Cardigane pentru iarna – tinute casual

Toamna și iarna sunt sezonul perfect pentru a vă stoca magazinul cu pulovere minunat de moi și confortabile! În vremea rece, fetele caută doar haine atât de calde care le vor permite să supraviețuiască elegant zilelor reci, iar lovitura sezonului curent este la fel ca cardigan pentru iarnă en-gros.

Țesătură tricotată la modă și confortabilă pentru vreme rece, conform comerțului cu ridicata

În acest moment al anului, angrosiștii de îmbrăcăminte se confruntă cu un adevărat asediu atunci când vine vorba de noi transporturi de pulovere pentru femei într-o varietate de stiluri interesante. Nu e de mirare, la urma urmei, pentru magazinele de îmbrăcăminte, puloverele la modă sunt o adevărată mină de aur toamna și iarna, așa că merită să fii atent la acest sector! Acum puloverele se vând excelent sub orice figură, astfel încât să completați sortimentul magazinului dvs. cu cele mai la modă modele.

Ceea ce este în prezent pe primul loc în subiectul tricotajelor la modă? Ei bine, în ultimele luni, o mare furore printre fete a făcut cardigane la modă, referindu-se la stilul retro clasic. Tendința include nu numai cardigane clasice subțiri de bază cu nasturi, ci și modele groase cu modele de panglică rodiu din dulapul bunicii! Indiferent de tipul caldă cardigan pentru en-gros de iarnă oferă doamnelor un sentiment plăcut de confort și se încadrează perfect în atmosfera stilului de toamnă-iarnă. Ele nu numai că arată foarte elegant pe siluetă, dar sunt, de asemenea, extrem de confortabile de purtat, deoarece datorită butoanelor sunt ușor de îndepărtat sau de pus în orice moment. Dacă doriți să atrageți mai mulți clienți la oferta de iarnă a magazinului, atunci vedeți ce pulovere cu dezbrăcate ar trebui să le oferiți.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „649231,649224″]

Ce cardigane pentru comerțul cu ridicata de iarnă ar trebui să aveți în oferta dvs.?

Îmbrăcămintea pentru femei cu ridicata oferă de obicei multe modele și tipuri de cardigane pentru femei, așa că vedeți ce este mai bine să comandați. Veți fi ajutat de un expert cu experiență în aprovizionarea cu ridicata, care cunoaște tendințele actuale și sfătuiește magazinele cu privire la cumpărături. Luați în considerare sfaturile sale și alegeți singur magazinul dvs. cardigane la modă pentru iarnă en-gros care va vinde cel mai rapid:

  • CARDIGAN DE BAZĂ – în primul rând câștigă întotdeauna clasici atemporali, adică cardigane subțiri netede, cu un design personalizat. Au butoane mici și, de obicei, un gât elegant în V, așa că se încântă cu un stil clasic girly care se potrivește tuturor ocaziilor. Este un must have în garderoba fiecărui iubitor de modă clasic care apreciază hainele atemporale și versatile.
  • PULOVER CU Împletituri – un alt hit printre tricotajele din comerțul cu ridicata sunt cardiganii retro menționați deja în stilul „bunicii”! Femeile sunt deosebit de îndrăgite de aceste pulovere cărnoase cu jumătăți libere, cu butoane mari clare și modele de panglică pe mâneci largi. Cardiganul liber este excelent pentru ținutele urbane și în aer liber.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „649113,622062″]

  • CARDIGAN LONG CARDIGAN — cumpărare pentru magazin cardigane pentru femei pentru en-gros de iarnă amintiți-vă, de asemenea, cardiganii lungi la modă! Doamnelor le iubesc, pentru că un cardigan lung curge încet pe siluetă, dând stilului un șic neobișnuit. Pentru a completa, este cald și confortabil de purtat, deci alegeți cardigane cu buzunare și glugă!
  • PATTERNED PULOVER — clienții cărora le place să acorde atenție ținutei, oferă și modele de pulovere cardigane modelate cu imprimeuri la modă! Pentru iarnă, descărcați cu siguranță pulovere în carouri, tablă de șah, piatră de porc, herringbone, dungi și modele geometrice din magazinul cu ridicata.
  • CARDIGAN OVERSIZE — bine, ca de obicei pe vreme rece, adevarata furore in randul clientilor face, bineinteles, cardigane supradimensionate cu maneci largi de puf. Au stiluri mult mai slabe decât modelele clasice, au, de asemenea, mai mult material pentru înfășurare și circumferință confortabilă a subrațului.

Vedeți cardigane pentru en-gros de iarnă în look-uri de zi cu zi!

Pentru a face un profit bun pe pulovere la modă în sezon nu este suficient doar pentru a le cumpăra pentru magazin. În plus, trebuie să știți cum să le vindeți, așa că cunoașteți acum aspectul cel mai la modă, în care cardiganii vor lucra pentru fiecare zi! Datorită trucurilor noastre, veți prezenta în mod corespunzător oferta de pulovere la modă în fața clienților, care, încurajați de stilizări, vor cumpăra poate chiar seturi întregi. Ascultați sfatul unui stilist experimentat în acest scop și descoperiți cardigan pentru iarnă en-gros în stil ideal pentru viața de zi cu zi. Apoi aplicați aceste solicitări în magazinul dvs. pentru a oferi clienților dvs. idei interesante pentru un aspect elegant de iarnă:

  1. PULOVERE+PANTALONI LARI – anul acesta cel mai la modă stil de iarnă cu cardigan este un set cu un model clasic și lat Pantaloni! Picioarele largi de pantaloni tricotați, blugi sau pantaloni de costum se răcesc cu capturi mai slabe de cardigane, creând un efect interesant. În plus, ele vă permit să jucați cu formă și proporții, iar pentru un astfel de set este mai bine să alegeți un strat lung drept deasupra.
  2. PENTRU PANTALONI SKINNY SKINNY – rețineți că pentru cardiganii largi cu nasturi sunt, de asemenea, pantaloni skinny perfect potriviți. Și acest lucru se aplică atât tuburilor denim, cât și, de exemplu, jambierelor înguste din piele. Într-un astfel de set, îmbrăcămintea exterioară întotdeauna potrivită este din nou o haină de iarnă lungă și dreaptă!
  3. CU PANTALONI DE TRENING – cardigan pentru iarna en-gros online De asemenea, merg minunat cu pantaloni de trening moi! Dueturile cu pulovere ecru și treninguri întunecate contrastante sau potrivirea culorii totale look’i, de exemplu, arată ca cardigan cardigan portocaliu cu pigtail+treninguri portocalii, creând un set super!

Citește și: Extindeți-vă oferta de tip boutique cu cardigane lungi!

Vezi mai multe: Colecția de bază de la magazinul en-gros FactoryPrice.eu – cunoașteți produse noi

Paula

Recent Posts

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

9 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

13 ore ago

Rochii casual perfecte pentru oraș

Rochii casual femeilor le place să poarte mai ales vara. Iarna și toamna - indiferent…

14 ore ago

Pantaloni din material textil cu model

O alegere bună pentru vară sunt pantalonii largi din țesătură modelată. Astăzi vă vom spune…

14 ore ago

Rochie pentru îmbunătățire pe care să o alegi?

O rochie pentru reparații nu ar trebui să mai fie la fel de elegantă ca…

16 ore ago

Jachete pentru femei cele mai la modă stiluri

Blazere pentru femei este acum nu numai o parte a setului de costume, ci și…

16 ore ago