Fuste a construit en-gros – o dată pentru fiecare

Deşi Doamnele iubesc pantalonii, Uneori doresc să creaţi un mic aspect mai feminin în ziua în care! Apoi, ei ajung de bună voie la fuste creion sexy la genunchi, adică dintre unul mai clasice models din fashion femeilor. Descoperiți astăzi targeturi mai elegante fuste en-gros și se asigură că sunt pe offer ta.

De unde au venit fuste creion elegante în fashion femeilor?

Figure fusta de montare astăzi aparține clasice reale și ar trebui să-l au în dressing room fiecare femeie. Un astfel de model universal este util pentru diverse ocazii și se potrivește perfect caracterului într-o situație dată. Poate fi pus la muncă, pentru o întâlnire sau o întâlnire oficială și să te prezinți minunat de fiecare dată! Fustele creion au apărut la începutul anilor 1980 ca echivalentul femeilor cu pantalonii de costum pentru bărbați. Împreună cu jacheta, au creat garsonas elegante, adică costum pentru femei la acea vreme. De-a parcursul timpului, modelul a reușit în cele din urmă să „rupă” de seturile formale și sa găsit cu succes în stilul de zi cu zi! Prin urmare, potrivit celor mai buni stilisti din industrie, face căutați cine sunt cele mai la modă fuste en-gros și se propune mai bune models pentru gama dvs.

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „566554″]

Cine se cu fuste assortate – pentru a se face cu fuste – pentru a le comanda en-gros

Tăierea montată a fustei poate fi găsit ușor în magazinul cu ridicata că se potrivește perfect picioarelor aproape pe lungimea toată. Ce altceva iese în evidență o astfel de cooperare? În primul rând, se potrivirea strâns la talie, șolduri și pupa, punctele perfecte punctele forte ale figurii în aceste locuri. În plus, fusta montată are și o talie înaltă, astfel că accentuează perfect abdomenul și indentarea la talie! Din acest motiv, totuși, o astfel de frezură de fusta va fi nebună pentru Doamnele cu burtă proeminentă. De asemenea, nu va servește pentru femeile cu o pradă plată și o Figă băiețească, pentru că pur și simplu nu va avea nimic de subliniat. Fuste elegante cu ridicata Lungimea ciclului este, prin urmare, cea mai bună pentru Doamnele cu o figură impecabilă, cu un stomac plat și o figură care a fost de clepsidră. Deci, să rezumăm sub toate cele mai importante caracteristici ale unei fuste montaţi, iar acestea sunt:

  • DEDETRARE ADERENTĂ
  • VECHI VECHI
  • SILUETA PERFECTA
  • MODELUL CIFRA DE REPERCUȚIE PROPORȚIILE
  • TĂIERE SE ÎNGUSTEAZĂ UȘOR ÎN JOS
  • ARE UN STRUT MIC PE SPATE PENTRU O MIȘCARE UȘOARĂ

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „648499″]

Descoperiți goals mai la modă fuste cu ridicata vândute online!

Acum, să trecem la models specifice de fuste montate disponibile cu ridicata, ceea ce va fi un hit al seasonului următor. Cea mai mare selecție poate fi găsind în magazinul online cu ridicata Factoryprice.eu, care oferă vânzări non-stop 24 de ore pe zi, 7 pe zile pe lună. Descoperiți sortimentul lor și de a se convinge fuste en-gros pentru acest sezon:

  1. PENTRU Ocazii SPECIALE – în magazinul dvs. merită fie oferite fuste creion elegante care se ocupă de birou și pentru diverse evenimente! Deschid dintre modelle cu ridicata cu dungi sau alte modele mici, cu o curea plus inclusa.
  2. BASIC STYLE – un hit in lunile urmator va fi, de asemenea, un hit fuste en-gros într-un stil de bază dungat. Este vorba despre line models, cu singură o culoare, în stil casual, cu textură gravată în line subțiri verticale. Fustele din țesă cu nervuri se fac chiar mai bine figurii și, în plus, sunt moi la emoție.
  3. Cu un volan – printre tendințele fierbinți din primăvară vom afla și fuste creion cu volan decorativ pe lateral. Astfel de modele sunt echipate suplimentar cu curele cu un dispozitiv de tragere, care vă permite să reglați nivelul de încrețire a materialul. Nervurile de pe partea laterală a fustei nu numai că îi dă un retail fantezist, ci atenția și atrage!
  4. MIDI LUNGMI – deși fustele clasice creion ajung la genunchi, acestea apar din ce în ce mai mult în tendune midi cu fuste en-grosîngrijire ajung la genunchi. Ele subțiază figure și subțiază formele Corpului chiar mai frumos, dar pot scurta vizual statura.
  5. Cu o SLIT MODIDĂ – un alt retail la modă într-o fustã montată pentru acest sezon este o fantă la modă pe picior. Face modelul mai sexy și atrage atenția și, de asemenea, expune flirtativ fragmentul coapsei! Acesta este tipul perfect de cusca pentru a căuta o întâlnire sau în oraș.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus=”637120,632624″]

A se atasa ce combinati fustele cu stilul en-gros!

Odate ați completat sortimentul magazinului dvs. cu cele mai la modă de fuste instalate, atunci gândiți-vă la aspectul cool. Datorită acestui fapt, veți ști ce pune împreună un anumit model, astfel că că faptul că fie mai ia totul să imediat set! Veti ce recomandă stilistii noastre combinarea fustelor în diferite stiluri.

Casual fuste din bumbac cu ridicata cu o textură mată, merită combinate cu munți puțin mai expresivi. Acestea pot fi, de exemplu, cămăși din satin cu guler sau colorate hanorace imprimate en-gros, care va da întreaga expresivitate a stilului. Un pulover ușor cu umeri expuși intercalați cu fir metallizat mai ușor va avea și aici. Reînteles că contrastul poate fi realizat nu numai prin juxtapunere cu model neted, dar, de asemenea, cu ajutorul unui alt tip de material. Dacă la o echipă de creion de bumbac vrem să purtăm un vârf de bumbac pe curele, apoi pe partea de sus a sa adăugăm o jachetă de piele ecologică stralucitoare!

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „644928″]

Styling în timp ce fuste mini en-gros Să alegem haine care să le acopere umerii. Un astfel de truc va da mai clasă și elegant stilului elegant. Goals mai scurte modelele vor fi grozav în compania cămășilor cu mâneci lungi, hanorace cu mâneci lungi și blazere.

A se vedea, de asemenea: Tricouri cu dungi en-gros – vezi models de top

Citeste mai departe: Rochii cu flăcări în comerț cu ridicata – perfecte pentru vară models

paula

Recent Posts

Topuri sau tricouri în look-uri de zi cu zi

Una și celelalte bluze sunt o alegere foarte bună atunci când vine vorba de look-uri…

6 ore ago

Pantofi de vară balerine mocasine sau espadrile

Ce pantofi pentru vară merită să alegeți? Astăzi vă recomandăm modele elegante. Consultați recenzia noastră…

7 ore ago

Shemissers sau spaniol? Ce aleg femeile poloneze vara aceasta?

Atât cămășile, cât și spanielele sunt tipuri de rochii la modă pentru vară. Verificați pe…

7 ore ago

Ce lenjerie de corp pentru vară este cel mai bine să purtați?

Astăzi nu vă sfătuim cu privire la stilul sau hainele pentru vară, ne concentrăm pe…

8 ore ago

Pulovere la modă în en-gros pentru noul sezon

În acest sezon, moda se îndepărtează încet de hainele din categoria homfy și optează în…

9 ore ago

Rochii pentru un măr în funcție de tipul de figură

În seria noastră despre tipurile de corp, căutăm astăzi rochia perfectă pentru măr. Verificați ce…

9 ore ago