Femei tricotate broasca en-gros – un trebuie să aibă fiecare magazin pentru iarna

Când devine mai rece afară, doamnele caută de bună voie tricotaje la modă pentru garderoba lor! Pe ce să pariați în oferta magazinului? Asigurați-vă că propuneți clienților guler tricotat pentru femei cu ridicatacare oferă o abundență de confort elegant elegant și universal maxim.

De la lenjeria de corp pentru bărbați la un pulover la modă, care este istoria turtlenecks!

Este greu de crezut că unul dintre cele mai cunoscute și iubite tipuri de pulover de astăzi nu a început deloc ca un pulover! Dar să începem de la început, deoarece istoria golfului femeilor a început în jurul secolului al XV-lea, când au constituit un fel de lenjerie de iarnă. Acestea au fost purtate în principal de pescari și soldați ca un strat suplimentar de încălzire aplicat sub capacele superioare. Abia după al doilea război mondial, broaștele tricotate din fire au început să fie produse la o scară mai masivă, iar la acea vreme intelectualii le plăceau. Purtau broșe tricotate sub blazere în loc de o cămașă pentru a-și exprima stilul artistic mai liberal în acest fel. Curând după aceea, negrul a intrat în cele din urmă la modă guler tricotat pentru femei en-gros într-un corp clasic, bine fixat expune! Printre femeile moderne, designerul francez Coco Chanel la acea vreme și celebrități precum Audrey Hepburn l-au iubit. Acesta este modul în care golful a trecut despre istoria modei, pentru că tăierea a rămas cu noi până în prezent, iar multe femei nu-și imaginează sezonul toamnă-iarnă fără ea.

Astăzi, broaștele aparțin clasicilor absoluti din garderoba femeilor, în plus, le distingem destul de multe tipuri pentru diferite ocazii. Cea mai mare selecție a acestor pulovere la modă este oferită de fabrica online cu ridicata Factory Price.eu, așa că obțineți acest legendar acum guler tricotat pentru femei cu ridicata.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „649980″]

Cum arată broasca la modă pentru femei cu ridicata în conformitate cu comerțul cu ridicata al fabricii de prețuri?

Oferta de pulovere cu guler oferite de compania angro FactoryPrice.eu se adresează tuturor entităților care comercializează îmbrăcăminte pentru femei. Aici veți găsi toate cele mai importante stiluri oferite de en-gros și detalii de îmbrăcăminte pe o scară de masă, pentru a cumpăra, de asemenea, pe artă! Dacă nu aveți încă o colecție completă de broșe pentru toamnă și iarnă în magazinul dvs., faceți-o acum. Vedeți ce stiluri de golf aparțin așa-numitului grup bogațimodele, care trebuie incluse în oferta unui magazin de îmbrăcăminte. Expertul de la angrosist online de îmbrăcăminte FactoryPrice.eu va discuta acest lucru special pentru dvs., bazându-se pe modelele sale cele mai bine vândute.

Când cumpărați broșe la modă pentru magazin, în primul rând, începeți cu modele în stilul de bază. Este vorba despre pulovere cu mâneci lungi mai subțiri, care se potrivesc corpului, într-un stil puțin mai elegant, care accentuează frumos figura. Acest tip guler tricotat pentru femei cu ridicata 24h în umbra de bază este o bază rafinată pentru crearea stilului pentru orice ocazie. Se potrivește cu totul și va lucra pentru muncă, pentru o întâlnire, pentru o întâlnire formală sau pentru a ieși la băuturi cu prietenii. Pariați pe culori: gri, negru, visiniu, alb și bej.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „647727,649189″]

Comerțul cu ridicata oferă, de asemenea, pulovere cărnoase mai groase într-un stil mai casual, perfecte pentru look-uri casual, decorate cu inscripții sau modele de împletitură. Acest tip de golf este iubit de adolescenți și femei cărora le place să poarte stil sportiv casual. Alegerea de la angrosiști de acest tip guler gros tricotat pentru femei cu ridicata De asemenea, rețineți că are o tăietură mai liberă, de-a dreptul supradimensionată, care este acum la modă! Doamnelor le place să se scufunde într-o captură de tricotaje la modă, mai ales acum că începe să devină foarte rece. Dorind să diversifice colecția de broșe groase de la angrosiști, alegeți pulovere cu o textură interesantă a materialului, cum ar fi modelele în modele de animale sau deschise.

Din colecția de angrosiști de îmbrăcăminte până la magazin merită să cumpărați și guler lung tricotat pentru femei cu ridicata, care va funcționa minunat pentru vreme rece. Alegeți modele cusute dintr-o țesătură tricotată mai groasă, cu o țesătură netedă de vafe, decorată cu o broască cu nervuri înalte și moi. Astfel de clasici sunt cele mai mari hituri printre tipurile clasice de broșe la modă și confortabile pentru femei, pe care doamnele sunt cel mai probabil să le poarte.

Alegeți o broască tricotată pentru femei cu ridicata în culori frumoase de iarnă!

Investiția în stiluri clasice și tipuri de golf este cea mai bună modalitate de a atrage un număr mare de clienți interesați de moda universală. Cu toate acestea, detaliile cu ridicata și îmbrăcămintea se bazează nu numai pe cele mai la modă tăieturi de broșe în toamnă și iarnă, deoarece pentru aceasta există încă schema de culori potrivită! Culorile disponibile ale puloverelor au o importanță deosebită în magazin, deoarece diversifică în plus întreaga colecție și, de asemenea, atrag atenția doamnelor. Rețineți că de orice fel guler cald tricotat pentru femei cu ridicata capătă o mulțime de farmec datorită numeroaselor nuanțe drăguțe pe care le propun furnizorii. Pulover în culori frumoase se îmbină senzațional cu blugi pantaloni en-gros sau cu fuste mini creion dintr-un costum. Datorită varietății de culori, magazinul dvs. primește mai multă viață, iar clienții au mai multă libertate de a crea look-uri la modă.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „649976″]

Cum de a crea o ofertă cu pulovere cu guler în aceleași culori atractive pentru acest sezon? Ascultați sfatul unui stilist cu experiență de la angrosist FactoryPrice.eu, care creează truse zilnice pentru sesiuni de la consumabile curente. Atunci când construiți o colecție de broșe la modă în magazin, merită să începeți cu modele în nuanțe nude care atrag culorile naturale. Acest grup de culori include diferite nuanțe de maro și bej, cămilă, kaki, nuanțe de gri, precum și alb sau ecru. Merită să le adăugați și pasteluri fermecătoare, cum ar fi lavanda sau roz murdar, de exemplu! Întreaga colecție va fi, de asemenea, frumos însufleți cu pulovere cu guler în nuanțe mai intense, cum ar fi portocaliu, roz puternic, cobalt sau verde. Comandați acum un lot de broșe colorate drăguțe de la angrosist FactoryPrice.eu!

A se vedea, de asemenea: Seturi de iarnă – alegeți modele de la fabrica de prețuri en-gros

Citiți pe subiect: Cămăși în carouri en-gros – vezi cele mai bine vândute modele

Paula

Recent Posts

Rochie de mărime Mari – ce comandați online?

Rochiile de dimensiuni mai mari nu sunt un articol de depozitare, ci și o expresie…

51 de minute ago

T-shirty basic nie tylko na co dzień

Klasyczne koszulki kojarzą się nam niemal wyłącznie ze stylizacjami na co dzień. Dzisiaj podpowiadamy z…

o oră ago

Hanorac pentru femei – un model frumos de rochie pentru sezonul de primăvară/vară

Hanorac pentru dame Acesta este un hit absolut în sezonul de primăvară/sezon în colecția en-gros…

4 ore ago

Adidași pentru o rochie – este un astfel de aspect al modei?

Aceasta este moda pe care o porți adidași pentru o rochie? Aceasta este o completare…

4 ore ago

Bluze cu dungi verticale sau orizontale?

Ce bluze cu dungi sunt mai bine de ales? Cele în dungi verticale sau în…

11 ore ago

Jachete de modă pentru femei cu ridicata

În acest sezon, printre tendințele coperților pentru sezonul toamnă/iarnă, în primul rând, domnesc modele scurte…

12 ore ago