Cardigane scurte – verificați dacă le aveți în magazin

Un adevărat hit printre produsele tricotate de la angrosiștii de îmbrăcăminte sunt vremurile recente cardigane scurte. Au o utilizare surprinzător de versatilă și sunt, de asemenea, excelente pentru diferite sezoane, în funcție de tip. Aveți astfel de pulovere în magazinul dvs.?

Pulover scurt pentru femei un nou designator de stil

Tricotat în acest moment al anului joacă în dulapurile pentru femei prima vioară, iar tipurile lor la modă sunt astăzi fără număr. Printre cardiganii lungi și puloverele voluminoase supradimensionate la țintă, merită să luați și un cardigan scurt! Este vorba despre modele fixate cu un rând de butoane de sus în jos, ajungând la maximum până la șolduri, precum și pe cele mai scurte. O mulțime de pulovere la modă de acest fel ajung la talie dezvăluind bucăți din burtă, pe care multe fete le găsesc incredibil de sexy! Prin urmare, probabil, popularitatea lor mare, deoarece puține tipuri de pulovere sunt într-adevăr considerate feminine și senzuale.

Când este cea mai bună perioadă pentru astfel de produse? Într-adevăr cardigane scurte tricotate Ele sunt utile pe tot parcursul anului, deci utilizați perioada de cea mai mare popularitate a acestora. Modelele fermecătoare care fac orice stil mai atrăgător au furat inimile nu numai iubitorilor de modă, ci și au atras atenția celebrităților. Moda pentru această croială de pulovere a început aproximativ în primăvară și totul indică faptul că tăietura va rămâne cu noi mai mult timp. Doamnelor le-a plăcut tricotajele puțin mai feminine și sexy, așa că încă le caută – atât modele pentru iarnă, cât și pentru vara viitoare. În cazul în care pentru a le obține pentru oferta? Pulovere pentru femei en-gros FactoryPrice.eu care oferă cele mai la modă stiluri de tricotaje vă va veni în ajutor – verificați-vă singur!

[produse limită = „2″ columns=”2″ skus =”649224,649221″]

Cele mai la modă cardigane scurte și tipurile lor de la en-gros!

Cardiganii scurți sunt împărțiți în mai multe tipuri la modă, iar un en-gros de îmbrăcăminte online, cum ar fi FactoryPrice.eu, le are pe toate! Printre acestea se numără caldă cardigane scurte cu panglici și o țesătură mai groasă, precum și modele mai subțiri de primăvară-vară. Creați o colecție diversă de cardigane în magazinul dvs. cu ei și oferiți clienților cele mai recente tendințe de modă de care au nevoie. Faceți cunoștință cu unele dintre cele mai interesante stiluri de cardigane pentru femei trunchiate și hrăniți sortimentul cu ei. În alegerea celor mai atractive veți fi ajutat de un stilist cu experiență dintr-un magazin en-gros, care se ocupă zilnic de noi livrări de produse:

  • MODEL CU COLLER — un caracter neobișnuit pentru un pulover ușor este cu siguranță dat de un guler la decolteu, împrumutat de la tăierea cămășii. Un cardigan cu guler va fi o propunere originală și non-evidentă pentru toate doamnele care doresc să se îmbrace puțin diferit!
  • V-NECK – gâtul în V mai adânc este acum unul dintre cele mai dorite tipuri de decolteuri care împodobesc puloverele cu nasturi de doamne! Se potrivește majorității siluetelor și, de asemenea, expune frumos decolteul și îmbunătățește bustul. Alegeți un cardigan clasic cu gât V, cu o croială casual care ajunge la șolduri.
  • PULOVER CU Împletituri – pentru acest sezon va veni, de asemenea, la îndemână cardigane scurte pentru iarnă, adică modele mai calde cu o țesătură mai groasă. Puloverele până la talie cu nasturi mari și acoperite cu țesătură decorativă împletesc senzațional în acest rol! Acest tip de fire sporește senzația de căldură și confort și, de asemenea, protejează puțin mai bine împotriva frigului, decât un pulover tipic subțire.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „622062,649114″]

  • Pulovere deschise BOHO – en-gros se mândrește cu faptul că, din primăvara anului 2022, un mare succes în rândul fetelor sunt cardiganii ajurați! Astfel de pulovere ușoare, aerisite și eterice cu modele deschise sunt minunate pentru vara pe plajă, precum și primăvara pentru stilul cu modă blugi. Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, ușor de stil în lunile mai reci!
  • CU BUTOANE BIG – în zilele noastre există și o tendință retro în modă, lănțuind cardigane într-un stil ușor „bunicuță”. În acest caz, pariați pe pulovere cu mâneci largi, modele de împletitură și butoane retro mari, oferindu-le un schnitzel distinctiv.

Cumpărați acum cardigane scurte cu ridicata pentru primăvara și vara 2023!

După cum știți, pentru fiecare sezon de modă ulterior trebuie să vă pregătiți în avans, mai ales dacă conduceți propria afacere de îmbrăcăminte. Prin urmare, este timpul să vă gândiți la tendințele care vor fi în oferta dvs. pentru viitorul sezon de primăvară/vară 2023! Ce spun pasarelele și insiderii de modă despre asta? Analizând oferta de angrosiști de îmbrăcăminte FactoryPrice.eu și tendințele actuale, putem concluziona în mod clar că modelele de cardigane vor fi în continuare pe partea de sus!

Deci, nu întârzia reaprovizionarea ofertei și cumpărați-o la magazinul dvs. acum cardigane scurte pentru vara Pentru începutul noului sezon mai cald, oferiți doamnelor modele clasice de pulovere cu butoane mici și un decolteu în V. În primăvară, de asemenea, ajunge în mod necesar pentru pulovere pastelate aerisite, precum și modelele menționate mai sus cu modele deschise. Vara, pe plajă, un pulover scurt, liber, cu deschidere densă în culori strălucitoare, va funcționa excelent! Așa că pariați pe modele intense de cardigane fluo roz, portocaliu sau galben, care vor fi grozave la acel moment ca o cuvertură de pat pentru costum de baie. Aveți deja grijă de colecția la modă de tricotaje pentru femei pentru magazinul dvs., care este propusă de actualul angrosist online de îmbrăcăminte Factory Price.eu și depășiți concurenții cu o reacție timpurie. Veți găsi cardigane în multe tăieturi, culori și dimensiuni, adaptate nevoilor clienților și pentru perioada anului.

A se vedea, de asemenea: Comerț cu ridicata online – ce să căutați atunci când alegeți?

Verificați aici: Jambiere cu nervuri în aspectul de iarnă

Paula

Recent Posts

Sukienki maxi przegląd dostępnych modeli

Nadciągająca jesień upłynie nam pod znakiem modowych eksperymentów i zabawy formą, kolorem, a także sposobem…

14 minute ago

Płaszcze damskie moda na jesień

Jakie płaszcze damskie w hurtowni będą topowym hitem tego sezonu? Oprócz klasycznych, prostych modeli, warto…

o oră ago

Spodnie dla klepsydry jakie najlepiej wybierać?

W naszym cyklu poświęconym sylwetkom zaczynamy serię o idealnych spodniach. Zaczynamy jak zawsze o sylwetki…

2 ore ago

Jakie szpilki dobrać do sylwetki?

Większość kobiet ma w swojej garderobie szpilki. Czy wiemy jednak jak dobrze je dobierać? Dzisiaj…

3 ore ago

Majtki damskie bawełniane – postaw na wygodę

Majtki damskie bawełniane to nieodłączny element garderoby każdej kobiety, który nie tylko zapewnia wygodę, ale…

3 ore ago

Plisowane spódnice kiedy je zakładać?

Dzisiaj omawiamy dla Was plisowane spódnice. Sprawdźcie jakie modele wybierać oraz z czym je nosić,…

3 ore ago