Modă golf – aflați despre tipurile sale

Nu există două propoziții pe care golful le aparține mult timp articolelor clasice de garderobă, necesare în orice garderobă. Descoperiți toate tipurile, caracteristicile și beneficiile sale cele mai la modă și vedeți cum arată golf pentru femei în en-gros online.

Turtlenecks confortabile și elegante, sau clasice de modă în comerț cu ridicata

Turtleneck este denumit bluze și pulovere cu un guler înalt caracteristic în locul decolteului clasic care aderă la gât. Un tunel rotund prin care ne strângem capul – denumit în mod obișnuit și o broască țestoasă – înfășoară gâtul în jur, fără a ajunge rar chiar și la bărbie! Acest tip de îmbrăcăminte este de dorit în special în lunile reci, datorită faptului că protejează perfect gâtul de vântul rece. Având în vedere actualul sezon toamnă-iarnă, în articolul de astăzi ne vom concentra pe tipurile de pulovere tricotate.

Astăzi putem împărți puloverele cu guler în cele casual și puțin mai elegante. Modelele obișnuite sunt de obicei cusute din fire groase, așa cum se potrivește puloverelor de iarnă, în timp ce cele elegante sunt mai subțiri și montate. Turtlenecks a trecut în garderoba femeilor din garderoba bărbaților și a devenit imediat un hit al timpului printre celebrele elegii! Complimentarea categoriei de pulovere la modă arată sigur că se potrivesc guler negru pentru femei cu ridicata online, care este o bază de date obligatorie a seturilor zilnice. Aceasta este, probabil, de departe cea mai clasică dintre broșe, care este extrem de versatilă și se potrivește multor situații diferite. O reputație similară în lumea modei se bucură, de asemenea, de o reputație similară guler alb pentru femei în en-gros online, adică o bază la fel de ideală.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „649976,647727″]

Descoperiți golf pentru femei la modă în magazinul online cu ridicata în cea mai la modă versiune!

În prezent, alegerea golfului este într-adevăr destul de mult, iar cea mai mare parte este variațiile sale de iarnă. Nu e de mirare, la urma urmei, stilul de golf este ferm asociat cu multe doamne exclusiv cu sezonul de iarnă! Cu toate acestea, comerțul cu ridicata a pregătit pentru dvs. o selecție mai mare a acestor pulovere, astfel încât, datorită înșelăciunii, veți pregăti o colecție la modă de pulovere cu guler pentru acest sezon. Verificați ce modele de golf ar trebui incluse în lista de cumpărături cu ridicata:

  • WOME’S GOLF BASIC — potrivit stilistilor, hitul din acest an al stilizarilor de toamna este adaptat golf subțire pentru femei în en-gros online. După cum am menționat, un astfel de model este o bază excelentă pentru multe haine calde, pe lângă faptul că este neutru, de aceea se potrivește pentru orice ocazie. În plus, subliniază senzațional formele feminine, motiv pentru care doamnelor le place să o poarte pantaloni denim cu o talie mare! În multe cercuri, o broască țestoasă cu dungi subțiri este un element de haine de bază și face parte din dulapul capsulei.
  • LONG TURTLENECK PULOVER – iubitorii de căldură îngrozitoare vor cumpăra cu siguranță un pulover lung cu guler în magazinul dvs.! Aceste tipuri de modele au, de obicei, o tăietură mai liberă asemănătoare cu rochii puțin tricotate și ajung cel puțin la mijlocul coapsei. Datorită acestui fapt, ele protejează eficient împotriva frigului și, de asemenea, vă permit să creați seturi foarte versatile, cu o mulțime de pantaloni care se potrivesc figurii.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „649977″]

  • PULOVER GOLF OVERSIZE – în prezent, o adevărată furie în rândul clienților contractorilor este, de asemenea, face golf pentru femei supradimensionat în en-gros online. Este vorba despre stiluri de pulovere libere, voluminoase, care dau siluetei femeilor un schnitzel răcoros și nonșalant. Turtlenecks supradimensionate, de regulă, au mâneci puțin mai lungi și mai largi, iar fetele iubesc să se „scufunde” în captura lor. Trebuie să aibă!
  • TURTLENECK CU MÂNECI SCURTE – iubitorii de stil feminin și elegant în toamnă vânează, de asemenea, pentru broșe montate cu mâneci scurte. Partea de sus este în special modele cu o broască țestoasă cu nervuri și mâneci care ajung la mijlocul umărului. Astfel de modele de golf sunt împerecheate minunat cu pantaloni largi cu talie înaltă sau blugi care se potrivesc figurii!
  • PULOVER GOLF IN PIGTAILS — în timpul vreme rece sâcâitoare, desigur, se bucură de cel mai mare interes femei cald golf în en-gros on-line. Cum ar fi un pulover clasic cu guler gros, cu un design casual și acoperit cu țesături decorative de împletitură care au mult farmec.

Golf la modă pentru femei în comerțul cu ridicata online, cu cea mai largă gamă de culori!

Comerțul cu ridicata și detaliile îmbrăcămintei în această perioadă a anului ne sfidează de obicei cu multe modele și stiluri de pulovere. O selecție largă într-un magazin de îmbrăcăminte este extrem de importantă pentru clienți, deci aveți grijă de varietatea de modele și stiluri de tricotaje. Alături de broșe groase și calde, puneți și cardigane la modă, de exemplu, și gândiți-vă la o schemă de culori de toamnă la modă. Asigurați-vă că în magazinul dvs. toamna și iarna atenția doamnelor este atrasă de puloverele pestrițe cu ridicata atât în nuanțe clasice, cât și energizante! Datorită acestui fapt, veți lovi diferitele gusturi ale femeilor și veți răspunde cu exactitate nevoilor lor de cumpărături.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „650708,649189″]

Numai de unde cumperi pulover golf pentru femei în en-gros online în atât de multe nuanțe disponibile? Desigur, în gama largă de îmbrăcăminte online angrosist FactoryPrice.eu, care a pregătit pentru acest sezon un bogat sortiment de tricotaje în culorile cele mai la modă ale sezonului! Cele mai multe dintre modelele de broșe pentru femei disponibile acolo au culori clasice și silențioase care se potrivesc perfect în moda pentru tonurile de pământ. Este vorba despre tot felul de beiguri și maro, precum și nuanțe de gri și kaki, care formează baza dulapurilor pentru femei. Cu toate acestea, în magazinul cu ridicata veți găsi, de asemenea, culori vii și strălucitoare ale puloverelor, perfecte pentru toți iubitorii de stil distinctiv. Pentru peisajul de toamnă și de iarnă, puloverele galbene și verzi, precum și puloverele roșii și fluo roz sunt perfect potrivite! Există, de asemenea, cobalt, turcoaz și portocaliu deasupra, așa că atunci când cumpărați bunuri pentru magazin, asigurați-vă că completați o ofertă interesantă de broșe colorate pentru vreme rece.

A se vedea, de asemenea: Cardigane pentru iarna – tinute casual

Citiți mai departe: Cămăși în carouri pentru bărbați la fabrica de prețuri en-gros

Paula

Recent Posts

Cardigane pentru femei – întotdeauna pe partea de sus

Bine ați venit în lumea cardiganelor pentru femei, unde confortul întâlnește eleganța și stilul se…

10 minute ago

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

3 ore ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

3 ore ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

3 ore ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

14 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

18 ore ago