Tricouri cu dungi en-gros – o tendință pentru noul sezon

În loc să umpleți magazinul prea multe tendințe de tranziție pentru a paria pe tendințele modei clasice dovedite! Ordin în gama dvs. pentru noul sezon de primavară/vară 2023 tricouri cu dungi en-groscare întotdeauna până în anul vinde ca chifle proaspete.

A lovit primăvara în en-gros!

După cum știi, oamenilor le place cel mai mult ceea ce știu deja. Această generală să opereze, de asemenea, în mare parte în industria haintei, deoarece Doamnele sunt fericite să haine atemporale într-un stil dovedit. Este imposibil să ascundeţi că este vorba despre haine complet atemporale care se totul cu totul și lucrează în orice stil pentru diferite ocazii. Acestea includ, de exemplu, tricouri mici din bumbac negru sau simplu, cum și asisul îmbrăcăminte de bază. Printre popularitatea ei extraşunată de mulți ani s-au bucurat invariabil tricouri cu dungi en-groscare fac aluzie la stilul marinar francez. Fashion pentru tricourile cu dungi a fost începută anterior de marinarii francezi care purtau dungi pentru a comemora bătăliile victorioase ale lui Napoleon. În prima jumătate a secolului al XIX-lea, designerul francez Coco Chanel a devenit interesat de modelul dungat, introducând tendința modei femeilor de zi cu zi! Doamnele au venit repede își iubească bluzele clasice cu dungi și s-au bucurat să le împerecheze cu fuste creion simplu.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus=”657757,636068″]

tendința pentru dungi a trăvuit de zeci de ani și este cu noi până în cadou, încă pe partea de sus și cu o poziție destul de neperformanată. Astăzi, tricourile pentru femei dungate în stilul de bază sunt unul dintre cele mai alese articole de garderobă în perioada Primăvară-vară! Ele nu sunt doar confortabile și versatile, dar, de asemenea, arata foarte bine în stil simplu pentru viața de zi cu zi cu zi cu zi. Trebuie să le aveți în offer dvs., așa verificați că intrarea noastră de astăzi ce tricouri cu manete scurte cu dungi en-gros comanda la magazinul tau!

Ce tricouri cu dungi cu ridicata merită să gătească pentru magazin?

Primăvara se apropie, astfel că seasonul perfect pentru haine dungate, inclusiv tricouri din bumbac ușor. Modelul transversal al dungilor mai subțiri sau mai oferă largi acestor models o multime de farmec rece, cum și un indiciu al stilului marinar al parizienilor! Așadar, se asigură că seasonul de Primăvară/vară 2023 apare în sortimentul dvs. tricouri cu dungi en-gros în cea mai versiune inteligentă. Pentru a face acest lucru, accesați site-ul web al angrosistului online de îmbrăcăminte pentru femei Factoryprice.eu, unde a apărut recent un nou transport de astfel de cămăși. Urmaţi toate tricourile dungate pentru femei din offer actuală cu ridicata şi alege cele mai bune modele pentru magazinul dvs. cu ajutorul stilistilor noștri.

Atunci când se oferă magazinul cu tricouri pentru femei dungate, în primul rând, acordă atenție materialul din care sunt fabricate. Din oferta en-gros, alegerea în principal models de bumbac care sunt aerisite în mod corespunzător și, de asemenea, prietenoase cu pielea. Datorită unui amestec mic de elastan, tricourile sunt, de asemenea, plăcute la tentă, astfel sunt foarte plăcute de purtat toată ziua!

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „601737,600752″]

Este imposibil să ascunzi că comerțul cu ridicata propune, de asemenea, diverse tăieturi interesante de tricouri pentru femei dungate, care, fără duită, își arată aspectul! Una dintre cele mai importante reduceri din orice magazin ar trebui să fie în acest sezon tricouri cu dungi supradimensionate cu ridicata. Acestea sunt modele mai slabile cusute în acest fel pentru a parca prea mari. Ei au mai multă libertate sub axile și sunt puțin mai lungi decât modelle clasice, datorită acestui fapt se află minunat pe orice siluetă și ascund inteligent neajunsurile sale. Ele sunt minunate pentru stilul casual de zi cu zi, adică se încadrează în stilul urban, cum și pentru școală sau vacanță.

Pentru noul hit al viitorului nou sezon 2023 promisiunea de a fi Tricouri cu dungi cu gât V cu ridicata, care se analizează și printr-o Tăietură universală. Tricourile pentru femei cu gât V se face orice tip de imagine, sunt foarte faciale și, în plus, îngustare vizuală umerii. Arată Fiecare femeie facială și, în același timp, incredibil de inteligent, motiv pentru care este o certă trebuie să aibă în timpul achizițiilor cu ridicata! De asemenea, arată foarte interesant un model cu un decolteu triunghiular profund pe spate, care va diversifica interesant întreaga colecție de cămăși dungate.

Să se uite ce să stilizați tricourile cu dungi en-gros primăvara cu!

Pentru ca noua colecție de tricouri cu dungi să se vândă mai repede, introduceele la un mod adecvat atractiv. Aim mai bine este să le arătați lângă haine creează care creează look-uri perfecte care impresionează prin stilul clasic! Este imposibil să ascunzi asta tricouri cu dungi en-gros merg ei fantastic cu multe tipuri de pantaloni și fuste. Ele Creează un aspect atemporal, comod și elegant, care va avea pentru diferite ocazii. Ce le convine? Cure, ele arată cel mai bine în combinat cu pantalonii denim la modă, cum ar fi tuburile cu talie înaltă sau blugi de mamă. Combinația atemporală de blugi cu tricouri cu dungi sunt întotdeauna ca rezultat un stil clasic casual perfect pentru muncă sau școală, cum și escapade urbane. În plus, tricourile cu un model de dungi sunt, de asemenea, minunate pentru a deveni elegant fuste creion en-grosse va face un aspect elegant, cu un indiciu de casual! Astfel de stilizări sunt, de asemenea, potrivite pentru muncă sau pentru oraș, iar tocurile și pantofii sport le vor asatura.

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus=”598211″]

Pe că tricouri cu dungi en-gros Ele sunt perfecte ca o propunere ușoară pentru o vară fierbinte! Deci, ele arata grozav in tinutele de obicei de vacanta, de exemplu, intr-un duet cu pantaloni denim sau fuste aerisite evazate plisate midi. Vara, ei aduc în minte un stil marinar mai ales atemporal, asociat cu o vacanță la mare.

Citeste mai departe: Pantaloni scurti de bază pentru primăvară cu ridicata – noua colecție acum

A se vedea, de asemenea: Sacouri pentru femei en-gros – vezi tendințele pentru 2023

paula

Recent Posts

Spodnie dla rożka zobacz odpowiednie fasony

Jakie spodnie dla rożka są najlepsze? Doradzamy Wam na jakie szorty, jeansy oraz spodnie materiałowe…

o oră ago

Kolorowa bielizna zobacz najpiękniejsze modele

Wiele kobiet tak bardzo skupia się na ubraniu, że zapomina o ładnej i ciekawej bieliźnie.…

2 ore ago

5 fasonów sukienek na co dzień które kochamy

Jakie sukienki na co dzień są najlepsze? Sprawdźcie jakie modele noszą kobiety w wielkim mieście.…

5 ore ago

Jeans w stylizacjach kilka ciekawych zestawów

Jeans w stylizacjach - kochamy jeansowe ubrania. Dzisiaj doradzamy Wam jakie pięć elementów garderoby z…

5 ore ago

Hanorac lung – consultați modele interesante

Un hanorac lung nu este doar extrem de confortabil, ci și un articol de garderobă…

7 ore ago

Bluză supradimensionată de bază – ce modele merită comandate online?

O bluză supradimensionată este un articol universal de garderobă care câștigă din ce în ce…

8 ore ago