Blazere pentru femei en-gros – îndepliniți tendințele!

Toamna și iarna nu sunt doar pulovere prea mari și pulovere casual. Unele doamne chiar și în frig au grijă de o prezentare elegantă și sunt fericite să poarte în această perioadă a anului jachete pentru femei en-gros! Verificați ce stiluri de jachete merită să cumpărați de la angrosiștii online la magazin și vedeți cu ce să le combinați iarna.

Istoria blazerelor și rolul lor contemporan în modă

Marina a apărut ca un strat de sex masculin, iar la începutul carierei sale a fost purtată în principal de marinari (de unde și numele său) și muncitori. În anii următori, a devenit o parte obligatorie a costumului bărbaților. Inițial, pe străzi au domnit jachete scurte cu piept dublu, cu talie înaltă și o față îndoită, asemănătoare cu o jachetă militară. Timp de mulți ani, marina a fost rezervată exclusiv bărbaților, iar femeile care încearcă să o poarte s-au expus nu numai la batjocură, ci și la răspunderea penală! Descoperirea în istoria blazerelor pentru femei nu a fost până în anii 1950, când designerul francez Coco Chanel le-a oferit doamnelor o jachetă scurtă. Pentru aceasta, a fost purtată o fustă creion midi cu talie înaltă, care a creat un ansamblu elegant de femei cu un blazer. Mai târziu, cu modificări socio-personalizate ulterioare, la modă jachete pentru femei en-gros în cele din urmă pentru totdeauna a venit la dulapuri pentru femei! Astăzi sunt un element obligatoriu al garderobei nu numai a femeilor elegante de succes, ci a oricărei fete care are dorința de a-și arăta aspectul de zi cu zi cu ei.

Modelele moderne de blazere pentru femei sunt împărțite în cele tipice elegante și de afaceri și în cele mult mai casual. În plus, unii trag de la alții și invers rupând stereotipul rigid al acestei coperți! Astăzi fetele sunt fericite să poarte jachete semi-elegante pentru pantaloni de blugi, rochii sau jambiere din piele ecologică. Ele au devenit un element al sporturilor urbane care caută viața de zi cu zi, nu doar un lux rigid pentru cei aleși.
[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „643964,647230″]

Vedeți ce jachete pentru femei cu ridicata sunt cele mai la modă chiar acum!

Descoperiți acum împreună cu noi cele mai la modă modele de blazere pentru femei, care domnesc de câteva luni în dulapul de zi cu zi al doamnelor. Comandați-le la magazin de la angrosistul online FactoryPrice.eu, care oferă cea mai mare selecție de stiluri și culori. Consultați lista de produse de mai jos și stocați magazinul cu cele mai bune jachete pentru femei en-gros pentru iarnăceea ce caută fashionistele chiar acum:

  • BLAZER TED – acum toamna, jachetele de damă fără fixare au revenit la modă, cu o legare la talie ca niște lenjerie de pat elegantă. Acestea sunt cel mai adesea realizate dintr-un amestec cald de materiale asemănătoare cu tweed și lână, iar modelele de cea mai înaltă calitate conțin, de asemenea, bumbac în compoziție. Pariați pe blazere elegante bleumarin cu legare din set cu o fustă mini creion cu care creează un costum pe modelul unei garsonka!
  • BUTTON CLASSIC – întotdeauna la ofertă cu un singur rând Clasic jachete pentru femei en-gros fixat cu un singur buton. Astfel de modele ajung, de obicei, la șolduri, în plus, au mâneci lungi, brațe căptușite cu perne și buzunare deschise și buzunare cu clapete. Combinați-le cel mai bine cu grosimea pulovere cu guler de la en-gros sau cu pantaloni din material textil din set.
  • Cu un manșon îndoit – un hit din ultimele săptămâni sunt, de asemenea, modele puțin mai lungi de jachete cu mâneci îndoite ¾. Ele îmbină perfect eleganța clasică cu un stil nico mai nonșalant, sportiv, care va funcționa pentru fiecare zi!
  • [produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „652490″]

  • SMOOTH BLAZER – fanii minimalismului clasic atemporal asigurați-vă că vă propuneți sacouri pentru femei cu o singură culoare en-gros. Acestea sunt cel mai adesea modele cu un singur rând, cu butoane, cu căptușeală, buzunare imitative și mâneci lungi și decolteu V. Pariați pe jachete cu o singură culoare din material clasic de costum, precum și modele din piele de căprioară ecologică caldă, perfecte pentru vreme rece!
  • SACOURI CU MODELE – în sezonul toamnă-iarnă, jachetele la modă pentru femei cu modele care atrag atenția sunt, de asemenea, minunate! În oferta magazinului, includeți în mod necesar jachete dublu-breasted cu modele de animale și modele de carouri supradimensionate, ideale pentru toamnă.

Descoperiți mai multe tendințe în rândul sacourilor pentru femei la fabrica de prețuri en-gros

Detaliile cu ridicata și îmbrăcămintea vă păstrează mâna pe puls și oferă în mod regulat stiluri de blazer la modă în cele mai recente colecții. Dar modelele menționate mai sus nu sunt încă totul! Descoperiți celelalte tendințe în rândul sacourilor pentru femei oferite de comerțul cu ridicata online de îmbrăcăminte cu FactoryPrice.eu și alimentați-vă magazinul ieftin jachete pentru femei en-gros. Consultați modelele lor disponibile în colecția online actuală și descoperiți produse de înaltă calitate care merg mână în mână cu prețuri accesibile.

La ce alte tendințe ar trebui să acordați atenție atunci când cumpărați blazere în vrac? În primul rând, aveți grijă să cumpărați modele supradimensionate pentru magazin, adică să căutați puțin prea mare. Se încadrează minunat în natura stilizărilor de toamnă și oferă o mulțime de confort viitorului proprietar. În plus, acordați atenție tipului de material din care este fabricată o anumită jachetă. Pariați pe modele cusute nu numai din țesături tipice de costum, ci și jachete din piele ecologică sau din piele de piele! În plus, rețineți că în lumea blazerelor pentru femei, moda pentru modelele cu piept dublu, inspirată de rochia fostului ofițer britanic, a revenit recent.
[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „639365,643459″]

Completați revista cu jachete la modă pentru femei en-gros primăvara!

Avem deja vârful din noiembrie și acesta este un semn că în aproximativ 2 luni va fi timpul să promovăm noua colecție de îmbrăcăminte de primăvară 2023! Pregătiți-vă magazinul pentru acest lucru în mod corespunzător în avans și comandați-l acum sacouri de primăvară pentru femei en-gros în croieli adecvate și culori la modă. Deci, ce? În primăvara anului 2023, blazerele colorate în culori intense și pastelate, precum fuchsia sau rozul murdar, vor reveni la modă. Completați colecția cu modele clasice cu un singur sân în nuanțe însorite de primăvară de galben, verde sau portocaliu! Doamnele vor fi fericite să le poarte cu pantaloni scurți eleganți cu talie înaltă sau fuste mini cu volane și topuri scurte.

Citește și: Pantaloni de pânză în ediția de iarnă – idei pentru un aspect la modă

A se vedea, de asemenea: Culori de iarnă în colecția Rue Paris – fii top

Paula

Recent Posts

Cardigane pentru femei – întotdeauna pe partea de sus

Bine ați venit în lumea cardiganelor pentru femei, unde confortul întâlnește eleganța și stilul se…

23 de minute ago

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

3 ore ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

3 ore ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

3 ore ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

15 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

18 ore ago