Veste pentru femei pentru toamnă și iarnă în en-gros online

Toamna și iarna este un moment în care doamnele au nevoie de încălzire suplimentară în ținutele lor zilnice. Un sentiment mai mare de confort și un strat suplimentar de căldură îi vor menține la modă și practice veste pentru femei en-gros!

Istoria vestei și revenirea ei la vârf astăzi

Vesta ca articol de îmbrăcăminte este cel mai probabil derivată din vechile costume persane. În moda bărbaților din Europa a apărut în jurul anului 1666, lanced de bărbați asociați cu curtea regelui englez Charles II Stuart. Pe atunci, vesta era numită scoop și era o jachetă cu mâneci lungi fixate în față, echivalând în lungime cu stratul superior. De-a lungul anilor, vestele s-au scurtat și și-au pierdut mânecile, iar la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea au debutat ca parte a costumului bărbaților.

Astăzi, stilul vestelor inspiră mai mulți designeri de îmbrăcăminte de zi cu zi, deși găsim încă omologii lor eleganți de costum. Moda modernă a revenit la designul rezervorului din anii 90 și propune astăzi în principal caldă veste pentru femei en-gros. Odată bogat decorat cu broderie, astăzi vesta se referă mai degrabă la minimalismul economic și stilul sportiv de îmbrăcăminte. Hitul este acum modele de iarnă deosebit de lungi, care sunt fericite să lance bloggerii de modă și fashionistas. În ultimii ani, au fost create mai multe tipuri noi de veste, care au provocat un val de entuziasm, cum ar fi modelele de blană artificială. Asigurați-vă că vedeți ce ar trebui să aveți în oferta magazinului dvs. pentru a atrage mai multe femei la modă pentru cumpărături!

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „652696,651638″]

Ce veste pentru femei en-gros sunt cele mai la modă în zilele noastre?

Doriți să oferiți doamnelor cele mai recente tendințe de modă și să puteți concura cu alți comercianți cu amănuntul de îmbrăcăminte? Apoi întâlniți acum cele mai la modă tipuri și stiluri de veste astăzi, care provoacă încântare pe scară largă în multe femei. Pentru a face acest lucru, răsfoiți gama întotdeauna actuală de produse oferite de angrosistul online de îmbrăcăminte FactoryPrice.eu și obțineți hituri reale în magazin. Deci, ce modele de topuri de tancuri recomandă stilistii? Conform tendinței vestimentare din anii 1990, mințile multor fete se exploatează acum în principal jos veste femei en-gros. Acestea sunt modele care înlocuiesc minunat în timpul timpului rece clasic jachete de iarnă cu ridicata, oferind un aspect incredibil de elegant și original. Fixate cu fermoar sau cu cleme în jos, vârfurile rezervoarelor matlasate au adesea o capotă detașabilă sau integrată, care protejează în continuare capul. De asemenea, au de obicei buzunare laterale practice, precum și o umplutură sintetică caldă de înaltă calitate, care se izolează minunat de frig. Pentru aceasta, astfel de modele oferă aspectului femeilor o mulțime de farmec de iarnă, transformând întregul aspect și ieșiți din mulțime!

Dintre vârfurile rezervoarelor în jos, cele mai la modă stiluri de astăzi sunt în special veste lungi pentru femei en-groscare ajung chiar până la genunchi. Ele dau siluetei un stil unic, iar multe modele au o centură sau o curea suplimentară, permițându-vă să accentuați frumos talia. În plus, modelele lungi oferă și mai multă căldură, deoarece acoperă o suprafață mai mare a corpului și oferă, de asemenea, doamnelor posibilități enorme de styling! Cu toate acestea, în acest grup de produse, datoria nu rămâne, de asemenea, veste scurte pentru femei cu ridicatacare ajung până la talie sau la șolduri. Doamnele le aleg adesea chiar și pentru vreme rece, când vor să expună în totalitate calitățile figurii lor, indiferent de vreme. Tăierea scurtă a vestei în jos arată foarte bine, mai ales în combinație cu pantaloni skinny cu talie înaltă și o broască lungă clasică!

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „651207,647988″]

Printre cele mai bine vândute hituri de la angrosiști de astăzi, merită menționate vestele cusute din blană artificială. Fetele sunt deosebit de îndrăgite de modelele în stil highland cu inserții din piele ecologică, precum și de veste lungi de blană în stil glamour. Blană veste pentru femei en-gros au un dispozitiv de fixare pentru cârlige, precum și buzunare laterale și căptușeală, astfel încât acestea să protejeze eficient împotriva frigului.

Descoperiți vestele de primăvară pentru femei oferite de fabrica de prețuri en-gros!

Se pare că moda vestei este atât de universală încât funcționează în garderoba unei femei nu numai toamna și iarna. Îmbrăcăminte cu ridicata FactoryPrice.eu are în gama sa extrem de largă de modele mai ușoare și mai subțiri, care vor fi minunate pentru noul sezon de primăvară viitoare! Printre acestea se numără modelele perfect tăiate la prima răceală de primăvară, care va funcționa perfect în rolul unui încălzitor înainte de creșterea temperaturii. Acestea vor proteja de vântul rece de primăvară și vor ajuta să supraviețuiască elegant sezonului de tranziție, iar pentru aceasta sunt o alternativă excelentă la jachetele matlasate. Descoperiți acum ce veste de primăvară pentru femei Compania en-gros FactoryPrice.eu a pregătit pentru anul următor și a vedea ce tendințe este în valoare de cumpărători tentant.

Pentru colecția de primăvară a vestelor pentru femei, modelele scurte în jos, cu un guler decorat cu modele pastelate ombre, se vor potrivi grozav. Acestea vor da fiecărui stil ușurința potrivită, precum și un stil vesel de primăvară, care ajunge de bună voie ca în fiecare an pentru stilul pastel.

Pentru prima vreme rece de primăvară, merită, de asemenea, să aveți în colecția magazinului veste de blană mai ușoare, mult mai subțiri decât modelele de iarnă. Ajungeți apoi neapărat pentru modelele moi matlasate din blană artificială, cu peri scurți tăiați și culori pastelate. În această perioadă a anului, vestele pufoase cu peri puțin mai lungi vor funcționa, de asemenea, bine, care sunt ușor de pus împreună cu o bluză cu guler cu nervuri și mâneci lungi. Pregătiți-vă propria colecție de veste la modă pentru fiecare sezon folosind o selecție largă de modele disponibile la magazinul online en-gros Factory Price.eu.

A se vedea, de asemenea: Seturi de bază matlasate – o noutate pe piață

Citește și: Cardigane lungi en-gros – cele mai vândute ale sezonului

Paula

Recent Posts

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

2 ore ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

3 ore ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

4 ore ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

4 ore ago

Cherestea trapezoidală – stilul vestimentar pentru insulele toride

Lemnul de trapez este piesa clasică și versatilă a dulapului pentru femei, care nu este…

5 ore ago

Sportowe legginsy na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Lato jest świetnym czasem, aby zacząć uprawiać regularnie sport. Niezależnie od tego czy wybierasz siłownię,…

6 ore ago