Rochii de pulover – primele 5 modele pentru iarnă

Când vremea rece iese afară, rochiile tricotate calde, numite și rochii de pulover, devin foarte populare printre doamne. Vedeți ce modele de top 5 ar trebui să fie în oferta dvs. și unde este cel mai simplu mod de a cumpăra rochii de pulover în en-gros online.

Tricotaje la modă sub formă de rochii, adică un stil feminin pentru frig!

Toamna și iarna sunt probabil cele mai asociate cu lunile în care elementul principal al dulapului pentru femei sunt puloverele. Cu toate acestea – după cum arată moda – tricotajele se manifestă nu numai sub formă de pulovere clasice, ci și sub figura feminină a rochiilor de pulover! Cum arată astfel de modele? Acestea sunt rochii cusute din materialul din care sunt cusute de obicei puloverele, astfel încât acestea se disting prin structura puloverului materialului. Ele pot fi netede, cu o țesătură strânsă sau mai largă, cu ochiuri mai slabe sau au modele de panglică pe suprafața lor. Ca să nu mai vorbim de tot felul de stiluri pe care le iau atunci când producătorii de îmbrăcăminte le duc la atelier.

Când cumpărați rochii de iarnă pentru magazinul dvs., trebuie să fiți sigur că aveți în vedere midi rochii de pulover în en-gros online. Lungimea genunchiului sau lungimea medie a vițelului este o lovitură reală în acest an, cu toate acestea, nu țineți cont exclusiv de acest aspect. Sunt detaliile, forma decolteului, tipul de țesătură folosit, precum și alte caracteristici care reprezintă designul rochiei de pulover. Aceste tipuri de creații sunt dornice să ajungă la doamnele care caută haine calde de iarnă care combină eleganța feminină cu confortul urban! Rochia de pulover este un clasic trebuie să aibă pentru răceală, la care se ajunge cu îndrăzneală de celebrități celebre, așa că asigurați-vă că o obțineți în magazinul dvs.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „622078,625230″]

Ce rochii de pulover într-un magazin online en-gros atrag cei mai mulți clienți?

Fiecare tip de îmbrăcăminte are propriile sale vederi, nu este diferit de rochiile de pulover, în care fetele iubesc să meargă toamna. Aceste tipuri de creații sunt, de asemenea, susceptibile la tendințele sezoniere emergente, făcând un anumit model mai „fierbinte” decât altul. Știm că mulți cumpărători sunt interesați în principal rochii pulover ieftine en-gros onlineCu toate acestea, atunci când citiți acest text, acordați atenție și celor mai la modă tipuri! Consultați primele 5 modele de rochii de pulover pentru iarnă și includeți-le în oferta dvs. pentru a atrage mai mulți clienți:

  • ROCHIE IN Împletituri – rapoartele contractanților angro arată că un succes în rândul clienților cu amănuntul sunt rochii tricotate adaptate în modele de împletitură. Nu e de mirare, la urma urmei, aceste modele sunt puțin mai groase și, în același timp, mai calde, în plus, cu modelul lor tricotat, își îmbunătățesc frumos structura țesăturii puloverului! Ele sunt excelente pentru stilizările tipice de iarnă casual, atât pentru muncă, cât și în aer liber.
  • MIDI ROCHIE CU TURTLENECK – iarna, ca în cazul puloverelor, devin din ce în ce mai populare pulover rochii în en-gros online cu guler. Turtlenecks le dau un caracter mai șic, în plus, face ca silueta să dobândească o formă sexy și unică. Hitul angrosiștilor sunt în special rochii tricotate cu broască țestoasă în nuanțe confortabile de maro și bej.
Odkryj piękne dzianinowe sukienki damskie z oferty hurtowni Factoryprice.eu
  • OVERSIZED CU PRINT — un alt hit potrivit femeilor sunt rochiile supradimensionate tricotate calde, care amintesc pulovere lungi cu o țesătură largă. Astfel de modele au adesea broască țestoasă, ceea ce le adaugă confort! Modelul cool arată cu o imprimare geometrică decorativă aranjată într-un semicerc pe umeri și decolteu.
  • ELEGANT FITTED — în perioada de toamnă femeile au nevoie și de îmbrăcăminte potrivită pentru sărbători și evenimente, astfel încât să completeze colecția cu rochii elegante tricotate! Alegeți un mini sexy care se potrivește figurii, cu un decolteu de plic sau mâneci retro cu puf. Datorită unor astfel de modele Crăciun pulover rochii în en-gros on-line eu sunt la îndemână prea.
  • TRICOTAT CU O HOOD — o opțiune interesantă și la fel de confortabilă pentru vremea rece de iarnă este, de asemenea, o rochie tricotată cu glugă. Acesta este un model rar, pe care probabil îl veți găsi doar în gama de angrosiști din FactoryPrice.eu, deoarece furnizorii lor oferă noutăți originale.

Magazin pentru rochii de pulover de iarnă la vânzare cu ridicata online în culori de modă și diverse dimensiuni

Deoarece știți deja 5 dintre cele mai la modă rochii tricotate în această iarnă, alegeți acum un lot într-o schemă de culori frumoasă. Ce culori ale rochiilor de pulover sunt cele mai multe pe partea de sus? Am întrebat despre asta un stilist experimentat de la angrosiști, care știe perfect ce îi place doamnelor în timpul iernii! Se pare că, pe vreme rece, rochiile tricotate în culori neutre ale pământului sunt grozave, adică modele în nuanțe de gri, kaki și maro și bej. Adevărata lovitură sunt în special rochiile în nuanțe calde frumoase de cămilă, cappuccino și cacao, care se potrivesc minunat în climatele de iarnă. În oferta magazinului en-gros FactoryPrice.eu veți obține, de asemenea rochii pulover negru în en-gros on-linepentru care vor ajunge iubitorii de clasici și eleganța atemporală. Colecția pentru iarnă merită, de asemenea, să adăugați o culoare puțin energică, care contrastează minunat cu un peisaj de iarnă ușor somnoros și cenușiu! Prin urmare, pentru colecția dvs., alegeți în mod necesar rochii tricotate de cobalt, fuchsie, verde și portocaliu.

În plus față de varietatea de culori din magazin, asigurați-vă că alegerea corectă a dimensiunilor rochiei disponibile. Oferiți clienților o dimensiune completă pentru a găsi o potrivire potrivită pentru tipul lor de corp în oferta dvs. Nu-ți pot permite atât de mult marfa? Nici un rău, pentru că în FactoryPrice.eu veți cumpăra pulover rochii în plus dimensiune online en-gros marcate ca o singură dimensiune, adică modele care se potrivesc diferitelor tipuri de siluete! Economisiți spațiu și bani!

A se vedea, de asemenea: Tipuri de bluze pentru femei de bază – extindeți oferta buticului dvs.

Citește și: Pulovere pentru femei plus mărime pentru toamnă în en-gros – întâlniți cei mai buni vânzători

Paula

Recent Posts

Topuri sau tricouri în look-uri de zi cu zi

Una și celelalte bluze sunt o alegere foarte bună atunci când vine vorba de look-uri…

10 ore ago

Pantofi de vară balerine mocasine sau espadrile

Ce pantofi pentru vară merită să alegeți? Astăzi vă recomandăm modele elegante. Consultați recenzia noastră…

11 ore ago

Shemissers sau spaniol? Ce aleg femeile poloneze vara aceasta?

Atât cămășile, cât și spanielele sunt tipuri de rochii la modă pentru vară. Verificați pe…

12 ore ago

Ce lenjerie de corp pentru vară este cel mai bine să purtați?

Astăzi nu vă sfătuim cu privire la stilul sau hainele pentru vară, ne concentrăm pe…

13 ore ago

Pulovere la modă în en-gros pentru noul sezon

În acest sezon, moda se îndepărtează încet de hainele din categoria homfy și optează în…

13 ore ago

Rochii pentru un măr în funcție de tipul de figură

În seria noastră despre tipurile de corp, căutăm astăzi rochia perfectă pentru măr. Verificați ce…

14 ore ago