Alpaca pentru femei în comerț cu ridicata online – vezi models noi

Știați că alpaca este o specie sud-americană de mamifere cu copite în familia cămilelor? Sunt acest animal de companie adorabil cu fashion în comerț cu ridicata? Ei bine, este că alpacele au numit astăzi una dintre cele mai la modă haine pentru femei ale seasonului! Chestă ce este în joc și descoperiți la modă alpaca pentru femei en-gros onlinecă ar trebui să fie la magazin.

Paltoane de damă cu croială supradimensionată – modele noi în comerț cu ridicata!

Paltonul alpaca a câștigat recent o mare popular în cadrul doamnelor care caută o îmbrăcăminte neconventionala care imbina șicul cu confortabil casual. Agest modelul extrem de drăguț, acoperit cu fire de păr scurte, este sigur că va ieși în evidență de alte straturi nu numai prin textura unică a materialul, ci și prin designul său caracteristic! Alpaca la modă înseamnă o haină supradimensionată liberă cu cleme cu mâneci înclate de la coate spre încheieturi. În timp ce nu este greu de ghicit, își are numele faptului că este cusut în parte din lână moale și caldă de alpaca. Lana de alpaca este foarte apreciată în întreaga lume, în principal pentru proprietățile sale nemaiauzite, adică o termică termică excelent și moliciune incredibilă!

[produse limita = „2″ coloane = „2″ skus = „652008,580768″]

Paltoanele originale din lână, totuși, cu o avere și le pot permite totuși,, câtorva. În schimb, pariați pe paltoan alpaca pentru femei en-gros online și obții același hit la nivel mondial la offer dvs.! Paltoanele de alpaca de la compania en-gros online factoryprice.eu sunt fabricate din fibre sintetice cu un amestec de lână, atrăgând astfel un preț mult mai accesibil în comerțul cu ridicata. Vede întreaga colecție de alpaca și descoperiți noile models care au alimentat oferta recentă!

Descoperiți alpaca pentru femei noi la fabrica de prețuri en-gros online

Angrosistul online de îmbrăcăminte Factoryprice.eu offeră alpaca la modă în offer sa de ceva timp, astfel că să fie completa întotdeauna sortimentul aici. Cu toate acestea, în ultimele zile, colecția a fost alimentată de o nouă expediere a celor paltoane extrem de plăcute la atingere și elegante! Suntem încrezători că are alpaca la modă în offer dvs., veți atrage clienți înset de ultimele tendințe, care apreciază chic urban farmec. Vede acum ce models noi de alpaca tocmai au ieșit la vânzare și se construiți neajunsurile sau construiți o colecție la modă de paltoane de la zero.

Prima noutate printre designul sunt cu siguranță Alpacas pentru femei în două în en gros online, care atrag ochiul cu un design interesat. Au o Tăietură clasică, guler mare, închidere și Buzunare mari de alunecare. Cel mai important lor element distinctiv este o planificarea de culori neîncordată în două nuanţe care lucrează împreună. Natura principală an intregul este ruptă de clapele gulerului, capurile manșonului și ornamentele buzunarelor, care sunt o umbră diferite. În plus, capetele mânecilor au un model la modă și subtil în dungi, care adaugă întreaga gheară și un efect unic de ochi-prinderea. O astfel de haină va fi cu bucurie tentată de Doamnele probabil mai tinere le square desenele originale și doresc să iasă în evidență cu ținuta lor.

[produse limita = „2″ coloane = „2″ skus=”651704,651703″]

În acest groupe de produse domină alpaca pentru femei en-gros online fara glugă, adică modele ideale pentru zilele fără vânt. Unele doamne sunt mai dispuse să se aplece spre paltoane fără glugă, deoarece astfel de modele arata mai mult cu clasicele elegante. În plus, alpaca fără glugă încarcă vizual silueta puțin mai, ceea ce pentru unele doamne poate fi relevant datorită creșteria mai mici. Alpacele sunt deja paltoane destul de voluminoase, deci este bine să se decidă croiala corectă pentru figure dvs.

Printre noile models ale acestor paltoane unice au fost incluse și ele alpaca pentru femei cu ridicata online cu glugă și un fermoar de fixare! Și aceste modele au croiala lor voluminoasă clasică și mânecile cu dungi moi conice până la încheieturi. O multime de farmec cu un indiciu de glamour le oferă un fermoar elegant lucios o culoare aurie! În plus, tăierea strâtului formă o glugă încordată frumos moale și, care va asigura perfect capul de rafalele mai puternice de vânt. Hota oferă, de asemenea, acestor modele un pic mai mult gem de sport, pe care multe fete le square atunci când se creeaza o ținut zi pentru oraș.

[produse limita = „1″ coloane = „1″ skus = „619187″]

Alpaca pentru femei în comerțul cu ridicata online – ce se face?

După cum puteți vedea, sortimentul de paltoane alpaca la modă s-a îmbogățit cu mai multe models demne de remarcat, care vor diversifica frumos colecția de împachetări. Culorile noilor paltoane sunt păstrate într-un ton calm, dominat de culori mai inchise și pastelate. Printre acestea veți gasi, de exemplu, în nu crem models, gri-albastru sau roz pudră, care se încadrează perfect în tendințele actuale. Nede că această culoare alpaca pentru femei en-gros online Ele sunt minunate pentru stil pentru începutul Primăverii și pentru o iarnă mai caldă! Se izolează minunat de răcoare și, în același timp, sunt extrem de de Drăguți și plăuți la bunicare.

Având paltoane alpaca la modă în offer magazinului, nu uiți să le expuneți în mod clienților respectiv. Arată-le cu ce le pot purta pentru a crea look-uri la modă să se acorde tendinta actuale și astfel aduce o anumită garderobei tale! Cu ce, atunci, să combinați alpaca pentru femei en-gros onlinePentru a crea cu alte haine un aspect frumos elegant? Stilistii conving ca alpaca arata cel mai bine in look-uri cu pantaloni lungi. Poate fi atât tuburi denim, cât și blugi cu picior larg deschis, cu un picior larg, care vor da note retro ținutei. În plus, alpacele cu decolteu V liber compun cu dragoste pulovere cu guler, gulerul căruia va ieși elegant deasupra nivelului.

Vezi articolul: Pantaloni de denim in en-gros – vezi models de succes

Convite tendințele: Jambiere de bază en-gros – top 5 modele

paula

Recent Posts

Topy czy t-shirty w codziennych stylizacjach

Jedne i drugie bluzki są bardzo dobrym wyborem, jeśli chodzi o stylizacje na lato. Topy…

o oră ago

Buty na lato baleriny mokasyny czy espadryle

Jakie buty na lato warto wybierać? Dzisiaj polecamy Wam eleganckie modele. Sprawdźcie nasz przegląd z…

2 ore ago

Szmizjerki czy hiszpanki? Co wybierają Polki w to lato?

Zarówno szmizjerki jak i hiszpanki są modnymi typami sukienek na lato. Sprawdźcie na jakie fasony…

3 ore ago

Bielizna na lato jaką najlepiej nosić?

Dzisiaj nie doradzamy Wam stylizacji ani ubrań na lato, skupiamy się na tym co pod…

4 ore ago

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

4 ore ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

5 ore ago