Turtlenecks cu nervuri în comerț cu ridicata – îndepliniți această tendință

Există tendințe absolut atemporale în modă, care combină perfect stilul modern și tăieturile atemporale. Unul dintre ei sunt turtlenecks cu nervuri în en-gros — vezi de ce ar trebui să le ai în ofertă și cum arată cele mai bune modele!

Stil și clasă într-una – descoperiți tendința pentru turtlenecks cu nervuri în magazinul en-gros!

După cum știți, stilul clasic de îmbrăcăminte se întoarce din ce în ce mai mult la har, care este întotdeauna în timp util și se potrivește indiferent de situație. Doamnele caută tot mai multe informații despre dulapul cu capsule, stilurile clasice de haine și hainele de bază. Nu e de mirare, pentru că în fluxul de tendințe ale seriei moda rapid din nou umbram din ce în ce mai mult clasicele atemporale.

Este posibil să fi observat, prin urmare, o tendință din ce în ce mai populară potrivirea turtlenecks cu nervuri în comerțul cu ridicatacare se potrivesc oricărui stil. O astfel de tăietură este frumos aranjată pe siluetă, subliniind frumos formele, iar pentru aceasta oferă stilului un schnitzel mai elegant. Este atât de universal încât doamnele o pot purta atât zilnic, cât și pentru o întâlnire de seară sau întâlniri. Acesta va funcționa atât ca element al stilului casual de zi cu zi pentru sport, cât și ca un top mai șic. Pentru aceasta este extrem de confortabil, nu împiedică mișcarea și se adaptează perfect la orice tip de figură! Și acest lucru se datorează faptului că este cusut dintr-un tricot cu nervuri întinse, care se „răspândește” perfect pe corp. Un astfel de jucător de golf pentru femei este un confort neprețuit și confortul purtării, pe care doamnele nu doresc să le refuze.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „651516,652724″]

Un pulover subțire cu dungi cu dungi este fericit să ajungă la femei elegante care doresc să-și dea aspectul mai șic. Moda este, de asemenea, plăcută de celebrități celebre care contribuie la popularizarea acestei îmbrăcăminte. Veniți să răspundeți așteptărilor clienților dvs. și să le propuneți turtlenecks cu nervuri în en-gros cu mânecă lungăcare rupe recordurile de popularitate.

Ce broșe cu nervuri din magazinul cu ridicata merită atenția ta? Verifica!

În conformitate cu noua tendință, fabrica de prețuri en-gros oferă acum o selecție foarte largă de turtlenecks cu nervuri pentru femei. Ele sunt extrem de moi la atingere și plăcute corpului, așa că poartă farmecul minunat și accentuează perfect. Printre noua colecție veți găsi multe tipuri interesante de astfel de broșe, cusute în conformitate cu tendințele actuale și decorate într-un mod unic. Vrei să le ai la magazinul tău? Ei bine, vedeți câteva tipuri de golf pentru femei, care ar trebui să fie incluse și în oferta dvs.:

  • Cu BUTOANE DECORATIVE – unul dintre hiturile colecției en-gros de jucători de golf pentru femei sunt modelele șic cu nasturi strălucitori care decorează mânecile. Un rând de nasturi pe ambele mâneci conferă întregului un stil unic de glamour, făcând modelul mai elegant și mai formal!
  • BASIC STYLE – fără îndoială, un alt hit în rândul clienților sunt, de asemenea, o singură culoare turtlenecks cu nervuri în en-gros într-un stil de bază minimalist. Astfel de modele se potrivesc cu siguranță în tot și se găsesc în orice stil. Ele reprezintă un stil total clasic și atemporal, pe care clienții magazinelor de îmbrăcăminte îl apreciază atât de mult.
  • Cu semi-guler – modelul puloverului cu nervuri a evoluat, de asemenea, într-o versiune cu un semi-guler drăguț și elegant! Astfel de haine au un pic mai mic decât modelele clasice semi-turtleneck, care ajunge aproximativ la mijlocul gâtului. Arată la fel de șic ca modelele cu o broască țestoasă înaltă.
  • [produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „652718,647727″]

  • În WIDE STRIP – comerțul cu ridicata pentru acest sezon oferă, de asemenea, pulovere subțiri pentru femei, cu guler în relief într-o dungă mai largă. Un astfel de model este mai vizibil pe material și atrage mai mult atenția, deși este la fel de elegant ca banda clasică îngustă. Factoryprice.eu recomandă, de asemenea turtlenecks cu nervuri în en-gros în dungi decorative ondulate! Ele atrag atenția și se remarcă printre modelele cu ștanțare tradițională.
  • MODELE CU CUREA — o noutate interesantă în colecția actuală de turtlenecks cu nervuri sunt, de asemenea, modele cu o curea decorativă pe față! Au bucle decorative largi pe față decorate cu pietre și o centură largă în culori contrastante, care conferă puloverului gheara originală.

Descoperiți cele mai la modă culori ale puloverelor cu dungi cu guler!

Turtlenecks clasic cu dungi de culoare solidă din oferta cu ridicata impresionează nu numai prin tăierea lor, ci și cu o varietate de variații de culoare! Colecția de jucători de golf elegant adaptate se poate lăuda cu o selecție foarte mare de culori superbe pentru a alege de la. Datorită acestui fapt, puteți crea în magazinul dvs. o serie atractivă și diversă în care fiecare doamnă își va găsi umbra preferată. Ce culori de golf sunt în prezent pe partea de sus? Lovitura ei sunt sigur turtlenecks cu nervuri în en-gros Decorate în nuanțe calme și silențioase, cum ar fi bej, gri sau cămilă. Turtlenecks alb, roșu și negru cu nervuri, care aparțin, de asemenea, clasicilor absoluti, arată, de asemenea, foarte elegant. Arată superb în combinație cu blugi skinny negri cu talie înaltă sau mini fuste creion în en-gros cu ruching decorativ. Merită să le combinați mai ales cu fuste din piele ecologică sau imitație de satin, deoarece acestea contrastează frumos cu un astfel de material. Colecția este, de asemenea, fantastică pentru a diversifica broaștele în nuanțe de roz murdar, verde, măslin, cobalt, mare, portocaliu sau galben.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „651514″]

Atunci când căutați cele mai recente și cele mai bune tendințe vestimentare pentru magazinul dvs., nu puteți rata moda pentru broaștele cu dungi. Obţine turtlenecks ieftine cu nervuri cu ridicata FactoryPrice.eu la un preț avantajos și cu o selecție excelentă de modele și culori. Comandați produse complet online, fără a pleca de acasă!

Citește și: Rochii din velur en gros – trebuie să le aveți

Verificați aici: Seturi în marca en-gros Basic Feel Good – o prezentare generală modelelor interesante

Paula

Recent Posts

Topy czy t-shirty w codziennych stylizacjach

Jedne i drugie bluzki są bardzo dobrym wyborem, jeśli chodzi o stylizacje na lato. Topy…

22 de minute ago

Buty na lato baleriny mokasyny czy espadryle

Jakie buty na lato warto wybierać? Dzisiaj polecamy Wam eleganckie modele. Sprawdźcie nasz przegląd z…

o oră ago

Szmizjerki czy hiszpanki? Co wybierają Polki w to lato?

Zarówno szmizjerki jak i hiszpanki są modnymi typami sukienek na lato. Sprawdźcie na jakie fasony…

2 ore ago

Bielizna na lato jaką najlepiej nosić?

Dzisiaj nie doradzamy Wam stylizacji ani ubrań na lato, skupiamy się na tym co pod…

3 ore ago

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

3 ore ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

4 ore ago