Comerț cu ridicata cu trei culori pentru femei – cele mai la modă combinații de culori

Căutați cele mai tari tendințe sezoniere pentru magazinul dvs.? Vă întrebați ce haine sunt femeile electrizante din întreaga lume chiar acum? Vă sugerăm: unul dintre hiturile de la sfârșitul iernii este în prezent trei culori de golf pentru femei en-gros! Vedeți cum arată și ce combinații de culori sunt la timp.

Bluză sexy cu guler cu nervuri cu blocuri de culoare – verifică-l!

Din când în când, în mod cotidian, există așa-numitele tendințe fulgerătoare, care într-o clipă se găsesc un cerc credincios de adepți. Moda pentru o anumită îmbrăcăminte este răspândită în rândul femeilor în principal prin Internet, iar o astfel de tendință ajunge la un număr mare de doamne din întreaga lume. Unul dintre cele mai recente hituri printre fete este acum tonifiere trei culori de golf pentru femei en-groscare subliniază frumos punctele forte ale siluetei! Pentru aceasta este incredibil de confortabil și practic în uzura de zi cu zi, precum și foarte versatil, deoarece multe tipuri de pantaloni se încadrează în ea. Modelul se încadrează perfect în stilul codului vestimentar de bază minimalist, dar în același timp atrage atenția cu o combinație interesantă de culori. Acesta este împărțit în trei blocuri orizontale de culori clar separate unul de celălalt.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „657916,658078″]

Ce altceva distinge acest model de ceilalți? Aceasta bluza cu guler inedita este confectionata din bumbac elastic cu nervuri completate de un mic amestec de fibre sintetice. Datorită acestui fapt, se adaptează perfect formei oricărei siluete și accentuează frumos farmecele, așa că va funcționa cel mai bine pe o figură îngrijită. În plus, are o broască țestoasă cu nervuri și mâneci lungi care se potrivesc corpului, ceea ce adaugă o mulțime de șic șic la gât! Acest tip trei culori de golf pentru femei en-gros Banda este o bază excelentă pentru crearea stilului clasic pentru fiecare zi.

Comerț cu ridicata cu trei culori pentru femei – pe ce combinații de culori să pariați?

Vă întrebați unde puteți cumpăra în en-gros un astfel de elegant trei culori de golf pentru femei en-gros în primăvară? O colecție substanțială de acest tip de bluză pulover are în prezent în oferta sa de îmbrăcăminte online en-gros fabrica de fabricile de prețuri. Ei au fost primii care au simțit potențialul acestei tendințe, motiv pentru care îl veți cumpăra deocamdată doar acolo! Cel mai bun dintre toate, modelul este disponibil în foarte multe variante de culori, deoarece oferă aproape o sută de combinații de culori la modă. Este dificil să cumpărați toate, prin urmare, care dintre ele să alegeți pentru magazin? Ascultați instrucțiunile experților noștri în această privință, care cunosc cheia succesului stilului la modă cu turtlenecks în trei culori:

    • PASTELURI CALM – pentru primăvara viitoare merită să pariați pe o broască țestoasă cu trei culori în nuanțe pastelate subtile! O astfel de variantă are o abundență de tandrețe girlish în ea și se potrivește perfect stilisticii tendințelor de primăvară. Așa că pariați pe trei culori pentru femei golf de bază en-gros, care are cel puțin o culoare pastelată, de exemplu, roz deschis, menta sau piersic.
    • Cu Fashion WHITE – în primăvară arată că este bine să contrabanzi culoarea albă, care luminează ținuta și arată foarte elegant. Prin urmare, alegând broșe cu trei culori din magazinul cu ridicata, pariați și pe modele care „pornesc” de sus cu culoarea albă! Datorită acestui fapt, au o mulțime de strălucire de primăvară în jurul lor, ceea ce este o potrivire excelentă pentru aspectul de primăvară.

[produse limită = „2″ coloane = „2″ skus = „657893,658075″]

  • SPRING GREEN – datorită primăverii viitoare vă recomandăm să cumpărați broșe cu inserții verzi! După cum știți, verdele este un simbol al primăverii, deoarece se referă la vegetația verde care se trezește la viață. În plus, verdele se calmează, deci asigurați-vă că oferiți doamnelor o broască țestoasă în trei culori, cu o inserție verde suculentă.
  • CU CONTRAST STRONG — pentru doamnele cărora le place să atragă atenția asupra lor cu ținuta lor, propun la sfârșitul iernii trei culori de golf pentru femei en-gros cu nuanțe contrastante! Aceasta este o versiune pentru iubitorii de modă curajoși care nu se tem să șocheze și să spargă schemele comune. Alegeți pentru modelele de magazin cu culori aparent care nu se potrivesc, cum ar fi albastru cu roșu sau roșu cu violet etc.
  • Într-o ediție DARKER – clienții care preferă să poarte haine mai întunecate în fiecare zi, oferă, de asemenea, o versiune a broaștei cu trei culori într-o versiune mai închisă. Pariați pe modele cu blocuri de culoare mai închise, cum ar fi negru, visiniu, kaki, albastru bleumarin, verde închis sau maro închis.

[produse limită = „1″ coloane = „1″ skus = „658072″]

Cu ce pot purta clienții cu ridicata cu trei culori pentru femei?

Avand deja in oferta confortabil cu trei culori pentru femei cu ridicata vă puteți gândi acum despre stilizările interesante care pot fi construite cu ea. Arătați clienților ce haine o vor combina eficient într-un set răcoros pentru fiecare zi, astfel încât să fie mai dispuși să ajungă la ea! Vedeți ce arată cel mai bine pentru a găsi bluze cu trei culori cu guler de la en-gros:

  1. CU BLUGI LA MODĂ — orice guler cu trei culori va arăta grozav în compania oricărui blugi! Prin urmare, împreună cu broaștele, comandați și la magazin blugi pantaloni de la en-gros în stiluri la modă, cum ar fi tuburi, blugi mama și modele cu picioare largi.
  2. CU O FUSTĂ MONTATĂ — într-un număr ceva mai feminin oferă doamnelor broasca țestoasă colorată discutată într-un set cu fuste creion sexy. Aceasta este o propunere pentru domnii cărora le place să sublinieze silueta cu tot stilul. Cu broasca tricoloră menționată mai sus, atât fuste de bază cu nervuri netede, cât și modele puțin mai elegante pentru birou vor arăta grozav.
  3. PENTRU PANTALONI DE LA COSTUM — cumparare en-gros de golf pentru femei ieftine în trei culori să-l la pantaloni costum o dată elegant! Alegeți pantaloni deosebit de colorați, confecționați din țesătură cu talie înaltă și picioare largi, care vor adăuga un șic mai unic la broasca casual.

A se vedea, de asemenea: Bluze de bază cu mânecă lungă en-gros – vezi de unde să cumperi

Căutați tendințe: Negru bumbac jambiere cu ridicata – atemporal moda

paula

Recent Posts

Topuri sau tricouri în look-uri de zi cu zi

Una și celelalte bluze sunt o alegere foarte bună atunci când vine vorba de look-uri…

9 ore ago

Pantofi de vară balerine mocasine sau espadrile

Ce pantofi pentru vară merită să alegeți? Astăzi vă recomandăm modele elegante. Consultați recenzia noastră…

10 ore ago

Shemissers sau spaniol? Ce aleg femeile poloneze vara aceasta?

Atât cămășile, cât și spanielele sunt tipuri de rochii la modă pentru vară. Verificați pe…

10 ore ago

Ce lenjerie de corp pentru vară este cel mai bine să purtați?

Astăzi nu vă sfătuim cu privire la stilul sau hainele pentru vară, ne concentrăm pe…

11 ore ago

Pulovere la modă în en-gros pentru noul sezon

În acest sezon, moda se îndepărtează încet de hainele din categoria homfy și optează în…

12 ore ago

Rochii pentru un măr în funcție de tipul de figură

În seria noastră despre tipurile de corp, căutăm astăzi rochia perfectă pentru măr. Verificați ce…

12 ore ago