Seturi pentru femei pentru primăvară în en-gros

Căutați mărfuri atractive pentru a face cumpărături pentru noul sezon de primăvară 2023? Comandați de la îmbrăcămintea cu ridicata cea mai la modă seturi de femei pentru primăvară în en-gros în cea mai elegantă versiune!

Set confortabil de bază pentru garderoba de primăvară pentru femei

Recent, ansamblurile confortabile și versatile conduc în moda femeilor, care sunt excelente pentru stilizările de zi cu zi. Doamnele le pot purta la școală sau la serviciu, precum și să se întâlnească cu prietenii și să le ia în diverse călătorii! Un set confortabil se descurcă perfect ca o ținută de oraș, precum și îmbrăcăminte confortabilă după casă. Cu toate acestea, totul depinde de tipul specific de set, deoarece în ultima vreme au apărut destul de multe tipuri. Acest lucru permite doamnelor să aibă o selecție largă de haine atractive pe care le pot alege pentru a se potrivi stilului lor de rochie.

Setul ca costum la modă a câștigat popularitate pe scară largă datorită versiunii sale de bluză, care a cucerit dulapurile pentru femei în urmă cu aproximativ 2 ani. De atunci, ca ciuperci după ploaie, sunt create noi modele de seturi, iar designerii folosesc pentru ei tot felul de materiale care le sporesc atractivitatea. În plus, există seturi dedicate unui anumit sezon, deci asigurați-vă că verificați ce să cumpărați seturi de femei pentru primăvară în en-gros. Pregătiți o ofertă interesantă pentru doamne și atrageți iubitorii celor mai recente tendințe, care apreciază stilul combinat cu confortul.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus =”653185,640031″]

Ce tendințe ne putem aștepta în colecția de seturi de primăvară cu ridicata? Cu siguranță, nu vor lipsi modelele clasice din două piese cu pantaloni, precum și modele cu nervuri care se potrivesc corpului. Verificați care dintre ele merită oferite în magazinul dvs., deoarece vor căuta clienți în primăvară!

Ce seturi de femei în primăvară cu ridicata vor fi un hit al noii colecții?

O mulțime de doamne place să pună un set la modă pentru fiecare zi de azi, pentru că devine un stil consistent. Să trecem în revistă acum cele mai interesante modele de seturi din magazinul en-gros FactorPrice.eu, care promit să fie un hit în sezonul de primăvară viitor. Obțineți-l mai târziu în acest an seturi de femei la modă pentru primăvară în en-grossă rămână în fața concurenței și să îmbogățească sortimentul:

  • SET OF VELOR – în primăvară ne așteptăm din nou la un boom pentru lucrurile din velur, iar setul de velur va fi un hit! Aspectul său mai subțire, deși confortabil, se potrivește perfect în zilele inițiale mai reci ale primăverii, oferind doamnelor o mulțime de stil și confort termic. Alegeți ansamblurile de femei din velur care accentuează silueta cu o bluză imprimată introdusă în fața capului sau o aplicație lucioasă cu pietre și pantaloni.
  • SETURI DE BAZĂ – un mare succes în primăvară promite, de asemenea, să fie seturi de bază pentru femei pentru primăvară cu ridicatacare oferă chic minimalist. Acestea includ ansambluri netede cusute din materiale cu un conținut ridicat de bumbac în compoziție. Sunt atât seturi de treninguri de bază dintr-o singură culoare, într-un stil sportiv, cât și modele puțin mai elegante, cu o jachetă netedă și pantaloni înnodate în tipul de țigări.
  • SET STRIPED – include, de asemenea, ansambluri casual mai subțiri din țesătură elastică cu nervuri la colecția de primăvară! Alegeți un model cu un top cu mânecă lungă cu mânecă lungă și pantaloni cu talie înaltă, cu talie înaltă, cu nervuri largi. Un astfel de model va fi excelent în timpul liber pentru stilul urban de zi cu zi.
  • [produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „636773,641143″]

  • Cu o BLUZĂ SCURTĂ – partea de sus în 2023 va fi, de asemenea, bumbac ușor seturi de femei pentru primăvară în en-gros cu pantaloni și bluze cu mânecă lungă mai scurte. Sunt incluse, de obicei, pantaloni de trening subțiri din bumbac într-un stil sportiv, cu o dungă, care se potrivesc perfect zilnic. Un astfel de stil combină perfect chicul urban cu stilul feminin și se referă la tendința la modă din anii ’90.
  • SWEATSUIT – include, de asemenea, lumină în colecția de primăvară a seturilor pentru femei seturi de hanorace de la îmbrăcăminte en-gros în stil urban. Alegeți modele cu pulovere libere și bluze cu cangur liber, cu glugă și fante sau cu pulovere supradimensionate fără glugă în magazinul dvs.

Comandați seturi de femei ultra feminine pentru en-gros de primăvară!

Majoritatea ansamblurilor de femei de pe piață sunt modele care în set au pantaloni clasici, dar nu sunt singura opțiune! În en-gros vă veți întâlni din ce în ce mai mult seturi de femei pentru primăvară în en-gros cu o fustă, care accentuează și mai bine silueta feminină și reprezintă o varietate excelentă în categoria seturilor. Modelele cu o fustă arată incredibil de originale și, în același timp, sunt extrem de feminine și sexy. Acestea vă permit să construiți o ținută confortabilă consistentă într-un stil urban, care, în același timp, nu va pierde elementul feminin senzual. Pentru magazin alegeți din en-gros diferite modele de seturi cu fuste care se vor potrivi diferitelor nevoi ale clienților de sex feminin. Este, de exemplu, despre diferitele stiluri de seturi pe care acestea le reprezintă.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „654132″]

Unul dintre hiturile din primăvară va fi cu siguranță un set de tricouri din două piese, cu o mini bluză cu o fantă și o glugă scurtă. Un astfel de set de haine într-un stil sportiv va fi minunat pentru fiecare zi și pentru oraș. Acesta va fi fericit să-l poarte de fete care nu le place rochii, dar doresc să pună pe altceva nimic pantaloni. A doua lovitură este seturi de femei pentru primăvară în en-gros cu un design montat, cusut din țesătură elastică cu nervuri. Sunt incluse în cea mai mare parte bluze cu dungi scurte, cu guler sau guler stand-up și fuste cu mâneci lungi și creion cu nervuri. Ele subliniază frumos figura feminină, așa că merită să diversificați colecțiile de primăvară ale seturilor de femei cu ele cât mai mult posibil.

Citește mai mult: Treninguri pentru femei la FactoryPrice.eu – vezi stirile

A se vedea, de asemenea: Rochii cu nervuri de bază – vezi știrile Rue Paris

Paula

Recent Posts

Sukienki maxi na lato jakie wybierać?

Większość kobiet uwielbia sukienki. Nie każda z nas czuje się jednak dobrze w sukienkach mini,…

23 de minute ago

Odcienie brązu – nowości w hurtowni factoryprice.eu

Nie tylko rozgrzewają w jesienne wieczory jak kubek ciepłego kakao, przynoszą na myśl także wakacje…

o oră ago

Czarne spódnice jaki fason idealny

Każda kobiety powinna mieć w swojej garderobie czarną spódnicę. Dzisiaj podpowiadamy Wam jak wybrać odpowiedni…

2 ore ago

Rochii de bază la modă – stiluri interesante pentru noul sezon

Rochii de bază la modă formează fundamentul oricărui dulap, oferind versatilitate și un stil fiabil…

3 ore ago

Spódnice mini w subtelnych stylizacjach

Jak komponować stylizacje ze spódnicami mini, aby nie wyglądać wyzywająco? Polecamy Wam ciekawe spódnice mini…

3 ore ago

Lniany komplet damski – idealny wybór na lato

Lato to czas lekkości, swobody i bliskości natury, a nic tak nie podkreśla tych wartości…

5 ore ago