Colecția de bază pentru primăvară în comerț cu ridicata – o recenzie a știrilor

Pregătește-ți magazinul pentru noul sezon de primăvară 2023! Pariați pe clasici atemporali și haine mereu la modă – verificați ce propune noua colecție de primăvară de bază cu ridicata.

moda de bază de haine întotdeauna pe partea de sus

Odată cu fiecare sosire a primăverii, tendința femeilor de a purta haine clasice atemporale într-un stil minimalist se intensifică. Doamnelor cu debutul noului sezon de primăvară trebuie să completeze garderoba cu mai multe clasice în stilul de bază care se va potrivi pentru orice ocazie. Pe baza unor astfel de haine, ei pot pregăti cu ușurință și rapid un stil confortabil și elegant pentru muncă sau pentru oraș! Hainele universale netede vă permit să mențineți armonie și consistență șic în garderobă, iar pentru aceasta se încadrează într-un stil sportiv și elegant. În plus, ele rezistă cel mai bine testului timpului, deoarece odată cumpărate vor servi clientul de ani de zile.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „655088,643382″]

Noua colectie cu haine de baza pentru femei este acum propusa de comert cu ridicata online de imbracaminte Factory Price.eu, oferind o multime de stiluri si culori. Vă garantăm că lor colecție de primăvară de bază cu ridicata Pe fondul concurenților, se distinge calitatea extrem de ridicată a materialului. Hainele din acesta sunt confecționate din bumbac de cea mai bună calitate, motiv pentru care sunt atât de plăcute la atingere, aerisite și confortabile. Ele se pot lăuda, de asemenea, cu greutatea corespunzătoare a materialului în raport cu un anumit design, ceea ce înseamnă că nu strălucesc, deoarece nu sunt prea subțiri. Verificați ce stiluri oferă colecția de bază cu ridicata și umpleți sortimentul magazinului cu haine grozave pentru primăvară.

Ce stiluri oferă colecția de primăvară de bază cu ridicata?

Este timpul să vedeți ce fel de haine puteți găsi în cea mai recentă colecție de bază de la angrosist FactoryPrice.eu. Ca în fiecare sezon, comerțul cu ridicata oferă modele funcționale și diverse, care impresionează prin stilul atemporal, ținând cont de ultimele tendințe. Datorită acestui fapt, veți obține cea mai mare colecție de haine de bază la modă și îngrijite, care atrag atenția cu designul modern și stilurile interesante. Ce tipuri de haine propune colecție de primăvară de bază cu ridicata? Comerțul cu ridicata se concentrează în primul rând pe modele ușoare de bluze de bumbac de diferite tipuri, care vor oferi un aspect de bază și, în același timp, îl vor reîmprospăta. Ca de obicei, bluzele de bumbac cu mâneci lungi și modelele care se potrivesc corpului sau ușor mai slabe, cu mâneci ¾, sunt un hit. Sunt o potrivire excelentă blugi pantaloni en-gros în stilul de primăvară, precum și pantaloni la modă din țesături cu talie înaltă și picioare largi. Bluza de bumbac netedă oferă o simplitate elegantă, care se apără în orice situație.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „640237″]

Următoarele elemente la modă ale colecției de primăvară de bază de la angrosiști sunt, desigur, treninguri la modă. Printre acestea, seturile de treninguri de bază din două piese la modă, cu o bluză și pantaloni în culori strălucitoare de primăvară, conduc. În primăvară, cumpărați la magazin, de exemplu, un model cu cardigane scurte, cu glugă și pantaloni cu picioare mai libere, cu buzunare în partea de jos. De asemenea, pariați pe seturi de pantaloni de trening cu bluze supradimensionate din bumbac ușor, fără glugă și pantaloni slim fit, care subliniază frumos figura. natural colecție de primăvară de bază cu ridicata recomandăm, de asemenea, vânzarea separată a bluzelor și a pantalonilor de trening! Acestea oferă modele ușoare de bumbac, care vor oferi un aspect confortabil și proaspăt pentru fiecare zi. Vedeți hanorace cu cangur sau bluze cu trei tonuri cu gât V fără glugă și pantaloni de trening colorați, cu talie elastică confortabilă și talie înaltă.

În primăvară, colecția de basist din magazinul cu ridicata atrage, de asemenea, cu culori noi de tricouri de bumbac cele mai bine vândute. Tricourile se încântă cu stiluri casual și garantează confort pe tot parcursul zilei. Acestea oferă multe tipuri, inclusiv tricouri de bază cu decolteu pe spate, cu gât rotund sau V, precum și o barcă.

Colecție de primăvară de bază în comerț cu ridicata – descoperiți TOP 5 stiluri!

Uneori, având o selecție atât de mare și largă, este greu să decideți ce să cumpărați pentru magazin. Din fericire, stilistii nostri stiu cum sa ajute! Au verificat ce oferă colecție de primăvară de bază cu ridicata și au ales primele 5 stiluri pe care pentru banca de care aveți nevoie pentru colecția de primăvară a magazinului:

  • BLUZA LONGSLEEVE – trebuie să aibă pentru colecția de magazin de îmbrăcăminte pentru primăvară. Alegeți din oferta cu ridicata o bluză de bumbac cu mânecă lungă, cu un design aglomerat sau mai slab. Pariați, de exemplu, pe un model cu nervuri sau netede, cu un decolteu triunghiular sau o barcă. Bluzele de bază cu trei culori din oferta de primăvară arată interesant!
  • Hoodie – pentru colecția de primăvară a magazinului alegeți și puloverele de bază pentru bluze pentru femei din bumbac cu glugă. Hota vă va proteja capul de vânt, iar întreaga tăietură va oferi orașului un șnițel sportiv elegant. Pariați pe bluze de o singură culoare care se potrivesc cu totul.
  • [produse limită = „2″ coloane = „2″ skus=”650674,655248″]

  • SWEATPANTS – colecție de primăvară de bază cu ridicata oferă multe stiluri și culori de pantaloni de trening, care vor funcționa excelent primăvara. Fetele iubesc să poarte în acest moment al anului pantaloni ușori și confortabili din material moale aerisit. Ei au pus pe topuri scurte cu nervuri sau tricouri de bumbac pentru ei.
  • SET SWEATSUIT – cumpărați de la angrosist mai multe tipuri de seturi de trening pastelate în nuanțe super primăvara! Colecția de bază de la magazinul en-gros FactoryPrice.eu așteaptă o mulțime de seturi în diferite configurații, cu bluze și pantaloni. Pariați pe un set liber într-o nuanță de verde, menta sau roz deschis.
  • ROCHII COLORATE – colecția de primăvară a magazinului pentru 2023, de asemenea, veți reînvia eficient cu rochii de bază colorate. În magazinul cu ridicata veți găsi o mulțime de modele cu nervuri în stiluri super feminine și confortabile, perfecte pentru zilele de primăvară de zi cu zi. Află câte culori îți pot oferi rochiile colecție de primăvară de bază cu ridicata!

Citește și: Colectia Valentine’s Day de la Basic Feel Good in en-gros – vezi cele mai vândute

Consultați articolul: Pantaloni plus dimensiune pentru en-gros de primăvară – modele de top

Paula

Recent Posts

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

33 de secunde ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

47 de minute ago

Cherestea trapezoidală – stilul vestimentar pentru insulele toride

Lemnul de trapez este piesa clasică și versatilă a dulapului pentru femei, care nu este…

o oră ago

Sportowe legginsy na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Lato jest świetnym czasem, aby zacząć uprawiać regularnie sport. Niezależnie od tego czy wybierasz siłownię,…

2 ore ago

Sukienki na poprawiny jakie wybierać?

Wielokrotnie pisałyśmy o sukienkach na wesele, ale nie skupiałyśmy się nad aspektem poprawin. Dzisiaj doradzimy…

2 ore ago

Pulovere de modă pentru femei – te inspiră din tendințe

Bluze din piele de moda pentru femei Acesta este un element inerent dulapului modern, combinat…

2 ore ago