Extindeți-vă oferta de tip boutique cu cardigane lungi!

Ați pregătit deja o colecție atractivă de pulovere pentru femei în magazinul dvs. pentru această perioadă a anului? Asigurați-vă că verificați dacă clienții vor găsi în ea cardigane lungi cu ridicata, care, fără îndoială, sunt un adevărat hit al toamnei în curs de desfășurare!

Completați colecția magazinului toamna cu cardigane elegante!

Puteți vorbi despre cardigane la modă în toamnă și scrieți la nesfârșit! Este imposibil să ascundeți că, în vreme rece, cardiganii sunt cele mai populare pulovere pentru femei, lângă broșe libere. Nu este un secret că în acest moment al anului vânzările de pulovere cresc, astfel încât fiecare magazin de îmbrăcăminte ar trebui să ofere cele mai bune modele. Și în acest an, alegerile clienților de sex feminin ilustrează în mod clar cât de mult doamnele iubesc cardiganii cărnoși și confortabili! Amintiți-vă că un cardigan este un pulover lung fără un dispozitiv de fixare, deși există și modele cu butoane sau cu cravată. Iubitorii de moda pulover, de asemenea, le numesc paturi tricotate. De obicei, au mâneci lungi sau ¾ care ajung la cot și, uneori, au buzunare confortabile și uneori hote. La un angrosist bun veți găsi gros și cardigane lungi subțiri cu ridicata care diferă între ele în tipul de țesătură, design și detalii.

De ce au făcut acest tip de pulovere atât de mult ca doamnele? Ei bine, deja tăierea și lungimea sa acționează liniștitor asupra imaginației, pe lângă faptul că oferă o căldură plăcută și arată foarte elegant. Fetelor le place să o încânte plăcut și să empatizeze cu același lucru în stilul toamnei confortabil șic, constând în purtarea de haine calde și moi.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „649345,649342″]

Descoperiți cardiganii lungi cu ridicata în stiluri și tipuri la modă!

Când căutați pulovere la modă pentru femei pentru magazinul dvs., trebuie să cunoașteți mai întâi tendințele actuale. Principalul stilist de la angrosistul online FactoryPrice.eu vă va spune despre ele acum, cine știe exact ce pulovere au nevoie doamnelor! Cardiganul, în virtutea lungimii sale, vă permite să vă simțiți extrem de elegant, prin urmare nu este fără motiv că se numește pulover de stele. Este deosebit de dificil să rezisti în câteva versiuni minunate de toamnă, așa că descoperă acum la modă cardigane lungi cu ridicata:

  • IN TIMELE DE ÎMBRĂTURĂ – iubitorii de stil confortabil șic, adică un aspect confortabil de toamnă, sunt direct nebuni la vederea cardiganilor în modele de panglică! Acest tip drăguț de înfrumusețare pe pulovere funcționează bine și pe cardigane, adăugând o mulțime de farmec girly pentru ei. Astfel de modele sunt, de asemenea, mai groase și, prin urmare, mai confortabile și mai confortabile decât altele. Uită-te în magazinul cu ridicata pentru cardigane cu panglici pe mâneci sau care acoperă întreaga suprafață a puloverului.
  • CARDIGAN MAXI PENTRU FEMEI — pentru iubitorii de caldura si confort pe care trebuie sa le aveti si in magazin cardigane foarte lungi en-groscare ajung aproape la glezne! Un astfel de pulover lung face ca întregul stil să fie mult mai confortabil, pentru aceasta protejează mai bine împotriva frigului. Alegeți dintre cardiganii cu ridicata care ajung la mijlocul vițelului sau se termină în zona gleznei.
  • CU MÂNECI LARGI – la tendința de toamnă pentru un aspect confortabil și confortabil se potrivește perfect unui cardigan cărnos cu mâneci largi. Se transformă în tăietura mai lejeră a puloverului și, în plus, îi conferă un caracter și mai supradimensionat. Fetele iubesc să se „scufunde” în astfel de pulovere și, pentru aceasta, le place să simtă pe ele însele moliciunea perfectă a tricotajelor de toamnă cărnoase.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus =”649186,649085″]

  • CARDIGAN LUNG CU GLOTA — un alt must have’em în colecția de toamnă a magazinului sunt cardigane lungi en-gros cu glugă, care oferă în plus o acoperire practică a capului. Hota, după cum știți, nu numai că protejează capul de vânt sau ploaie, dar, de asemenea, încapsulează plăcut fața, oferind stilului mai mult confort.
  • CU UN PRINT PE BACK – iubitorii de pulovere originale se vor încânta cu siguranță într-un cardigan lung italian supradimensionat, cu imprimeu pe spate! Oferiți-le un model mai larg și mai liber, cu o inscripție elegantă pe spate, care atrage atenția și iese în evidență din mulțime. Vă rugăm să rețineți că cardiganii italieni de înaltă calitate cu ridicata de la FactoryPrice.eu conțin un amestec de lână, ceea ce le ridică prestigiul!

Vedeți cât timp arată cardiganii cu ridicata în ținute confortabile!

Desigur, nu este un secret faptul că clienții dvs. iubesc, de asemenea, cardiganii la modă pentru cât de uimitoare arată în aspect! Din acest motiv, învățați trucuri de styling cu aceste tipuri de pulovere pentru a face față mai bine vânzărilor lor. Afișați potențialii clienți modalități de a combina cardiganii lungi cu alte haine, astfel încât întregul să arate frumos. Stilistul nostru care are un talent natural pentru a crea look-uri la modă și mulți ani de experiență care lucrează într-un angrosist de îmbrăcăminte vă va ajuta.

Pentru iubitorii de aspect atemporal în culori închise se pregătesc cu siguranță negru lung cardigan en-grosproduse care se potrivesc multor haine. Ele arata grozav mai ales in combinatii contrastante cu lucruri rosii si albe si blugi clasici albastri. Un aspect negru total cu un cardigan lung arată, de asemenea, minunat! Pentru modelul negru, alegeți o broască țestoasă cu dungi negre și o lățime neagră pantaloni din material textil și cizme de gleznă din piele de căprioară neagră și aruncați o haină lungă neagră deasupra. Ce clasă!

În mod similar, împerecheați celelalte culori ale cardiganilor lungi la modă, care arată grozav într-un duet cu alte tricotaje și bumbac. În această iarnă, cardiganii de culori strălucitoare, juxtapuse cu culori strălucitoare de haine, vor fi deosebit de la modă! Un hit sunt, de exemplu, modelele albe, ecru sau cămilă de cardigane în aspect cu blugi cu talie înaltă albastră. De asemenea, arătați-le clienților însoțiți de pulovere clasice cu guler, seturi de trening bej din două piese și rochii de bază cu nervuri potrivite.

A se vedea, de asemenea: Rochii de bază într-o dungă – completați colecția magazinului dvs. cu cele mai vândute

Citiți pe subiect: Colecția de haine pentru femei în comerț cu ridicata – verificați ce este la modă acum

Paula

Recent Posts

Koszule w kratę na jesień najmodniejsze fasony

Nadchodzące miesiące będą obfitować nie tylko w grube warkoczowe swetry i szlafrokowe płaszcze do ziemi,…

o oră ago

Komplety ubrań jakie wybierać do stylizacji?

Mocną tendencją od pewnego czasu są komplety ubrań. Z chęcią na nie stawiamy i z…

2 ore ago

Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe?

Przy zakupie spódnicy zawsze zastanawiasz się czy powinnaś stawiać na spódnice rozkloszowane czy ołówkowe? Dzisiaj…

2 ore ago

Ubrania w neonowych kolorach

Jakie ubrania w neonowych kolorach warto wybierać? Doradzamy Wam konkretne elementy garderoby oraz odcienie. Odkryjcie…

4 ore ago

Salopete de vară pentru femei – purtați moda pe vreme caldă

Salopete cu dungi pentru femei Aceasta este esența modei, combinând confortul, stilul și eleganța. În…

5 ore ago

Rochie de mărime Mari – ce comandați online?

Rochiile de dimensiuni mai mari nu sunt un articol de depozitare, ci și o expresie…

7 ore ago