete lungi pentru iarnă în en-gros în stil cu alte haine de iarnă, cu care creează ansambluri elegante și consistente. Datorită acestui fapt, clientul nu numai că va găsi mai ușor să observe o jachetă interesantă în oferta dvs., dar poate prin modul în care va dori să cumpere imediat tot stilul finit! În consecință, juxtapose jachete lungi de iarnă cu ridicata cu stiluri la modă Pulovere pentru femei, cum ar fi broșe și pulovere supradimensionate. Rețineți că textura orthalion a materialului jachetelor se amestecă senzațional cu tricotaje calde și moi. Sub partea de jos a jachetei, fetelor le place să pună chiar și o rochie de pulover montată în împletituri sau o bluză de bază cu nervuri, cu o broască cu mânecă lungă.

Amintiți-vă că pentru stilul cu o jachetă lungă, doamnele doresc, de asemenea, să aleagă fundul drept. Stilistul de la en-gros oferă să combine o jachetă lungă de iarnă cu tuburi subțiri cerate sau cu pantaloni denim cu talie înaltă. Accesoriile de iarnă tricotate calde și cizmele masive de iarnă cu talpa tractorului se potrivesc, de asemenea, întregului.

Citiți mai departe: Produse din piele ecologică în colecția toamnă-iarnă – unde să le găsești?

A se vedea, de asemenea: Bluze de damă pentru toamnă plus mărime la en-gros Factoryprice.eu

Paula

Recent Posts

Cardigane pentru femei – întotdeauna pe partea de sus

Bine ați venit în lumea cardiganelor pentru femei, unde confortul întâlnește eleganța și stilul se…

3 ore ago

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

5 ore ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

5 ore ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

5 ore ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

17 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

20 de ore ago