Tricouri cu imprimeuri en-gros – vezi oferta Factoryprice.eu

Primăvara vine și, odată cu ea, super-tendința pentru returnări interesante Tricouri cu imprimeuri en-gros! Tricou imprimat+blugi este stabilit preferat de primăvară al milioane de fete din întreaga lume, așa că se va asigura că reîmprospita colecția de tricouri din magazinul dvs.

De unde au provenit tricourile tipărite cu ridicata? Descoperiți povestea lor!

Care este un tricou, are mai mult de 100 de ani? Interester, inițial tricourile nu s-au uitat deloc așa cum fac astăzi! Mai întâi a fost un costum alb pentru bărbați dintr-o bucată, singură cu nasturi și picioare, din care tricoul de renume mondial an evoluat. Primele modele cu mânecă scurtă în formă de T așa cum o noi astăzi au apărut abia în jurul anului 1938. fashion pentru tricourile musculaturii a fost rapid preprins de Hollywood, care a fericit fost să-și îmbrace vedetele de film de sex masculin ca Marculin Brando în ele! Mai târziu, în anii ’60, odată cu inventarea plastisolului nedisparabil la modă a venit în cele din urmă Tricouri cu imprimeuri cu litere en-grospe care întreaga lume sau înnebunit. A există un model cu diverse sloganuri, teme și alte muzicale multe amprente din lumea culturii pop și multe altele.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „640254,639850″]

De atunci, tricoul cu imprimeu și-a întărit poziția în moda de zi cu zi suficient pentru a supravieţuiască timpului până astăzi! Astăzi, sunt create numeroase tipuri de cămăși cu diverse motive, iar cea mai mare selecție de modeli la modă așteaptă, desigur, în comerțul cu ridicata online! Vezi toata gama de tricouri cu imprimeu de la factoryprice.eu si completeaza colectia de primavara a magazinului.

Ce tricouri cu imprimeuri cu ridicata sunt goals mai la modă chiar acum?

Imprimeurile la modă pe tricouri în offer cu ridicata sunt fără număr, așa că află tendințele despre actuale pentru a cumpăra cele mai relevante modele. Doamnelor care iubesc să se strecoare farmecele în tot, propun în mod necesar potrivire tricouri cu imprimeuri en-gros Silueta de argint. Astfel de modeler arată mai feminin și vor lovi gusturile iubitorilor de stil mai feminin. Puteți vedea chiar și un tricou aparent aparent avea destul de mult farmec feminin în el, dacă sunt tăierea potrivit.

Pentru Iubitorii de offertă de stil mult mai mai și mai sportivă Tricouri cu imprimeuri en-gros supradimensionat stil american! Este vorba despre models libere în bust și models puțin mai lungi, care o oferă mult de libertate sub axile. Ele sunt cusute special în așa fel că să pară prea libere, ceea ce crea un efect super în stilul urban. Astfel de models sunt perfecte pentru îmbrăcăminte stradală pentru tineri și casual. Pentru cămășile mai se potrivesc perfect, printre altele, pantaloni pantaloni en-gros, cum și ciclism cu nervuri și jambiere de bază. În gift, modelelele cu amprente în stil baschet sunt în special la modă, cu nume mari de orașe și echipe universitare. Topul prezintă, de asemenea, models cu photography mari dreptdreptdreptdreptdreptdreptdreptdreptare care prezintă motive la modă din diferite categorii, cum ar fi arta pop, oameni, animale sau peisaje.

[produse limit = „3″ coloane = „3″ skus = „635560,635997,639714″]

Incredibil de la modă sunt prea Tricouri cu inscripții en-gros presentând diverse sloganuri la modă, propoziții motivaționale sau texte scurte amuzante. Fashion pentru acest lucru de tricouri datează din trecutul istoric al cămășilor, când erau folosite în principal pentru a manifest opinion politică. Astăzi este nevoie din fericire o formă mult mai pozitivă și mai veselă! Pentru zilele mai calde de primăvară și vară, tricourile cu inscripții înconjurate de o imprimare florală sunt, de asemenea minunate,. Există, de asemenea, modele vegetale tropicale la timp, cum și motive clasice atemporale, cum ar fi buline sau dungi de marinar.

A se da TOP 5 tricouri cu imprimeuri la modă pentru primăvara 2023!

Oferta de tricouri pentru femei tipărite din magazinul en-gros din fabricaprice.eu este suficient de largă de largă de largă de largă de largă de largă de largă, atunci este dificila să se decidă când face cumpărături. Dacă nu doriți să fie timpul căutând întreaga ofertă, descoperiți acum TOP 5 tipuri absolute de tricouri pe care trebuie să le aveți în magazin de începutul seasonului de primăvară 2023! Stilistii nostri au pregatit pentru tine o lista de bestseller-uri reale, care constau din cele mai cautate Tricouri cu imprimeuri en-gros în tipare:

  1. TRICOU CU INSCRIPȚII – în gama de Primăvară/Vară 2023 include cu siguranță tricouri la modă pentru femei cu diverse inscripții! În partea de sus sunt ambele models cu cuvinte mari și propoziții întregul, cum și tricouri cu inscripție minimalistă. În plus, acordă atenție tipurilor interesante de inscripții inscripționate cu fonturi care răstesc perfect stilul cămășilor!
  2. TRICOU ÎN FLORI – pentru vreme va fi, de asemenea, ideal Tricouri cu Abuz en-gros o varietate de flori și plante tropicale. Ele se vor potrivi perfect în climatul însorit înconjurător al noului season și vor atrage în mod eficient atenția. Excelent în oraș și stil de vacanță!
  3. Tricouri colorate – nu că imprimeurile color arată mult mai interesant și mai expresiv pe bumbacul colorat! Așadar, se oferă magazinului cu tricouri colorate în fiecare nuanță a curcubeului. Pariați atât pe pasteluri girly, cât și pe culori mai puternice, cum ar fi verde sau fuchsia!
  4. CU IMPRIMARE REDREPTUNGAL Tricouri cu imprimeuri en-gros fotoprint dreptunghiular, representând o varietate de motive la modă. Motivul plasat central atrage în mod eficient ochiul și ajustează fantastic orice stil cu pantaloni scurți sau pantaloni denim.
  5. SHORT T-SHORT — pentru iubitorii de modă retro în stilul anilor ’90. de asemenea, comanda tricouri scurte cu imprimare de la en-gros! Modele cu numere și inscripții care se îmbină minunat în stilul cu pantalonii cu talie înaltă.

Vezi mai multe: Pantaloni de bază eleganți cu ridicata – trebuie

Citește și: Cizme de ciclism pentru femei en-gros – perfecte pentru sala de sport

paula

Recent Posts

Cardigane pentru femei – întotdeauna pe partea de sus

Bine ați venit în lumea cardiganelor pentru femei, unde confortul întâlnește eleganța și stilul se…

5 ore ago

Ramonesa pentru femei – vezi cum să le porți într-un look

Ramoneska pentru dame Acesta este un articol iconic de îngrijire a garderobei pentru domeniul suprem…

7 ore ago

Bluze spaniole pentru vară – cea mai tare tendință sezonului

Bine ați venit în lumea fascinantă a bluzelor elegante pentru vară, unde eleganța întâlnește vrac…

7 ore ago

Hanorac alb pentru femei – ce stiluri sunt topurile?

Hanorac alb pentru femei este un clasic care va fi mereu la modă și va…

8 ore ago

Colecția de blugi vezi gama completă de modele

Blugii au fost alături de noi, de când Levi Strauss a introdus pentru prima dată…

19 ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță

Astăzi vă recomandăm cele mai la modă culori de rochii pentru vacanță. Avem șapte nuanțe…

22 de ore ago