Categories: Odzież damskaSăli

Vânzarea cu ridicata – merită să cumpărați în ea?

Punctul de la jumătatea sezonului de toamnă este o perioadă de vânzări mari în industria modei, de asemenea, în sectorul en-gros. Pot fi vânate chilipiruri reale atunci? A se vedea pentru tine și a vedea cum arată en-gros la angrosistul online FactoryPrice.eu!

Nu ratați reduceri mari de preț la angrosiștii online

Sezonul de toamnă de vânzare în industria îmbrăcămintei nu se apropie doar de Vinerea Neagră din noiembrie. În această perioadă, magazinele și angrosiștii de îmbrăcăminte desfășoară o multitudine de acțiuni proprii, concepute pentru a ispiti clienții cu achiziții mai ieftine.

Compania de en-gros online FactoryPrice.eu s-a alăturat și acestui grup, din acest motiv a început deja acolo en-gros haine Femei! Ce găsiți pe ea? Oferta de vânzare a inclus în principal haine la modă din colecțiile și modelele anterioare, dintre care erau, de exemplu, dimensiuni individuale. Dar nu numai! Gama en-gros include, de asemenea, unele haine de iarnă pentru femei din colecții mai noi, dintre care există un stoc excepțional de mare în stoc. Acest lucru vă permite să cumpărați cele mai recente tendințe din sezonul curent la prețuri de vânzare pentru magazinul dvs.! Ce altceva te așteaptă acolo? Reevaluarea îmbrăcămintei sezonului de toamnă înseamnă că există, de asemenea, o mulțime de articole de îmbrăcăminte de vară și de primăvară la vânzare. Prin urmare, aceasta este o oportunitate excelentă de a umple sortimentul și de a pregăti magazinul pentru noul sezon de primăvară/vară 2023, deoarece o mulțime de modele de haine de la angrosiști din această perioadă vor fi, de asemenea, la modă sezonul viitor.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „649407,597839″]

Îmbrăcăminte de primăvară/vară cu ridicata – ce să obțineți?

Așa cum am menționat en-gros de iarnă Acesta este un moment minunat pentru a obține o colecție ieftină de îmbrăcăminte pentru sezonul de primăvară/vară 2023.Factoryprice.EU cu ridicata oferă multe articole vestimentare din colecțiile de vară, care vor fi perfecte pentru sezonul următor! Ce dintre ei este deosebit de demn de atenție? Am întrebat despre acest expert în furnizarea cu ridicata a magazinelor cu mărfuri, care a sfătuit cum să aleagă cele mai bune stiluri atemporale din oferta de vânzare. Deci, verificați în listă exact ce merită să alegeți:

  • TRICOURI ȘI TOPURI – pentru noul sezon de primăvară/vară, asigurați-vă că stocați magazinul cu tricouri pentru femei din bumbac și modele aerisite de topuri. Pariați pe tricouri de înaltă calitate, cu o tăietură liberă, cu imprimeuri sau inscripții interesante, precum și topuri sexy pe curele subțiri.
  • PANTALONI SCURȚI ȘI FUSTE — îmbrăcăminte en-gros din colecția de vară este, de asemenea, o mare oportunitate de a obține pantaloni scurți la modă pentru femei și fuste mini aerisite mai ieftine! Expertul recomandă în special fuste florale de vară cu o bandă elastică la talie, precum și pantaloni scurți și fuste cu talie înaltă.
  • Rochii de vara — colectia primavara-vara se completeaza si cu rochii aerisite de la angrosisti online, confectionate din tesaturi aerisite si usoare. Rochiile midi sau mini libere cu bibelouri și curele din viscoză sau bumbac vor funcționa excelent aici!

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „645438,606113″]

  • SETURI – sezonul viitor va aparține din nou seturilor la modă, așa că completați colecția cu ele. Alegeți cu siguranță ansambluri casual scurte, cu o bluză și pantaloni scurți sau seturi cu jambiere sau treninguri subțiri și un tricou confortabil.
  • PANTALONI ȘI BLUZE – un hit de stilizări de primăvară-vară sunt seturile clasice cu pantaloni lungi de vară și bluze cu mâneci scurte. Curent haine en-gros recomandat in special pantalonii largi de vara aerisit, cu banda elastica la talie si cigarillocks din bumbac in legatura la talie. Pentru aceasta, alegeți bluze scurte cu model pentru vară în cele mai la modă stiluri oferite de magazinul cu ridicata.

Ce modele de haine pentru vreme rece ofera en-gros la FactoryPrice.eu?

Oferta extinsă de produse a angrosiștilor de îmbrăcăminte FabricyPrice.eu face en-gros oferă, de asemenea, ceva pentru vremea actuală! Printre articolele vândute se numără și articole mai calde, care vor fi în mod ideal utile acum pentru clienți pentru vremea rece de toamnă-iarnă. Vedeți ce să vânați prețuri mai mici printre hainele mai calde de la vânzarea cu ridicata pentru a plăti mai ieftin pentru bunurile atractive din acest an:

  • Bluze la modă – mijlocul toamnei este momentul perfect pentru a purta pulovere calde și confortabile! Stocați-vă pe tipuri la modă de bluze pentru femei, cum ar fi bluze calde canguri sport cu glugă. Pariați pe bluze confortabile pentru femei velur și inserții de bumbac prin cap hanorace de la en-gros cu amprente.
  • PULOVERE ELEGANTE — en – gros on-line propune, de asemenea, modele feminine și interesante de pulovere pentru femei perfecte pentru moment și primăvară! Clasicul actual montat pe figură sunt cardiganii cu gât V, broșe subțiri fără mâneci și pulovere deschise.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „582948″]

  • FEMEI JEANS – pentru toamnă și iarnă, asigurați-vă că completați stocul de blugi pentru femei la modă, care se potrivesc perfect în tricotaje. Alegeți din oferta de vânzare pantaloni confortabili de blugi, cu picioare mai largi, cu picioare mai largi și pantaloni clasici din denim cu talie înaltă.
  • JACKETE DE IARNA – oferta en-gros cu ridicata oferă, de asemenea, mai multe tipuri de jachete de iarnă pentru femei, care se potrivesc tendințelor pentru sezonul curent! Un hit sunt jachete de iarnă puffer scurte, cu guler înalt în loc de glugă și fixate cu cleme.
  • SETURI CALDE — en-gros îmbrăcăminte damă recomandă, de asemenea, cu tărie modele calde și confortabile de seturi din două piese pentru femei. Mergeți pentru o bluză netedă, cu o glugă și pantaloni sau un set elegant de carouri de toamnă.

Profitați de prețuri mai mici și de chilipiruri grozave în timpul vânzării de îmbrăcăminte la fabrica de prețuri en-gros și obțineți bunuri la modă la economisirea magazinelor!

A se vedea, de asemenea: Pulovere supradimensionate pentru femei en-gros – modă în magazinul dvs.

Vezi mai multe: Cămăși în carouri cu ridicata – Faceți cunoștință cu tipurile

Paula

Recent Posts

Topy czy t-shirty w codziennych stylizacjach

Jedne i drugie bluzki są bardzo dobrym wyborem, jeśli chodzi o stylizacje na lato. Topy…

22 de minute ago

Buty na lato baleriny mokasyny czy espadryle

Jakie buty na lato warto wybierać? Dzisiaj polecamy Wam eleganckie modele. Sprawdźcie nasz przegląd z…

o oră ago

Szmizjerki czy hiszpanki? Co wybierają Polki w to lato?

Zarówno szmizjerki jak i hiszpanki są modnymi typami sukienek na lato. Sprawdźcie na jakie fasony…

2 ore ago

Bielizna na lato jaką najlepiej nosić?

Dzisiaj nie doradzamy Wam stylizacji ani ubrań na lato, skupiamy się na tym co pod…

3 ore ago

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

3 ore ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

4 ore ago