Jeans pantaloni în en-gros – vezi hit-uri în primăvară

Pregătirile pentru noul sezon de primăvară 2023 vor începe în industria confecțiilor în doar câteva săptămâni. blugi pantaloni en-gros ei vor face o furore în boutique!

Pantaloni denim atemporali pentru primavara in oferta ta!

Fiecare sezon de îmbrăcăminte are hiturile sale indiscutabile, care apar în magazine în fiecare an. În primăvară, pe lângă bluzele și rochiile pentru femei aerisite, pantalonii denim sunt, de asemenea, simbolul incontestabil al modei! Blugii la modă sunt deja printre pantalonii atemporali care ar trebui să fie în garderoba fiecărei fashioniste care se respectă. Se potrivesc cu totul și este foarte ușor să creezi ținute de zi cu zi cu ele, plus că arată grozav și dau mult farmec. Ele nu sunt doar confortabile, dar pot sublinia minunat figura feminină, făcând-o atrăgătoare și feminină. Jeans pentru fiecare sezon are nevoie de fiecare doamnă, indiferent de vârstă, atât o fată tânără, cât și o femeie adultă. Vrei să afli cum vor fi la modă blugi pantaloni en-gros pentru primăvara viitoare 2023? Așadar, asigurați-vă că răsfoiți noile tendințe care apar deja de la angrosistul online FactoryPrice.eu, care, ca de obicei, oferă o selecție largă de blugi.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „650704,649895″]

Cum arată tendințele atunci când vine vorba de pantaloni de blugi în comerț cu ridicata?

Când primii blugi pentru săpătorii de aur au fost inventați în 1857, au fost, de regulă, modele cu picioare drepte confortabile. Ei au oferit o mulțime de libertate de mișcare și, în același timp, au fost puternici și durabili pentru a rezista greutăților muncii miniere pe teren dificil. Ani mai târziu, blugii au intrat permanent în moda de zi cu zi a femeilor și bărbaților, dovedindu-se a fi pantaloni magnifici de oraș! De zeci de ani, designerii de îmbrăcăminte au inventat din ce în ce mai multe stiluri noi de blugi pentru a le oferi un aspect proaspăt și un schnitzel original. Până în prezent, pentru a menține interesul pentru acest design atemporal, uneori apar modele extrem de colorate sau cusute excepțional pe piață.

Ce blugi din magazinul en-gros aveți nevoie în primăvară în magazinul dvs.? Cu siguranță pentru colecția pe care trebuie să o cumpărați blugi pantaloni tub en-gros, adică un clasic absolut de modă și o croială preferată a multor doamne. Tuburile denim se potrivesc mai bine pantalonilor cu figura cu picioare înguste sau chiar foarte înguste, care subliniază frumos figura. Un efect deosebit este dat în special în combinație cu talie înaltă și cusături push-up spate, ridicând vizual fesele. În plus, trebuie doar să curățați blugi cu talie înaltă pentru un obiectiv de primăvară atunci când cumpărați denim într-un magazin cu ridicata de îmbrăcăminte! Starea ridicată în blugi care ajunge deasupra buricului modelează perfect figura feminină, dând impresia unei indentări mai mari la talie. În plus, astfel de blugi tăiați sunt pur și simplu mult mai confortabili decât modelele cu talie inferioară, motiv pentru care doamnele le iubesc atât de mult. Pentru aceasta, ele sunt foarte versatile, deoarece se potrivesc cu tocuri înalte și bluze elegante, precum și pentru hanorace hanorace en-gros și adidași.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „639862,649786″]

Atunci când construiți o nouă comandă de colectare a primăverii denim, de asemenea mama blugi pantaloni en-grosModele care se referă la blugii americani iconici din anii 80. Versiunile moderne ale momentelor la modă sunt chiar mai potrivite nevoilor femeilor moderne, deoarece modelează figura în același timp oferind confort. Blugii mamei sunt montați la talie și au o talie înaltă, în timp ce sunt ușor mai slabi în fund, șolduri și picioare. Unele „momente” au picioare mai largi, altele puțin mai înguste pentru a se potrivi mai bine preferințelor individuale ale clienților.

Ce alte pantaloni de blugi în comerț cu ridicata merită oferite primăvara?

În prezent, în moda denim pe partea de sus este în primul rând confort, motiv pentru care tuburile și blugi mama conduc calea. Primul dintre ele se potrivește perfect corpului ca a doua piele, în timp ce al doilea nu aderă la figură atât de mult. Recent, însă, în lumea blugilor au apărut câteva noutăți interesante, cu care veți diversifica fantastic colecția de primăvară a magazinului! Comandarea femeilor blugi pantaloni en-gros să le ia în considerare pentru a atrage clienții de sex feminin cu noutăți și a respira o nouă viață în binecunoscutul grup de produse:

  1. JEANS DOUĂ COLORATE — una dintre cele mai interesante noutăți din magazinul en-gros este pantalonii cu două culori diferite ale picioarelor! Ei atrag admirabil atenția și ies în evidență din mulțime, așa că vor atrage cu siguranță adolescenții care au propriile lor minți, dar nu numai. Blugii cu două tonuri ajută la crearea unei femei propriul stil unic și se vor ajuta să se exprime. Consultați blugi cu talie înaltă, cu blugi mamă în două tonuri, în versiune marmorată, albastru-gri și cu găuri.
  2. CU PICIOARE LARGI – împreună cu tendințele vechi care se întorc în magazinele angro, înapoi blugi clopote pantaloni en-gros. Marea lovitură din anii 1970-90 este din nou în favoarea, doamnele căutând din nou să poarte blugi cu picioare largi. La fabrica de gros FactoryPrice.eu veți găsi atât blugi cu picior larg asemănător suedez, cât și clopote clasice extinse de la genunchi. Blugi Bootcut cu picioare ușor evazate în partea de jos sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare, care aliniază magnific proporțiile figurii.
  3. CU GĂURI ȘI FLITURI – pentru a răci colecția de primăvară de blugi din magazin, pariați pe modele cu găuri și fante! Fantastic, ele atrag atenția și se deosebesc de alte modele. Blugi cu aspect deosebit de elegant, cu fante în partea de jos a picioarelor și pantaloni cu găuri neregulate pe coapse și genunchi.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „632044″]

Vezi acum disponibil online ieftin blugi pantaloni en-gros pentru femei în cele mai la modă stiluri, tipuri și culori în primăvară. Magazinul online en-gros FactoryPrice.eu așteaptă, de asemenea, o gamă largă de dimensiuni și fonturi.

Citește și: Bluze de bază en-gros – întâlniți produse noi FactoryPrice.eu

De asemenea, a verifica afară: Cămăși pentru femei rănit24 – tendințe pentru primăvară

Paula

Recent Posts

Długość sukienek wiek – mini midi maxi

Wiele kobiet zastanawia się czy długość sukienek i spódnic należy dobierać ze względu na wiek.…

2 ore ago

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

5 ore ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

6 ore ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

7 ore ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

8 ore ago

Cherestea trapezoidală – stilul vestimentar pentru insulele toride

Lemnul de trapez este piesa clasică și versatilă a dulapului pentru femei, care nu este…

8 ore ago