Femei Stripe jambiere cu ridicata – Modele noi disponibile acum

În moda femeilor pentru multe sezoane, unele hituri vestimentare atemporale au funcționat cu succes, fără de care Doamnele nu pot își imagina stilul de zi cu zi. UNUL dintre ei este fără jambiere dungate pentru femei en-groscare fac o adevărată furie în rodul celor de sex feminin, mai ales Înainte de primăvară!

UTILIZA sortimentul cu clasice atemporale

Pentru o lungă perioadă de timp, printre cele mai multe tendințe pentru aspectul de zi cu zi al femeilor este o tendințe spre simplitate și minimalism. Este creat în principal de haine confortabile și de o culoare singură, care se totul cu totul și se Combină ușor cu alte haine. Pentru aceasta, desigur, ele trebuie să fie total confortabile, pentru a nu strica Confort general de a purta toată ziua! De aceea se încadrează perfect în această potrivit jambiere dungate pentru femei en-groscare se ocupa exact toate condițiile de mai sus! În zilele noastre, multe doamne sunt direct nebunești despre acest tip de jambiere decora pe toată suprafața cu ștanțare atractivă în linia subțiri. Reînteles că materialul cu nervuri se face perfect aspectul simplu al jambierelor de bază, dar în același timp nu le le le le se inlatura deloc tonul minimalist. Datorită acestui fapt, modelele dungate se remarcă senzațional din întreaga gamă a lor produse și fac în mod eficient întreaga colecție angro de jambiere de bază mai atractivă.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „601874,599699″]

În plus, jambierele elastice cu nervuri elastice se adaptează perfect formei orice siluete și subțire frumos goals mai mari atuuri ale oului. Ele fac ca fesele să pară mai ferm ridicate, iar picioare intregului – vizual mai subțiri delicat datorită modelului dungi verticale. în plus jambiere dungate pentru femei en-gros Este purta atât zilnic, cât și pentru Exerciții fizice, deoarece sunt cele atât de versatile. Nu e de mirare că fetele le iubesc atât de mult!

Descoperiți goals mai tari jambiere dungate pentru femei cu ridicata!

Prin urmare, pentru an atrage și mai mulți clienți în offer magazinului în noul season, se că comandă un lot de jambiere cu nervuri din magazinul cu ridicata. Pe ce modele sunt pariezi? În cazul în care pentru a cumpăra în en-gros cele mai bune tipuri în en-gros cu materiale de înaltă calitate? Despre selecție largă de jambiere pentru femei cu nervuri în colecția sa de bază oferă îmbrăcăminte online cu ridicata Factory price.eu oferă o multime de și produse culori la modă. Consulta bestsellerurile lor, cum și descoperiți noutățile celei series și a se uită dintre modelele de jambiere oferite merită incluse în gama dvs.

Adevărata a fost o mulțime colecții sunt cu siguranță jambiere femei dungă en-gros talie înaltă, care se ocupă cel mai bine cifra. Datorită stării ridicate, ele accentuează mai bine indentarea la talie, prelungind vizual silueta și oferă, de asemenea, un confort mai mare la purtare. Ei nu alunece de pe fond merg atunci sau allerg și, de asemenea, arată interesant în multe priviri de zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi. Impreună cu ei, a fost, de asemenea, de asemenea, pentru a se uni pe corp scurt topuri de bază în en-grosPantaloni arată care grozav în îngrijire cu pantaloni cu talie înaltă.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „599654,599674″]

Acestea furnizează magazinului jambiere cu nervuri la modă, pariază în rând primul pe modele cu o singură culoare în stilul de bază. Astfel de jambiere sunt de departe cele mai populare printre Doamnele care caută îmbrăcăminte universală care se asează cu diverse models și alte articole de garderobă. Attest lucru va permite femeilor să creăm aproape infinit de multe seturi potrivite cu ele pentru diferite ocazii. Atunci când pentru magazin acest tip de pantaloni subțiri, ia în considerare și schema de culori universală. Când se va face o colecție de bază, să fie alb, bej, gri și gri femei cu dungi negre jambiere en-gros. Este pentru acest lucru de culori neutre pe care Doamnele le ating cel mai des, pentru a avea cele mai multe posibilități de diferite stilizări. În plus, astfel de culori ale jambierelor cu nervuri sunt cele mai atemporale și nu vor ieși niciodată din modă.

Jambiere dama cu dungi en-gros – descoperiți noi pentru primăvară models!

De exemplu, jambierele au picioare adiacente, cu toate acestea, în magazinul en-gros factoryprice.eu veți gasi si stil mai puțin evidente. Pentru aceasta există încă o selecție largă de culori interesante, astfel să se completeze o colecție cu versă de jambiere. Datorită primăverii care vine, să ne uiți la modelele de jambiere cu nervuri, care vor fi perfecte în magazin în perioada această anului:

  1. MODELE PASTEL – pastelurile minunate sunt întotdeauna numărul unu de primăvară! Se întâmplă ca culorile delicate să arate grozav pe materialul cu nervuri al jambierelor de bază. Alegerea, prin urmare, jambiere dungate pentru femei en-gros primăvara, la culori pastelate, cum ar fi budinca roz, violet deschis sau albastru albit.
  2. CU Jambiere restrâmte – jambierele sunt pantaloni cu un design care este exact adiacent picioarelor, iar Doamnele vor nu să stea nicăieri. Prin urmare, atunci, comanda când aceste produse din magazinul cu ridicata, se referă că alege jambiere clasice pentru corp, cu picioare îngrijite care ajung până la glezne.
  3. FLARE CU SLITS – o noutate interest a comerțului cu ridicata sunt jambierele cu clopote cu talie înaltă neagră, cu fante mari pe partea din a picioarelor! Ele sunt Montat de la genunchi în sus, care dă un efect cu adevărat interesant. Ele vor da un aspect original aspectul de zi cu zi și vor atrage atenția.
  4. LEGGINI FLUO – culorile joacă un rol important în stilizările de primăvară, așa că factoryprice.eu recomandă, de asemenea neon dungă femei jambiere en-gros. Din întreaga colecție de jambiere în culori luminate merită să opeși modele fluo roz, galben fluo sau verde fluo fluo fluo fluo! Ei acordă în mod eficient atenție și orice lucru se face stil, dată-i schnitzel mai energic, care se aseaza cu peisajul înflorit.

Citiți articolul: Hanorace pentru femei en-gros de bază – să verseze produse noi pentru noul season

Convite tendințele: Ramones pentru en gros de primăvară – target-uri mai bune models pentru noul season

paula

Recent Posts

Rochie de mărime Mari – ce comandați online?

Rochiile de dimensiuni mai mari nu sunt un articol de depozitare, ci și o expresie…

o oră ago

T-shirty basic nie tylko na co dzień

Klasyczne koszulki kojarzą się nam niemal wyłącznie ze stylizacjami na co dzień. Dzisiaj podpowiadamy z…

o oră ago

Hanorac pentru femei – un model frumos de rochie pentru sezonul de primăvară/vară

Hanorac pentru dame Acesta este un hit absolut în sezonul de primăvară/sezon în colecția en-gros…

4 ore ago

Adidași pentru o rochie – este un astfel de aspect al modei?

Aceasta este moda pe care o porți adidași pentru o rochie? Aceasta este o completare…

4 ore ago

Bluze cu dungi verticale sau orizontale?

Ce bluze cu dungi sunt mai bine de ales? Cele în dungi verticale sau în…

11 ore ago

Jachete de modă pentru femei cu ridicata

În acest sezon, printre tendințele coperților pentru sezonul toamnă/iarnă, în primul rând, domnesc modele scurte…

12 ore ago