Rochii tricotate – cumpărați noutățile sezonului pentru magazinul dvs.!

Sezonul de iarnă este o șansă de a umple sortimentul magazinului dvs. cu stiluri incredibil de la modă și calde! Doamnele sunt acum interesate de rochii de pulover, printre altele, așa că verificați în articolul nostru unde să cumpărați cele mai la modă rochii tricotate en-gros 24h.

De la un pulover lung la o rochie tricotată – tricotaje la modă cu ridicata

Nu se știe când și cine a inventat exact prima rochie tricotată, putem ghici doar cum au ajuns să fie. Rochiile de pulover arată ca și cum au evoluat în mod natural din pulovere lungi de iarnă calde, deoarece chiar seamănă adesea cu ele în stil! Interesant este că unele modele de pulovere lungi lungi sunt fericite să poarte interschimbabil ca o rochie tricotată, deoarece tăierea oferă o astfel de oportunitate. Astfel, după cum puteți vedea, stilul rochiilor tricotate poate fi foarte versatil și versatil, iar cei mai mari fani ai tricotajelor la modă îl iubesc.

Acest tip caldă rochii tricotate en-gros 24h Ele ies în evidență, printre altele, exact tipul de material din care sunt cusute. Sunt confecționate din tricotaje elastice și extrem de plăcute la atingere, la fel ca puloverele moi de iarnă. Un astfel de aspect nu numai că distinge aceste rochii, dar le oferă și un confort caracteristic, care în timpul iernii atrage femeile ca un magnet. Nu este surprinzător faptul că doamnele sunt atât de dornice să le ajungă pe vreme rece să iasă la muncă, să se întâlnească sau în oraș. Pentru ce altceva femeile iubesc acest tip de rochii? Fără îndoială, pentru confortul incredibil al purtării și o prezență unică, combinând confortul casual cu elegantul chic feminin! Consultați cea mai recentă gamă de rochii tricotate de la angrosist FactoryPrice.eu și alegeți cele mai bune modele din magazinul dvs.
[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „651619,629179″]

Vezi cele mai la modă rochii tricotate en-gros 24 de ore la Factoryprice.eu

Doriți să atrageți mai mulți clienți la ofertă? Apoi, oferiți-le modele calde și confortabile de rochii tricotate pentru femei în cea mai bună ediție de iarnă! Pe ce modele merită să pariați? În acest an doamnele deosebit de puternic plăcut rochii lungi tricotate en-gros 24h, adică modele care ajung aproximativ la mijlocul vițelului. De obicei, acestea sunt modele care sunt montate liber pe figură sau mai slabe, astfel încât acestea să nu restricționeze mișcarea și să ofere confort. Ele se întind ușor pe corp și oferă o senzație extrem de confortabilă de învelire, atât de mult în cerere în zilele de iarnă. Printre cele mai la modă tipuri de rochii lungi tricotate de la en-gros în acest moment se numără modelele cu broșe și fante pe laturi. În magazinul cu ridicata nu există lipsă de versiuni ale acestor rochii cusute din tricotaje netede, precum și modele decorate cu diverse modele de pulovere.

Popularitatea uriașă în acest moment al anului se bucură, de asemenea rochii midi tricotate 24 de ore cu ridicata cu un design mai slab. Aceste modele seamănă cu cele mai lungi pulovere supradimensionate care ajung aproximativ până la genunchi sau puțin peste genunchi. Proprietarii de magazine de îmbrăcăminte sunt acum cel mai probabil să opteze pentru afișări midi cu o singură culoare de rochii cu guler sau cu gât în V. Pentru un efect mai bun, au în plus mâneci mai slabe, care se amestecă fantastic cu întregul design și conferă siluetei un caracter rece. Pe lângă rochiile de pulover netede în stilul de bază, expertul angro recomandă și modele cu modele geometrice norvegiene la decolteu! Se potrivesc minunat în climatul de iarnă, oferind stilului un farmec scandinav la modă.
[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus=”626028,649002″]

O alegere excelentă de la angrosiști în această perioadă a anului sunt, de asemenea, rochii tricotate 24 de ore cu ridicata cu împletituri cu o lungime de până la genunchi. Acest grup este cel mai adesea puțin mai potrivit pentru modelele de figuri, care subliniază frumos figura, subliniind cele mai mari puncte forte ale acesteia. În același timp, ei ies perfect din mulțime cu țesătura lor fermecătoare, acoperind trunchiul și mânecile. Ei se găsesc minunat în climatul stilizărilor de iarnă, deoarece intensifică senzația de căldură și se potrivesc perfect cu ele jambiere de bază din oferta en-gros. Extrem de elegant în versiunea de iarnă, de asemenea, arata mini rochii tricotate en-gros 24h într-un stil puțin mai elegant. De exemplu, pariați pe rochii mini de pulover chic, cu decolteu înfășurat sau mâneci de puf, minunate pentru întâlnirile de carnaval cu prietenii!

Rochii tricotate en-gros 24h cu cea mai mare selecție de stiluri și culori!

După cum puteți vedea, o rochie tricotată poate avea o utilizare foarte largă în moda de zi cu zi, iar multe modele funcționează și ca un pulover lung! Angrosistul de îmbrăcăminte online Factoryprice oferă o selecție atât de largă de rochii de pulover, încât veți construi în liniște o colecție cu ele în propriul magazin. Asigurați-vă că oferiți doamnelor toate tipurile la modă ale acestor creații, începând cu modele casual mai groase și cu stiluri elegante mai subțiri care se termină. Datorită acestui fapt, alegerea disponibilă va satisface chiar și cei mai pretențioși clienți care caută un model specific de rochie de pulover pentru ocazie. Rețineți că în timpul iernii, pe lângă o selecție bogată de tipuri de astfel de rochii, disponibilitatea culorilor potrivite este, de asemenea, importantă. Din fericire, în magazinul en-gros FactoryPrice.eu veți găsi rochii tricotate ieftine cu ridicata 24h într-o schemă de culori variată corespunzător pentru a se potrivi stilului de iarnă!

Când faceți cumpărături cu ridicata, pariați mai întâi pe clasicele atemporale, alegând modele de rochii albe și negre. Albul va funcționa perfect cu multe haine confortabile de iarnă în tonuri de maro și bej, în timp ce creațiile negre vor funcționa bine pentru întâlniri sau nopți. Pentru iarnă, asigurați-vă că alegeți rochii tricotate bej și maro, care se încadrează perfect în tendința culorilor neutre. În plus, luminează-ți colecția tricotată de iarnă cu rochii de pulover în culori super energizante, cum ar fi verde, portocaliu, fuchsia sau cobalt!

A se vedea, de asemenea: Vânzări cu ridicata – Cele mai bune oferte online

Citiți pe subiect: Accesorii de iarnă în buticul dvs. – de unde să cumpărați cele mai bune?

Paula

Recent Posts

Topuri sau tricouri în look-uri de zi cu zi

Una și celelalte bluze sunt o alegere foarte bună atunci când vine vorba de look-uri…

9 ore ago

Pantofi de vară balerine mocasine sau espadrile

Ce pantofi pentru vară merită să alegeți? Astăzi vă recomandăm modele elegante. Consultați recenzia noastră…

10 ore ago

Shemissers sau spaniol? Ce aleg femeile poloneze vara aceasta?

Atât cămășile, cât și spanielele sunt tipuri de rochii la modă pentru vară. Verificați pe…

10 ore ago

Ce lenjerie de corp pentru vară este cel mai bine să purtați?

Astăzi nu vă sfătuim cu privire la stilul sau hainele pentru vară, ne concentrăm pe…

12 ore ago

Pulovere la modă în en-gros pentru noul sezon

În acest sezon, moda se îndepărtează încet de hainele din categoria homfy și optează în…

12 ore ago

Rochii pentru un măr în funcție de tipul de figură

În seria noastră despre tipurile de corp, căutăm astăzi rochia perfectă pentru măr. Verificați ce…

13 ore ago