Jachete matlasate – comanda en-gros la FactoryPrice.eu

În sezonul toamnă-iarnă, în magazine, în plus față de pulovere, domnește încă jachete la modă și calde, care protejează minunat împotriva frigului. În această perioadă, asigurați-vă că stocați magazinul dvs. cu jachete matlasate în comerț cu ridicata, fiind numărul unu absolut de mulți ani!

Cum cuverturile au cucerit lumea modei. Și angrosiști de îmbrăcăminte!

Crezi că jachetele matlasate sunt o invenție modernă? Veți fi surprinși, deoarece tehnica de matlasare a materialului a fost deja cunoscută cu mii de ani în urmă în țările din Orientul Îndepărtat! În acel moment, încălzitoarele matlasate au fost introduse sub armură, de exemplu, pentru a oferi luptătorilor de luptă rezistență suplimentară. Proprietățile valoroase ale matlasării vechilor locuitori ai Chinei au cunoscut deja de mult timp și au apreciat foarte mult proprietățile unice de izolare ale materialelor matlasate. Nu e de mirare astăzi după ani Femei jachete matlasate cu ridicata ei încă mai fac o astfel de furie! Se pare că matlasarea a cucerit lumea modei pentru totdeauna, iar cusăturile caracteristice oferă mult efect de decorare. Cu siguranță veți recunoaște că jacheta matlasată arată pur și simplu superbă, motiv pentru care se bucură de o poziție atât de înaltă.

Astăzi distingem o mulțime de tipuri și modele de jachete matlasate pentru femei, iar cele mai bune dintre ele sunt oferite de fabrica de îmbrăcăminte cu ridicata Factory Price.eu. Trebuie doar să te uiți la cea mai recentă colecție de toamnă/iarnă pentru a înțelege că am ajuns la angrosistul potrivit plin de tendințe de top. Ce jachete cu matlasare veți găsi acolo? Tot ceea ce femeile doresc să poarte acum: oferta este plină atât de modele calde de iarnă, cât și de jachete de tranziție matlasate mai ușoare de diferite lungimi! Cumpărați cele mai la modă pentru magazin jachete matlasate cu glugă în comerț cu ridicata sau fără pentru orice vreme.
[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „652858,652966″]

Vezi jachete matlasate en-gros pentru iarnă de la FactoryPrice.eu – prezentare generală a modelului

Consultați gama largă de jachete din magazinul en-gros FactoryPrice.eu și vedeți cât de versatil sortiment dintre această categorie au. Veți găsi jachete la modă și calde pentru orice anotimp, dar începeți cu modele de iarnă, pentru că avem deja vârful lunii noiembrie! Pentru început, cunoașteți jachete matlasate en-gros pentru iarnă, adică modele mai groase și mai calde, ideal are înghețuri și vânt penetrant. În acest grup, jachetele scurte puffer jos sunt acum un hit, fără glugă și cu un guler înalt care protejează eficient gâtul. Aceste tipuri de modele se referă în stil la jachetele scurte la modă în anii 90 ai secolului XX și câștigă din nou inimile fetelor. Acestea ajung la șolduri sau chiar până la talie, în funcție de model. Ele sunt calde și, în același timp, ușoare și, în același timp, subliniază fantastic silueta feminină, expunând fundul și indentarea la talie.

Pentru cea mai mare vreme rece, echipați magazinul cu jachete lungi matlasate en-groscare oferă o protecție și mai bună împotriva frigului. Acestea includ, în cea mai mare parte, jachete tăiate în formă de A sau mai slabe, ajungând de obicei la jumătatea coapsei sau la genunchi. Modelele de iarnă ale jachetelor calde au, de obicei, matlasare orizontală, creând pe suprafața materialului un model interesant în relief. Datorită matlasării moderne, umplerea sacoului nu alunecă și nu se aglomerează într-un singur loc. Datorită acestui fapt, jacheta își păstrează forma originală mai mult timp și își păstrează proprietățile de încălzire.
[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „651784,649842″]

De asemenea, răsfoiți jachete matlasate în en-gros perfect pentru sezonul de toamnă și tranziție!

Colecția de jachete matlasate pentru femei de la magazinul en-gros Factory Price.eu oferă, de asemenea, o mulțime de jachete de tranziție pentru anotimpurile de toamnă și de tranziție. Printre acestea există, de obicei, puțin mai subțiri decât modelele de iarnă, care sunt utile pentru doamne pentru vreme rece puțin mai slabă. Acest grup este dominat de jachete ușoare care ajung în spatele fundului în stil englezesc, adică matlasate în diamante. Obțineți din acest sortiment larg cât mai curând posibil jachete matlasate ieftine cu ridicata Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate. Veți câștiga apoi o mulțime de produse de înaltă calitate, elegante și frumoase, care vor atrage mai mulți clienți.

Care dintre aceste jachete sunt absolut indispensabile în sortimentul magazinului dvs.? Cu siguranță, trebuie să aveți așa-numitele haine lungi matlasate cu glugă, adică jachete mai lungi cu matlasare în diamante, care sunt perfecte pentru stilul pentru ceapă. Mai mult, un astfel de tip de sacou, în special în culoarea albă sau gri deschis, se armonizează perfect și cu hainele de iarnă! Dacă într-o zi de iarnă mai caldă clientul se va îmbrăca într-o piesă izolată din două piese set de trening de la en-gros, va pune calm pe ea o jachetă lungă matlasată cu glugă și nu va fi prea rece! Puteți vedea cât de versatile, calde și versatile sunt modelele de jachete matlasate din oferta en-gros FactoryPrice.eu. În plus față de astfel de modele, atitudinea încă pe clasic jachete scurte matlasate en-groscare ajung la șolduri. Este vorba despre modele atemporale cu glugă, cu un design destul de aglomerat pentru corp, pe care femeile îl ating de departe cele mai comune. Astfel de jachete au, de obicei, matlasare orizontală clasică care formează pe ștanțarea materialului în benzi transversale la intervale egale.

O idee foarte interesantă este și jachetele față-verso, care, pe de o parte, au o imprimare atractivă, iar pe de altă parte sunt complet netede. Astfel, vor atrage atât iubitorii stilului de bază minimalist, cât și fetelor cărora le place să iasă în evidență cu ținuta lor!
[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „635944″]

Comandați jachete matlasate cu ridicata pentru noul sezon de primăvară 2023 acum!

Vrei să fii mereu cu un pas înaintea competiției? Îmbrățișați actualul sezon toamnă-iarnă, dar cu gândurile tale păzesc deja sezonul de primăvară următor? Păstrați-l așa, pentru că datorită acestui lucru vă veți pregăti magazinul în avans pentru colecții noi și, în același timp, le veți cumpăra mai ieftin iarna! Îmbrăcăminte en-gros Fabrica Price.eu are atractiv în oferta sa jachete matlasate cu ridicata de primăvară 2023 în cele mai la modă tăieturi pentru sezonul viitor. Pariați pe jachete matlasate supradimensionate pastelate colorate, cu diamante în culori superbe de primăvară, cum ar fi verde, fuchsia sau galben!

Citiți mai departe: Cardigane pentru femei – aceste modele trebuie să aveți

De asemenea, a verifica afară: Set de bază cu o lampă – merită să aveți în buticul dvs.?

Paula

Recent Posts

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

9 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

13 ore ago

Rochii casual perfecte pentru oraș

Rochii casual femeilor le place să poarte mai ales vara. Iarna și toamna - indiferent…

14 ore ago

Pantaloni din material textil cu model

O alegere bună pentru vară sunt pantalonii largi din țesătură modelată. Astăzi vă vom spune…

14 ore ago

Rochie pentru îmbunătățire pe care să o alegi?

O rochie pentru reparații nu ar trebui să mai fie la fel de elegantă ca…

16 ore ago

Jachete pentru femei cele mai la modă stiluri

Blazere pentru femei este acum nu numai o parte a setului de costume, ci și…

16 ore ago