Seturi de velur pentru primăvară – întâlniți modele atemporale în comerțul cu ridicata online

În primăvară, moda pentru hainele din velur înflorește cu o nouă forță, așa că urmăriți această tendință. Mai ales la modă în sezonul următor va fi seturi de velur pentru primăvară în en-gros în stilurile preferate ale doamnelor. Ce modele sunt acestea? Consultați cele mai la modă ansambluri de velur de la angrosiștii de îmbrăcăminte!

Velours la modă în colecția de primăvară a angrosiștilor

Velours au încurcat o mulțime de vremuri recente în moda femeilor și au inclus o revenire spectaculoasă de succes la stilizările noastre de zi cu zi. Odată un simbol al kitsch-ului, în zilele noastre – obiectul dorinței multor femei care urmăresc meticulos tendințele actuale ale modei! Hainele din velur au încă un indiciu al vechiului stil regal în ele, când puteau fi văzute exclusiv în curțile conducătorilor puternici.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „649144″]

Astăzi, velourile la modă își pot permite aproape fiecare client care dorește să aducă un vârf de aspect glamour confortabil în garderoba ei. În prezent, printre hainele de velur, cea mai mare popularitate este tocmai ansamblurile de velur, care arată grozav pe figură și atrag atenția. În același timp, sunt extrem de confortabile de purtat și practice, precum și oferă un stil de primăvară gata să iasă imediat. Din acest motiv, cea mai recentă colecție de angrosist de îmbrăcăminte FactoryPrice.eu oferă desigur convenabil seturi de velur pentru primăvară în en-gros în multe tipuri și culori la modă pentru a alege de la! Comandați cele mai bune tendințe de primăvară în magazinul dvs. și surprindeți pozitiv clienții cu un sortiment rece al magazinului. Vedeți ce tipuri și stiluri de ansambluri de velur sunt cele mai la modă primăvara și umpleți magazinul cu cele mai bune tendințe de modă!

Ce seturi de velur în primăvară în comerț cu ridicata merită comandat?

În ceea ce privește tipurile de ansambluri casual din velur, aici este că partea lor de bază cea mai populară este pregătită. Modelele cele mai la modă constau în mod tradițional dintr-o bluză ușoară și pantaloni lungi, în timp ce ambele preiau cele mai diferite stiluri. Deci, deși toate seturi de velur din două piese pentru vânzarea cu ridicata a primăverii Arată similar în general, dar diferă în unele nuanțe, precum și design și detalii! Datorită acestei oferte disponibile în fabrica de en-gros Factory Price.eu de seturi frumoase puteți crea o selecție foarte interesantă de modele.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „653117,652107″]

Ce fel de ansambluri de velur vor atrage cei mai iubitori de aspect la modă la oferta magazinului dvs.? Verificați ce seturi merită cumpărate de la un magazin cu ridicata pentru a satisface foamea de tendințe în rândul fashionistelor condimentate. Ascultați sfatul stilistilor cu experiență și al experților în aprovizionarea cu ridicata a magazinelor care știu ce vinde. Pentru doamnele care doresc să-și sublinieze farmecul, ideal va fi seturi de velur montate pentru primăvară în comerț cu ridicata cu pantaloni tip tub. Aderarea la picioarele pantalonilor și vârfurile de velur care evidențiază figura cu mâneci lungi vor oferi un aspect super sexy în stil glamour. Urmăriți în special modelele care, pe lângă designul subțire, se disting suplimentar prin detalii interesante, cum ar fi strasuri lucioase și aplicații strălucitoare.

În ceea ce privește confortul purtării, doamnele apreciază în mod deosebit puternic seturi de velur pentru primăvară în comerț cu ridicata cu cardigan. Astfel de seturi sunt caracterizate de un schnitzel sportiv pronunțat și sunt minunate ca un trening de velur mega elegant pentru jogging-ul de dimineață. Cu toate acestea, o astfel de ținută va funcționa și pentru fiecare zi pentru a ieși în oraș cu prietenii, precum și o ținută confortabilă în timpul unei călătorii de weekend din oraș. Ajungeți în principal pentru modelele decorate cu o stemă brodată în colțul din stânga sus al hanoracului, care dă întregului o gheară cu adevărat „regală”.

Amintiți-vă că ansamblurile de velur la modă creează de obicei auto-styling, dar doamnele în vreme mai rece sunt fericite să poarte primăvară ușoară pentru ei paltoane din oferta en-gros.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „647614,638807″]

Cele mai la modă seturi de velur primăvara cu ridicata – întâlniți TOP 5

Uneori, imaginea generală a tendințelor dintre ansamblurile de velur nu este suficientă pentru ca unii să ia o decizie finală de cumpărare. Aveți nevoie de mai multe îndrumări cu privire la ce modele să cumpărați? Apoi, a verifica afară cele mai trendy de mai jos seturi de velur pentru primăvară în en-gros, ceea ce stilistii nostri au selectat! În opinia lor, aceste modele vor alege cel mai adesea fetele în primăvară, așa că încercați să le includeți rapid în oferta dvs.:

  1. ONE-COLOR BASIC – un hit printre iubitorii de minimalism universal, desigur, va fi seturi de velur netede într-o singură culoare. Astfel de modele oferă aspectul cel mai armonic, iar pentru aceasta se încadrează perfect în tendința minimalismului la modă. Doamnelor le place să le poarte primăvara la stiletto sau adidași.
  2. MODELE ÎN FLORI – doamnele vor fi fericite să aleagă un set de velur girly cu imprimeuri florale frumoase în primăvară! Motivul floral se va amesteca minunat în peisajul de primăvară și, în plus, va aduce un suflu de prospețime dulapului.
  3. SET CU TRICOU VRAC – în funcție de tendințele de primăvară, de asemenea, comanda seturi de velur supradimensionate pentru primăvară în comerț cu ridicata. Modelele cu o bluză mai voluminoasă și pantaloni mai slugi oferă un confort maxim și o libertate completă de mișcare și au o mulțime de chic urban în ele.
  4. Cu APPLIQUE DECORATIVE – un alt hit din velur printre seturile din două piese este un model cu o aplicație lucioasă. Vine cu seturi cu strasuri spumante care creează un model atractiv, atrăgător pe partea din față a hanoracului, completat de o imprimare de inscripții.
  5. Cu cardigane – colecția de complexe de velur din magazinul dvs., de asemenea, completată cu modele cu cardigane clasice în set. Pariați pe modele ale căror hanorace, pe lângă fermoar, are în plus o glugă, șiruri și buzunare laterale, oferind întregului șic sportiv.

Citiți mai departe: Pijamale pentru femei en-gros de iarnă

Verificați tendința: Colecția Rue Paris în primăvară – o revizuire modelelor

Paula

Recent Posts

Hanorace lungi – hitul de modă al sezonului

Hanorace lungi sunt un element esențial al garderobei pentru femei, îndeplinind atât o funcție la…

2 ore ago

Rochie cu dungi de bază – perfectă pentru look-uri de zi cu zi

Rochie de bază cu dungi este un clasic care pare să fie mereu la modă.…

2 ore ago

Cardigan lung pentru femei – o alegere elegantă femeilor la modă

Cardigan lung pentru femei nu este doar un articol practic de garderobă, ci și un…

3 ore ago

Geacă matlasată pentru femei – regina jachetelor de tranziție

Vă invităm să descoperiți lumea fascinantă a jachetelor matlasate pentru femei, care reprezintă chintesența stilului,…

7 ore ago

Pantaloni Boyfriendy în aspect feminin

Iubiții sunt una dintre cele mai populare tăieturi de pantaloni pentru femei. Astăzi vă sfătuim…

18 ore ago

Haine ieftine – unde să cauți reduceri la îmbrăcăminte?

Fiecare dintre noi ar dori să arate superb și să poarte haine în conformitate cu…

18 ore ago