Hanorace canguri en-gros – un clasic pentru zilele călduroase

În primăvară, fetele ajung des la bluze confortabile în aspectul cotidian, care oferă o mult de confort și oferă un aspect răcoros! Printre multe modele, un adevărat hit pentru zilele mai calde sunt în special cangur hanorace en-grosîngrijire este minuțios de la stradă la modă.

De unde au venit bluzele de cangur la modă? A se află istoria modei!

Jachetele confortabile, calde și moi sunt deja foarte date în fashion femeilor. Această modă sa născut în SUA, când lucrătorii reci trebuiau să lucrează haine confortabile și calde, care nu să împiedice circulația și, în același timp, ofere căldură. Atunci a fost creata prima hoodie cu glugă din lume, care mai târziu a și făcut podelele de dans ale arenelor sportive! Designerii au creat un model liber routes printr-un cap cu glugă și au adăugat un buzunar distinctiv în centru designului. A fost posibil pune să mâinile în acest buzunar din ambele părți și, din moment ce buzunarul nu avea o partiție, palmele „s-au întîuntru”. Asa s-au născut celebrul până în cadou cangur hanorace en-gros glugă, care astăzi sunt un hit al stilului femeilor urbane!

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „650464,654205″]

Cangurul clasic astăzi are o potrivire pentru silueta femeilor sau o croșetură ușor mai mică, datorită faptului că fiecare doamnă are de ales. Cu toate acestea, mult mai populare sunt cele din urmă, care oferă libertate nelimitată de mers și confort complet. Pentru aceasta, ele dau siluetei un aspect răcoros, liber, pe care fetele tinere îl iubesc în special! Descoperiți astăzi de noi goals mai la modă și tipuri de culori bluze de cangur care așteaptă în offer angrosistului de îmbrăcăminte Factoryprice.eu.

Ce pulovere de cangur cu ridicata merită comandate la magazin?

Deşi ideea generală a tricoului de cangur nu se schimbă în funcție de model, îl distingem destul de multe tipuri. Cea mai mare selecție a lor bluze la modă așteaptă în offer de angrosist online de îmbrăcăminte factoryprice.eu, care offeră o gamă foarte diversă. Vede acum ce merită la magazinul dvs. datorită tendentele predominante, de care se vor îndrăgosti! În cadou, lovitura reală a vânzărilor este în primul rând solid de culoare cangur hanorace en-gros representând grupul de mărfuri subiacent. Obiectivele mai bune sunt realizate din bumbac moale plăcut la tâmpenie se găseste ușor pe siluetă și oferă o mult de confort. În plus, se încadrează perfect în tendința care predomină în cadou în modă pentru stilizările minimaliste în stilul de bază. Se adaptează cu ușurință la o situații dată și, în plus, este ușor să se cultive alte haine potrivite pentru ele. Material lor neted din bumbac este total atemporal, motiv pentru care nu vor ieși niciodată din modă, deoarece sunt o bucată de îmbrăcăminte cu fapt atemporală.

[produse limit = „2″ columns=”2″ skus=”650678,631951″]

Retea în continuare că buna cangur hanorace en-gros de bază este un model care merită oferit cât mai mult posibil în magazin pe parcursul anului. Doamnele sunt fericite să le câștige atât în momentele reci ale primăverii, cât și verii, și le să poarte și în frigul toamnă-iarnă. Produs ideal! În plus, gama de bluze de bază cu cangur din oferta factoryprice.eu despre multime de culori diferite din care puteți alege. Să alege cu ușurință pentru sortimentul models în pasteluri fermecătoare pentru primăvară și multe mai Nuante atemporale, pe tot parcursul anului, cum ar fi alb, gri, roșu.

modele în care fetele sunt de a dreptul acum sunt, de asemenea, cangur hanorace en-gros supradimensionat, cu un design mult mai placa. Acestea offers aspectului o multime de aspect urban, cu un gem hip-hop care se apropie senzațional în îmbarcarea stradală contemporană! În plus, ele sunt mega confortabile și se potrivesc perfect pe orice tip de siluetă a femeilor, oferind confort și mascând posibile imperfecțiuni ale figurii. De asemenea, au praguri decorative lângă capotă, care le dă un aspect și mai sportiv. Impreună cu ei pentru a oferi la modă pantaloni pantaloni en-gros și pantaloni scurți cu nervuri, cu care vor se va va face grozav.

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „629861″]

Hanorace Kangaroo en gros – consultați TOP 5 goals mai interesante models!

Este imposibil să ascunzi asta cangur hanorace en-gros din offer en-gros Factoryprice.eu ofera spre destul de multe puncte de vedere diferite. Ojective mai multe din offertă veți găsi modele plate, cu o singură culoare, în stil de bază, dar sortimentul include și versiuni ușor mai fanteziste! În urmare, serviciile noi au fost selectionate acum 5 modele de canguri, care se remarcă cel mai mult din întreaga game. verificați ce models sunt comandate în magazinul dvs. :

  1. FETE CLASSIC — vorba despre clasicul de bază, adică un cangur girly care ajunge la șolduri, cu un stil de corp ușor mai apropiat. Acesta este cel mai clasic model cu glugă, curele la decolteu și finisate cu suduri cu nervuri oferite în magazin.
  2. Modelul DE BAZĂ SUPRADIMATIE – o varianta mult mai mică a modelului de mai sus este o hanorac supradimensionată cu cangur, cu o dimensiune mult mai largă. Un astfel de model arată în mod deliberat pe corp ca prea mare și asta e vorba! garanta un aspect total nonșalant și liber, cu un gem sportiv.
  3. CANGAROO QUILTED — o optiune pentru primăvara viitoare sunt, de asemenea, matlasate în diamante cangur hanorace en-gros. Chest în mod necesar models elegante de la marca Rue Paris, cu o inscripție plus pe față.
  4. BLOCURI COLOR – din schema de design canguri de bază, de asemenea, în blocuri de culoare! Este vorba despre modele în pătraţi de diferite culori şi bluze în două ton, cu o nuanță diferite a capotei. Ele sunt fantastice ochi-prinderea și oferă pentru a se face orice stil de zi cu zi de mulțime.
  5. CANGAROOS LONG – un hit pentru o zi ușor mai rece va fi, de asemenea, cu siguranță lungă o hanorac de cangur, care este un model supradimensionat care ajunge la genunchi. Reții că astfel de bluze lungi sunt o alternativă fantastică la rochiile de bluză în primăvară.

Citește și: Pantaloni de antrenament en-gros – Intâlnirea stilniţilor de top

Vezi mai multe: Hanorace lungi de bază cu ridicata – alternativa perfectă hainei

paula

Recent Posts

T-shirty basic noś je nie tylko na co dzień

I tak, i nie. T-shirty basic można nosić na co dzień, ale jeśli dodamy do…

17 minute ago

Jeansowe szorty z czym łączyć w stylizacjach?

  Klasykiem w kobiecej garderobie są jeansowe szorty, powinna je mieć każda z nas. Dzisiaj…

19 minute ago

Koszule damskie we wzory modne fasony

Dobrym ubraniem na lato są koszule damskie we wzory wykonane z lekkich materiałów. Dzisiaj chcemy…

o oră ago

Damskie komplety dresowe

Jednym z najpopularniejszych ubrań ostatnich lat są komplety damskie. Dzisiaj postanowiłyśmy skupić się na konkretnej…

2 ore ago

Tanie bluzki damskie hurtownia

Zastanawiacie się na jakie bluzki warto stawiać? Jakie są klasyczne modele, a jakie zgodne z…

3 ore ago

Stylizacje z legginsami – jak je komponować?

Legginsy to jedna z najbardziej wszechstronnych i praktycznych części garderoby w dzisiejszej modzie. Od sportowych…

5 ore ago