Rochii de îmbrăcăminte en-gros online – confortabile și la modă pentru fiecare zi

Pentru sezonul de tranziție și lunile de primăvară următoare, oferă clienților elegant și confortabil rochii de hanorac en-gros online! Acestea sunt unul dintre cele mai populare stiluri de rochii din această perioadă, deoarece oferă confort total la purtare și un aspect super urban.

Pariați pe rochii de sport din tricoul tricotat

Rochiile moi și plăcute la atingere sunt considerate una dintre cele mai confortabile din lumea modei. Toate acestea datorită tăieturilor libere și materialului extrem de plăcut, care se așează ușor pe siluetă. Aceste tipuri de rochii au o mulțime de gem urban sportiv în ele, cu toate acestea, ele nu sunt, de asemenea, fără un caracter super girly! Ele arata grozav mai ales in primavara, punandu-se pe adidași albi sau adidași colorați, deoarece reflectă perfect reacția urbană. Rochiile de tricou tricotate derivă într-o linie dreaptă din bluze și mai ales versiunile lor lungi. Unele bluze lungi seamănă uneori chiar cu rochii, deci nu este surprinzător faptul că produsele din aceste categorii se întrepătrund reciproc. Deci, asigurați-vă că pentru a comanda la magazin rochii de hanorac en-gros online din noua colecție și pregătiți-vă magazinul pentru sosirea noului sezon!

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „655502,654637″]

O rochie de bluză este încă o îmbrăcăminte infailibil universală și atemporală, așa că merită întotdeauna să o ai în sortiment. Rețineți că variantele sale mai calde sunt excelente pentru vârful iernii, în timp ce modelele mai ușoare se potrivesc perfect cu aspectul primăverii! Deci, merită să creați în magazin o colecție corect diversă în ceea ce privește tipurile de rochii, care vor funcționa bine pentru orice anotimp.

Ce rochii de hanorac en-gros online sunt acum pe partea de sus? Verifica!

Dacă doriți să completați sortimentul magazinului dvs. cu rochii confortabile la modă, atunci aflați mai întâi despre cele mai recente tendințe din această categorie. Modelele de rochii de bluză sunt similare între ele, cu toate acestea, ele diferă în nuanțe și design sau lungime. Marele hit al zilelor mai calde sunt întotdeauna desigur rochii mini hanorac en-gros online, ajungând la mijlocul coapsei. Acestea vă permit să expuneți picioarele bine proporționat și, în același timp, să oferiți același confort atletic ca întotdeauna! Ele circumnavighează ușor silueta oferindu-i un șic 100% girly. Cele mai la modă pantaloni scurți de la angrosiștii de îmbrăcăminte sunt în prezent modele de rochii de bază, care se încadrează într-un stil minimalist la modă. Alegeți, de exemplu, montate liber pe rochii de trei culori ale corpului dintr-un costum de trening mai subțire, cu mânecă lungă și decolteu rotund. Pentru zilele însorite, rochiile de bluză ușoară în dungi în stil marinar cu decolteu în V vor veni, de asemenea, la îndemână.

La fel se întâmplă ca comerțul cu ridicata să aibă în colecție și mai multe rochii de bluză în stilul de bază. Nu e de mirare, pentru că doamnele sunt, de obicei, cele mai dispuse să aleagă doar modele netede cu o singură culoare, care sunt atemporale și potrivite pentru orice ocazie. Sporty urban chic se potrivesc, de asemenea, senzațional rochii de hanorac supradimensionate en-gros onlinepe care le dețin în mod deliberat pentru un design liber. Acestea oferă o mulțime de libertate de mișcare, deoarece sunt mult mai largi sub axile, datorită cărora se referă la îmbrăcămintea de stradă hip-hop la modă, se află fantastic pe siluetă și se potrivesc oricărui tip de figură, motiv pentru care sunt atât de populare cu doamnele de diferite vârste. Comandați modele supradimensionate de pulovere de bază în magazin fără glugă cu decolteu V și modele cu imprimeu în stil baschet.

[produse limită = „3″ coloane = „3″ skus=”655252,652529,627129″]

Dacă vorbim despre pantaloni de trening clasici, atunci în colecția magazinului trebuie să aveți, de asemenea rochii de hanorac en-gros online cu glugă. Alegeți în special modele asemănătoare cu bluze de cangur, adică rochii libere cu glugă și un buzunar mare în centru. Astfel de modele au o abundență de schnitzel urban sportiv în ele și, prin urmare, sunt minunate pentru ținutele de zi cu zi pentru oraș. Rochii de bază overszie cu glugă și fante pe părțile laterale arată foarte bine în această versiune! Pentru fanii stilului glamour alegeți în timp ce din velur en-gros rochii de hanorac en-gros online cu un design mai aglomerat față de siluetă.

Descoperiți cele mai bune rochii de hanorac en-gros online pentru magazinul dvs.!

De când ați descoperit deja cele mai populare modele de rochii de bluză pentru femei din oferta en-gros, știți deja ce lipsește în magazinul dvs.! Oferta de angrosiști de îmbrăcăminte FactoryPrice.eu oferă o selecție foarte largă de diferite tipuri de rochii, așa că uneori este dificil de decis. Prin urmare, în comerțul cu ridicata, urmați sugestiile experților noștri experimentați, care vă vor oferi câteva dintre cele mai importante produse specifice din această categorie:

  1. MODEL CU STRIPES – pentru a diversifica colecția de pantaloni de trening din magazinul dvs. cumpărați o rochie midi cu dungi! Pariați pe o tăietură mai potrivită cu decolteu V și dungi contrastante pe laturi și mâneci lungi. Aceasta este o propunere puțin mai feminină, dar încă plină de confort și farmec sportiv!
  2. Loose CU PRINT – în rândul fetelor tinere, în special pe partea de sus, sunt libere rochii de hanorac en-gros online cu amprente sportive mari! Alegeți, de exemplu, un model de lungime a genunchiului, cu un număr mare de imprimare pe partea din față în stilul american de baschet. Este perfect pentru stilul pentru școală sau întâlnirea cu prietenii din oraș.
  3. KANGAROO BASIC – în colecția de bluze asigurați-vă că includeți rochiile supradimensionate menționate, cu o croială de cangur de bază cu glugă. Pariați pe modele libere înainte ca genunchiul să fie terminat cu buzunare elastice cu nervuri, cu un conținut ridicat de bumbac în compoziție. Cumpărați imediat la modă pentru ei Pantaloni scurți de ciclism cu ridicatacu care vor crea un aspect elegant!
  4. PENTRU PRACTIC – în mod urban de zi cu zi sunt, de asemenea, minunați să se regăsească rochii de hanorac en-gros online cu buzunare! Ele sunt extrem de practice datorită buzunarelor laterale, în care punem mâini confortabile sau fleacuri.

De asemenea, a verifica afară: Rochii cu nervuri en-gros – trebuie să aibă de orice tip boutique de îmbrăcăminte

Vezi mai multe: Pantaloni scurți de bază pentru primăvară în comerț cu ridicata – colecție nouă acum disponibilă!

paula

Recent Posts

Ubrania w neonowych kolorach

Jakie ubrania w neonowych kolorach warto wybierać? Doradzamy Wam konkretne elementy garderoby oraz odcienie. Odkryjcie…

21 de minute ago

Salopete de vară pentru femei – purtați moda pe vreme caldă

Salopete cu dungi pentru femei Aceasta este esența modei, combinând confortul, stilul și eleganța. În…

2 ore ago

Rochie de mărime Mari – ce comandați online?

Rochiile de dimensiuni mai mari nu sunt un articol de depozitare, ci și o expresie…

3 ore ago

T-shirty basic nie tylko na co dzień

Klasyczne koszulki kojarzą się nam niemal wyłącznie ze stylizacjami na co dzień. Dzisiaj podpowiadamy z…

4 ore ago

Hanorac pentru femei – un model frumos de rochie pentru sezonul de primăvară/vară

Hanorac pentru dame Acesta este un hit absolut în sezonul de primăvară/sezon în colecția en-gros…

6 ore ago

Adidași pentru o rochie – este un astfel de aspect al modei?

Aceasta este moda pe care o porți adidași pentru o rochie? Aceasta este o completare…

6 ore ago