Pulovere supradimensionate cu dungi – bestseller-ul din acest sezon

În această toamnă și iarna la revenirea la modă pulovere supradimensionate cu dungi, combinând cu ușurință șicul francez cu nonșalanța în stil preppy! Alimentați-vă magazinul cu cele mai importante tendințe din tricotajele la modă pentru femei și pariați pe pulovere cu dungi libere.

Modelul clasic cu dungi numărul unu în colecția de pulovere cu ridicata!

Este imposibil să ascundem că dungile – lângă grilă – sunt unul dintre cele mai cunoscute modele din istoria modei. Dar înainte de angrosiștii moderni au apărut la modă pulovere supradimensionate cu dungi, primele triumfuri au sfințit alte moduri. Efectul interesant al modelului dungat a fost primul care a fost apreciat de italieni și francezi, iar apoi modelul la modă sa răspândit în întreaga lume! Pe măsură ce primele inimi ale femeilor au cucerit bluzele cu guler în dungi subțiri de culoare marină, care au subliniat fantastic calitățile figurii. Dungile la modă într-un stil marinar s-au convins repede pe parizienii șic, care au iubit întotdeauna minimalismul și stilul clasic. Interesant este că istoria hainelor dungate nu a pus întotdeauna oamenii în ele îmbrăcați pe un piedestal, deoarece inițial erau rezervate exclusiv persoanelor din zonele joase sociale și serviciului și… prizonierilor. Din fericire, totul a schimbat secolul al XIX-lea și o privire proaspătă la designerul Coco Chanel!

De-a lungul timpului, hainele dungate au început să sosească treptat, motiv pentru care astăzi ochii noștri se bucură Femei pulovere supradimensionate cu dungi. Toamna este un moment excelent pentru a aduce acest tip de tricotaje în magazinul dvs. și pentru a oferi clienților clasici francezi într-o răsucire caldă! Puloverele cu dungi libere au o mulțime de farmec francez elegant în ele și, de asemenea, se deosebesc efectiv de mulțime și, în același timp, se potrivesc cu totul. Vedeți ce en-gros oferă cel mai interesant sortiment din această gamă!

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „649338″]

Ce pulovere cu dungi supradimensionate să alegeți de la en-gros la magazin?

O selecție satisfăcătoare de pulovere pentru femei cu model dungat este propusă de compania de îmbrăcăminte online cu ridicata FactoryPrice.eu. Am găsit în ea câteva stiluri unice, dar și o mulțime de clasici universali, care se potrivesc perfect nevoilor femeilor de astăzi. Cumpărând de la ei tricotaje la modă în acest stil pentru sezonul actual de toamnă-iarnă, veți oferi clienților dvs. o surpriză fantastică de modă! Vă întrebați ce tipuri de pulovere merită să vă decideți și ce înseamnă comerțul cu ridicata și detaliile îmbrăcămintei? Ei bine, apoi verificați ce ieftin pulovere supradimensionate cu dungi trebuie să aveți în colecția magazinului dvs. pentru a interesa fashionistele reale:

  • ÎN CURELE LARGI – actualul hit al aspectului de toamnă rămâne un pulover cu dungi largi, care sunt deosebit de vizibile pe îmbrăcăminte. Ele contrastează excelent cu fundalul puloverului și cu ei înșiși și, de asemenea, arată cool în juxtapunere cu pantaloni netezi. Puloverul cu dungi largi evită, de asemenea, asociațiile de marinari și se potrivește mai bine cu chicul urban casual modern!
  • MODEL IN Împletituri – pentru a transforma aspectul unui pulover supradimensionat cu dungi oferă în plus pulovere supradimensionate cu dungi și modele de împletituri! Datorită texturii convexe a țesăturilor de panglică, dungile de pe țesătura tricotată dobândesc un efect 3D interesant, iar un pulover aparent obișnuit arată mai atractiv.
  • Cu mâneci largi – puloverele cu dungi franceze chic de la magazinul en-gros Factory Price.eu sunt, de asemenea, potrivite puțin mai largi decât mânecile obișnuite. Ele îmbunătățesc și mai mult designul supradimensionat al puloverului, oferindu-i un caracter și mai nonșalant și parizian! Alegeți pulovere cu mâneci largi și cu o linie de umăr coborâtă.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „649341,649215″]

  • CARDIGANE — cumpărare pulovere supradimensionate cu dungi cu ridicata pariați și pe cardigane, cu butoane retro mari. Pariați pe niște modele „bunica” care ajung la șolduri cu mâneci mai largi decât axile, înclinându-se treptat spre încheietura mâinii.
  • CARDIGANE CU DUNGI – en-gros la oferta de toamnă-iarnă a magazinului recomandă, de asemenea, includerea cardiganilor lungi pentru femei în dungi largi. Designul la modă al acestor pulovere combinat cu motivul clasic al centurii va fi perfect în aspectul de toamnă de zi cu zi!

Cu ce să combinați pulovere cu dungi supradimensionate în toamnă? Stilistul sugerează!

După ce ați finalizat oferta magazinului cu cele mai la modă pulovere cu dungi în acest sezon, aveți grijă de prezentarea corectă a noului produs. Arătați potențialilor clienți cum să poarte o nouă achiziție dungată pentru a lucra frumos cu restul ținutei! Datorită acestui fapt, doamnele vor fi mai dispuse să cumpere de la dvs. puloverele menționate mai sus și, probabil, să crească coșul cu stiluri suplimentare din stil. Pentru ce sunt cele mai potrivite pulovere supradimensionate cu dungi în stil pentru toamnă și iarnă? Dungile de pe pulover se amestecă senzațional cu siguranță cu vrac pantaloni denim cu găuri de iubit și blugi cu picioare largi. Modelele de pulovere în tonuri de maro și bej sunt, de asemenea, perfect combinate cu culori similare izolate jambiere din piele ecologică. Un pulover colorat cu dungi merită, de asemenea, potrivirea pantalonilor din țesătură cu fante pe picioare. Încercați să faceți tonul pantalonilor să corespundă uneia dintre culorile dominante găsite pe pulover.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „649335″]

Fii atent la colecția de pulovere cu dungi pentru noul sezon de primăvară/vară 2023!

Actuala colecție de toamnă-iarnă într-un magazin de îmbrăcăminte este un aspect extrem de important, totuși, amintiți-vă că nu există pauze în industria modei. În câteva luni trebuie să începeți cu noi campanii care promovează stiluri vestimentare mai ușoare pentru noul sezon de primăvară 2023! Dacă sunteți un angrosist, începeți să căutați în jur bunurile potrivite chiar acum, la rândul lor, comercianții cu amănuntul urmăresc cu atenție tendințele. Pentru ambele modele de vânzări, compania angro online FactoryPrice.eu propune pulovere supradimensionate cu dungi pentru primăvară 2023 în stiluri ușoare și culori frumoase! Faceți cunoștință cu culorile recomandate ale acestor tricotaje pentru primele zile mai calde și descoperiți cele mai importante diferențe în tăieturi. Ești binevenit!

Citește și: Cămăși în carouri cu ridicata – de unde să cumpăr?

Tema pentru tine: Veste în jos în stilul de iarnă

Paula

Recent Posts

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

9 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

12 ore ago

Rochii casual perfecte pentru oraș

Rochii casual femeilor le place să poarte mai ales vara. Iarna și toamna - indiferent…

13 ore ago

Pantaloni din material textil cu model

O alegere bună pentru vară sunt pantalonii largi din țesătură modelată. Astăzi vă vom spune…

14 ore ago

Rochie pentru îmbunătățire pe care să o alegi?

O rochie pentru reparații nu ar trebui să mai fie la fel de elegantă ca…

15 ore ago

Jachete pentru femei cele mai la modă stiluri

Blazere pentru femei este acum nu numai o parte a setului de costume, ci și…

16 ore ago