Seturi de bază din trei piese în comeră ridicata – vezi offer de en-gros de la Factory Price.eu

În calitate de comerciant cu retail de îmbrăcăminte pentru femei, ați observat cu siguranță cerința tot mai mare de ansambluri de femei de ceva timp. Este timpul să reîmprospântați colecția cu noi models, deoarece lista tendanelles primăverii intre să pe lista modelelor primăverii seturi de bază din trei piese comerț cu ridicata! Vede cum arată și care dintre ele pentru a cumpăra.

Set de bază din 3 piese – cel mai recent hit casual

Recente, fashion ne obisnesc cu seturi din două piese, de obicei, dintr-o hanorac sau un top și pantaloni. Acum, totuși, este să timpul intrați la nivelul superior: află despre cea recentă mai tendinta a modei de zi cu zi, care este seturi de 3 piese formate din trei elemente diferite! Cum arată astfel de models? Cunoscutul pachet din două piese a fost alăturat de o succesiune de stilurile de bază, care împreună creează un trio extrem de elegant și coeziv. Acestea pot fi pantaloni scurți, un top cu nervuri sau un cardigan, cum și un tricou cu mâneci scurte de bază. Posibilitățile de conectare potențiale sunt destul de multe, iar cea mai mare selecție de modele interesante așteaptă, desigur, în angrosistul online Factoryprice.eu. Ei, ca de obicei, au fost primii care au descoperit fashion pentru seturi de femei din trei piese cu ridicata de bază și începe o adevărată revoluție în lumea stilului casual casual.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „641526,640032″]

Ce fel de seturi puteți afla printre Grupul de tripleți de bază? Acestea vor fi, desigur, modele care imbina cele mai bune stiluri de bază cu cele mai modă la tipuri de materiale, menținute în culori de bază dezactivate. Deci, colecția nu va lipsi de produse din bumbac aerisit, hanorac și moale țesă cu nervuri. Sunteți curioși? Vezi ce models de seturi din trei piese ar trebui incluse în offer dvs.!

Seturi de bază din trei piese în comerț cu ridicata – descoperiți cele mai bune vederi!

Răsfoiți toate goals mai importante tipuri de bază din trei piese din offer en-gros factoryprice.eu și comanda acelaşi accesări la magazin! Goals mai interesante tipuri de a alege de la dvs. oferă, clienţii cu mai multe şanse vor face cumpărături cu dvs. :

  1. KITURI CU TOP — promisiunea de a fi un adevărat hit al seasonului seturi de bază din trei piese cu top în comer cu ridicata. Acestea sunt modelle care în set de lângă pantaloni de training și pulovere au, de asemenea, un top pe curele! Certificat tip de seturi este cel mai potrivit pentru a se asorta figure scurt topuri de bază en-gros nervuri, care se deosebesc silueta perfecta a fyhurului. În plus, partea superioară strappy aduce o nota de chic feminin senzual setului, deoarece expune sumbru umerii.
  2. CU MODELE TRICOU — un produs interesant pentru noul season va fi, de asemenea, seturi de bază din trei piese cu tricou en-gros. Este vorba despre un model cu pantaloni de training și un hanorac și un tricou alb din bumbac supradimensionat în set, care se întoarce totul minunat! Inclus cu aceasta este o hoodie scurtă și mânecă scurtă, cum și o puțin spate mai și lungă fante răcoroase pe laturi. Totul este într-un stil liber de joacă americani de baschet, așa că va fi minunat pentru stilul de zi cu zi pentru oraș!
  3. SETURI CU ȘORTI – pentru zilele mai calde de primăvară va fi, de asemenea, perfect seturi de bază din trei piese cu pantaloni scurți în comerț cu ridicata. De exemplu, modelelele cu pantaloni scurți cu nervuri și un top cu dungi scurte, cu Mânecă scurtă și gât V, arată grozav! Există, de asemenea, un cardigan clasic de bază cu glugă și Buzunare.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „616829.616266″]

Modelul de mai sus ale seturilor de bază din 3 piese vor funcţie pentru diferite condiţii climatice şi pentru multe ocazii de zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi. Se îmbină în oraș pentru o întâlnire cu prietenele sau pentru o plimbare, cum să le ia o excursie sau o excursie la periferie. Purtarea unui set de 3 piese Doamnelor poate decide în ce configurație doresc să o port la un moment dat. Acestea pot să se înalțe sau să se purta jacheta în orice moment, în comandă de temperatuă predominantă în exterior.

Ce alte seturi de bază din trei piese în comerț cu propune ridicata FactoryPrice.eu?

Attest lucru, desigur, nu este toate modelele de seturi de bază din trei piese, pe care le veți găsi în offer en-gros! Angrosistul online FactoryPrice.eu va ofera modele mai interesante care vor avea mai ales acum, la rangul anotimpurilor. Goals mai multe dintre targeturi mai bine vândute hituri sunt, desigur, seturi de bază din trei piese cu ridicata cu pantaloni Pantaloni de antrenament! Aceasta este o ținută casual bună pentru Doamnele le place să poarte sporturi în stil urban! Modelul, pe lângă puloverii lungi, are și un top sau un tricou inclus, cum și un hanorac de obicei mai slab, completa care totul. Acestea offeră confort total și libertate de mers, cum și confort complet la purtare pe tot parcursul zilei. Nu este amuzant că există un interest tot mai mare pentru seturile de 3 piese în rândul doamnelor care pun în moda de zi cu zi în principal confort și stil necomplicat.

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „628129″]

Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, populare seturi de bază din trei piese cu ridicata cu hanorac, care se descurcă perfect ca element de încoronare. Reînteles ambele că models de astfel de seturi cu bluze și pantaloni lungi vor functiona excelent mai ales acum, la începutul anotimpurilor! De ce? După atât hanoracul, cât și pantalonii lungi vor oferi un confort termic plăcut în primele zile mai de reci de primăvară și la Sfârșitul iernii neașteptat de rece. În martie, ca într-o oală în vremea din Polonia, el poate face o pry! Prin urmare, cu atât mai mult oferi la modă seturi de bază din trei piese cu ridicata într-o versiune de la Factoryprice.eu.

A se vedea, de asemenea: Hanorace de bază cu mânecă lungă en-gros – vezi de unde să cumperi

Citiți articolul: Seturi de workout din două piese en-gros – Spring Best Sellers

paula

Recent Posts

Czerwone sukienki na wesele: modne fasony

Jednym z najmodniejszych kolorów sukienek jest czerwień. Z chęcią wybieramy takie kreacje na co dzień,…

8 minute ago

Pantaloni din piele ecologică – cum să faci stilul interesant?

În anii noștri, există mai multe femei care se îngrijesc cu soluții de modă elegante,…

o oră ago

Cămașă în carouri pentru femei – un element clasic în garderoba unei femei

Cămașă în carouri pentru femei este o piesă clasică de garderobă pentru femei, care a…

2 ore ago

Salopete pentru femei – o idee de da un aspect elegant într-o haină premium

Salopete pentru femei este o singură piesă care a fost populară pentru femeile din întreaga…

4 ore ago

Modă jachete denim pentru femei – ce modele fac parte din ținuta ta?

Jachete denim pentru femei De la an la an, insula a câștigat o popularitate imensă…

4 ore ago

Blugi cu găuri modele interesante

Blugii sunt pantaloni de neînlocuit în garderoba fiecărei femei. De obicei avem mai mult de…

13 ore ago