Seturi de velur cu ridicata – stil și confort pentru primăvară

Încet deja în căutarea în jur pentru cele mai tari tendințe de primăvară? Check out noul seturi de velur en-groscare se potrivesc perfect aspectului femeilor urbane și transformă perfect aspectul!

Un nou sezon pentru velours de primăvară vine în curând!

Velours încă încântă cu strălucirea lor atât femeile, cât și designerii de îmbrăcăminte care le folosesc foarte mult. Materialul caracteristic velur este super moale și drăgălaș la atingere, nu e de mirare că hainele din el sunt din nou în favoarea! Îți amintești când moștenitoarea norocului Paris Hilton a defilat într-un set de velur roz de la brandul Juicy Couture în anii 1990? Apoi a început adevărata nebunie pentru catifea, care mai târziu a scăzut ușor pentru a renaște în cele din urmă! Doamnele au apreciat din nou șicul și stilul acestui material, motiv pentru care fabrica cu ridicata Factory Price.eu oferă o întreagă colecție de velouri la modă pentru fiecare sezon. Lovitura ei, desigur, sunt ansambluri de velur din două piese cu ridicata, care au devenit un simbol al femeilor încrezătoare care știu să combine un aspect sexy cu un schnitzel sportiv.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus =”652524,627451″]

Seturile din velur sunt într-un sens o versiune a seturilor de sweatpants, cu excepția versiunii glam de lux, oferind stilului un aspect neobișnuit. Moda pentru velours „regal” a fost rapid preluată de vedetele show-business și celebritățile din social media, răspândind o tendință printre multe doamne! Astăzi, în garderoba ei, fiecare iubitor de tendințe dorește să aibă setul ei frumos de velur, așa că mai devreme le aduce la magazinul tău. Vedeți cele mai frumoase modele în primăvară cu o bluză și pantaloni, adică cea mai populară versiune din zilele noastre. seturi de trening de la en-gros în culori de primăvară!

Vedeți cele mai bune ansambluri de velur cu ridicata în versiunea de primăvară!

Cumpărarea la modă seturi de velur en-gros în primăvară 2023 uită-te mai întâi la tendințele actuale. Amintiți-vă că în această perioadă a anului, greutatea materialului ușor mai ușoară și culorile de primăvară mai strălucitoare vor prevala! Cu toate acestea, să începem cu seturi la modă și să ne concentrăm pe posibile modele sau decorațiuni. Cum vor arăta cele mai la modă treninguri pentru femei din velur în primăvară? În primul rând, o tăietură clasică va conduce, adică o versiune cu o bluză ușoară, cu mâneci lungi și pantaloni lungi subțiri. O astfel de ținută accentuează fantastic silueta feminină, subliniind punctele sale forte și, în același timp, oferă confort total la purtare și stil sportiv. Va merge excelent cu pantofi de primăvară mai ușori, cum ar fi adidași sau mocasini și este, de asemenea, extrem de plăcut pentru corp. Cea mai mare lovitură a primăverii viitoare va fi în special seturi de velur en-gros cu un hanorac fără glugă și pantaloni doar montate pe picioare. Mulțumită lor, doamnele își pot sublinia feminitatea fără a fi nevoie să renunțe la confort! Banda elastică la talie crește și mai mult confortul.

Pentru colecția de primăvară a ansamblurilor de velur din magazinul dvs., alegeți în principal modele cu o bluză cu gât V sau cu una rotundă. Ele sunt de departe cele mai practice și, în același timp, faciale și atemporale, astfel încât acestea să atragă în mod eficient clienții de sex feminin. Acordați atenție, de asemenea, finisării atente a seturilor: tivul precis, buzunarele suplimentare în pantaloni sau curele la talie sporesc atractivitatea lor!

[produse limită = „3″ coloane = „3″ skus=”627530,649144,627209″]

Mai ales la începutul primăverii, doamnelor le place să poarte seturi de velur en-gros cu pantalonipentru că atunci temperatura nu este încă suficient de mare pentru a exagera picioarele. Setul din velur cu pantaloni în set, pe lângă o prezență deosebită, oferă, prin urmare, o căldură plăcută și o senzație de confort într-o zi mai rece. Pariați pe modele de ansambluri cu pantaloni de tub pentru picioare, deoarece în primăvară doamnele doresc să expună figura mai puternic. Deși cea mai mare popularitate este, de obicei, seturi netede într-un stil minimalist, o parte dintre clienți preferă să iasă în evidență. Prin urmare, comandați-le de la en-gros un lot de ansambluri de velur cu aplicații la modă sau modele pe bluză, care răsucesc perfect aspectul!

Descoperiți cele mai la modă ansambluri de velur în comerț cu ridicata – primele 5 modele

După cum vedeți seturi de velur en-gros este cea mai bună sursă de haine la modă pentru magazinul dvs. pentru noul sezon de primăvară 2023! Aveți nevoie de sfaturi și mai specifice despre ce modele să alegeți? Apoi urmați indicațiile stilistului nostru de achiziții cu ridicata, care a selectat câteva dintre cele mai frumoase seturi de primăvară:

  1. CU INSERTII FLORALE – primăvara alege din comerț cu ridicata un model de set din velur decorat pe un hanorac și pantaloni cu inserții florale! Pariați pe un model negru sau bej, deoarece pe un astfel de fundal modelele florale arată impresionant și frumos contrastează cu acesta.
  2. Cu un hanorac cu model – pentru doamnele cărora le place să iasă în evidență din mulțime aleg seturi de velur en-gros în tipare! Este vorba despre modele cu o bluză cu modele și cu pantaloni netezi, care se disting printr-un contrast rece. Pariați, de exemplu, pe modele cu o bluză în carouri sau modele de animale prădătoare care vor cădea senzațional în stilul primăverii urbane.
  3. FINALIZAT CU DUNGI – în moda primăverii vor exista și treninguri din velur finisate cu suduri decorate cu dungi tricolore! Alegeți în special seturi cu dungi de-a lungul decolteului și cu curele la capetele mânecilor și picioarelor.
  4. Cu Rhinestones APP – doamnele care doresc să strălucească în primăvară oferă în mod necesar seturi în stil glam chic. Este vorba despre modele de trening cu un hanorac decorat cu o aplicație de strasuri strălucitoare, care ridică minunat aspectul și ies în evidență din mulțime.
  5. SETURI SMOOTH – pentru noul sezon de primăvară alege, de asemenea, neted seturi de velur en-gros în stilul de bază. Cu siguranță mulți iubitori de modă universală minimalistă vor ajunge la ei. Alegeți cele mai la modă treninguri din velur de la en-gros astăzi!

Vezi mai multe: Pulovere lungi en-gros – vezi modelele de top

De asemenea, citiți: Jambiere din bumbac în comerț cu ridicata – o revizuire modelelor

Paula

Recent Posts

Najmodniejsze ramoneski na deszczowe dni

Ramoneski to kurtki, które kochają chyba wszystkie kobiety. Z jednej strony pasują na prawie każdą…

8 minute ago

Biel na lato jakie ubrania wybierać?

Jakie kolory wybierać na ciepłe dni? Biel na lato jest świetnym pomysłem. Sprawdźcie jakie białe…

51 de minute ago

Eleganckie stylizacje w 5 minut jak je stworzyć?

Zapomniałaś o ważnym spotkaniu w pracy? Właśnie dowiedziałaś się, że idziesz do teatru lub poznać…

o oră ago

Sezonowe rabaty w hurtowni najlepsze okazje

Szukasz trendy ubrań w okazyjnych cenach? A może potrzebujesz uzupełnić asortyment w sklepie bez zbędnych…

2 ore ago

Hanorace lungi – hitul de modă al sezonului

Hanorace lungi sunt un element esențial al garderobei pentru femei, îndeplinind atât o funcție la…

5 ore ago

Rochie cu dungi de bază – perfectă pentru look-uri de zi cu zi

Rochie de bază cu dungi este un clasic care pare să fie mereu la modă.…

5 ore ago