Rochii de vară în comerț cu ridicata – ce models să cumperi?

Primăvară sub centură, așa că este timpul să vă configurați magazinul de îmbrăcăminte pentru femei pentru noul season de vară! Produsul, care nu poate lipsi din sortiment, desigur, este aerisit rochii de vară în en-gros, fiind numărul unu printre multe fashionistas.

Ce ies în evidență rochiile de vară într-un magazin cu ridicata? Verifica!

Rochia este un element de bază al haimintei de zi cu zi pentru multe femei, iar tăierea în sine este, de asemenea, în mai multe tipuri diferite. Această parte a dulapului este ușor de divid în functie de season, deoarece modelle individuale se divid una de cealaltă, de obicei în greutate și tip de material. În plus, rochia este cea mai des cu produse scurte și aerisite pentru zilelor de vară. Cadou de caracteristici is in evidență models de vară De obicei, astfel de creații sunt cu siguranță mai colorate, aerisite și cusute din materiale subțiri, aerisite! În plus, ele se disting prin amprente intense, trăgători, care sunt excelente în special pentru sărbători. Adevărata pentru este cea mai mare parte mini rochii de vară în en-gros, dar acesta nu este singurul care este căutat. În ceea ce privește lungimea, creațiile evazate aerisite cu lungime midi și maxi se descurcă perfect și vara! Principalul lucru pare a fi schema de culori, tipul de model și curele și tipul de material, cum ar fi fi fi și tăieturi de succes a făcut celebre de fashionistas.

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „657388″]

Pregătiți-vă magazinul acum pentru noul sezon de vară 2023 și goals comanda mai frumoase models de rochii de vară online de la en-gros! Checific ce models nu puteți rata pentru a atrage cu succes clientilor de sex feminin în colecția de vară.

Ce rochii de vară din magazinul cu ridicata merită atenție? Comanda aceste hit-uri!

Pentru a completa sortimentul magazinului de îmbrăcăminte cu rochii de vară în stilul cel mai modă, vizitează de compania en-gros online Factoryprice.eu. Numai cu ei veți fi mereu curente, goals mai la modă pentru noul season pe care iubitorii modă de din întreaga lume o caută! Vezi acum ce rochii de vară merită cumpărate de la ei pentru an atrage și mai mulți clienți la ofertă.

Un dintre blockbuster-urile din acest an ale verii sunt rochii de vara femei spaniole în en-gros, adică modele senzuale cu umeri goi. Aceste modele grație de sex feminin sunt un bestseller real al lunilor de vară. Nu numai că adaugă sex appeal expunând umerii, dar fac și o treabă bună de modelare a figurii Doamnelor, da-i proporții tentante. Pariați pe rochii spaniole drăguțe, în stil girly, cu imprimeu de flori mici și alege mini fete spaniole sexy, cu volan la decolteu. De asemenea, comandă rochii simple ușoare, cu decolteu spaniol în stilul de vară, adică cu dungi marinare sau polka dot.

Noua colecție a la un revista de îmbrăcăminte pentru vară create, de asemenea, fără rochii de vară pe curele în en-gros. În acest groups, sunt importante în special rochiile aerisite și eterice cu curele subțiri, care expun frumos decolteul, spatele și umerii. Pentru vară, alegi din modelle cu ridicata, în special în vrac, asemănătoare cu tunici și models până la genunchi, cu un corset elastic ruched. Creațiile de vară pe curele iubesc, de asemenea, Combinația cu stilul boho, cum și models interesante și bibelouri girly. Ele arata grozav in orice lungime, asa ca ai grija aici pentru a diversifica in mod corespunzator colectia din toate unghiurile. Machinete la maxi cu motive boho models, modele florale, cum rochii și asimetrice evazate cu decolteu triunghiular!

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „652233,645273″]

Fiecare antreprenor orientat știe că în zilele Fierbinte însorite se vând prea bine rochii de flori de vară în en-gros. Jocurile din această imprimare a femeilor atemporală sunt un must absolute în orice magazin de îmbrăcăminte ar să apară în colecție în mai multe versiuni. Prima este cu siguranță o rochie evazată aerisită, cu decolteu dreptunghiular și mâneci de puf în stil retro. Pentru colecție, o fată spaniolă florală și un model midi al unei fete cu curele subțiri. Cireașa de pe tortul de colecție va fi, de asemenea, rochii florale mini creion cu spatele expus și bretele încrucișate în spate.

Ştiţi deja rochii la modă pentru vară în stil de bază? Descoperă-le!

Dar acest lucru nu este încă toate tendințele en-gros din lumea rochiilor de vară la modă. În epoca modei pentru look-uri simple și minimaliste, Doamnele au fost interesate recent de creații în stilul de bază în ediția de vară. Ele oferă același aspect senzual și feminin, garantând în același timp confort total și libertate de mers. Selele reale din categoria lor de astăzi aderă în primul rând rochii cu dungi de vară în en-groscă vizual subțire în jos silueta! În plus, datorită material elastic cu nervuri, acestea se adaptează perfect nevoilor orice siluete, scoaterea frumos cele mai mari puncte forte ale sale sale sale. La fabrica de prețuri en-gros, acestea sunt disponibile într-o versiune cu multe tipuri de decolteu, lungime și tipuri de curele sau mâneci. Pentru o comandă de cumpărături împreună cu aceste rochii care le se jachete en-gros, excelent pentru stilul de vară!

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „645020,644832″]

Reţine aproape 100% din aceste tipuri de produse din gama Factoryprice.eu sunt rochii de vară în en-gros. Certificat stil de rochii de lucru cu siguranță cel mai bine cu caracteristicile țesăturii elastice cu nervuri, care atenția și atrage se face aspectul de bază al creației. În colecția en-gros veți găsi diverse models potrivite de rochii pentru vară într-o dungă de orice stil și orice lungime! Hitul verii viitoare sunt în special rochiile midi cu nervuri midi cu fante și modele scurte sexy, cu decupaje pe spate.

A se vedea, de asemenea: Rochii de baza en-gros – Vezi ce le deosebeste

Convite tendințele: Ramones din piele ecologică en-gros – cea mai mare selecție de modele

paula

Share
Published by
paula

Recent Posts

Odcienie brązu – nowości w hurtowni factoryprice.eu

Nie tylko rozgrzewają w jesienne wieczory jak kubek ciepłego kakao, przynoszą na myśl także wakacje…

41 de minute ago

Czarne spódnice jaki fason idealny

Każda kobiety powinna mieć w swojej garderobie czarną spódnicę. Dzisiaj podpowiadamy Wam jak wybrać odpowiedni…

o oră ago

Rochii de bază la modă – stiluri interesante pentru noul sezon

Rochii de bază la modă formează fundamentul oricărui dulap, oferind versatilitate și un stil fiabil…

2 ore ago

Spódnice mini w subtelnych stylizacjach

Jak komponować stylizacje ze spódnicami mini, aby nie wyglądać wyzywająco? Polecamy Wam ciekawe spódnice mini…

2 ore ago

Lniany komplet damski – idealny wybór na lato

Lato to czas lekkości, swobody i bliskości natury, a nic tak nie podkreśla tych wartości…

5 ore ago

Paltoane de alpaca – potrivite pentru zilele mai reci ale primăverii

Paltoane de alpaca sunt îmbrăcăminte unică și elegantă, care nu numai că adaugă stil, dar…

8 ore ago