Colecția de vară la FactoryPrice.eu – presentare generală a știrilor

În cele din urmă, primăvara mult așteptată a venit la noi și, Înainte de a ști, va fi continuată de o vară fierbinte! De aceea este timpul să se ida primele hituri recente dar colecției de vară la magazin! În cazul în care pentru a le obține? Convingeți ce propune noua colectie de vara la factoryprice.eu și an pentru an ajunge cele mai tari noutăți pentru an ajunge.

A se da ce atrage noua colecție en-gros pentru vara 2023!

Obiectivele mai multe magazinelor de îmbrăcăminte sau angrosiștilor se axează acum pe măcarea noilor colecții de primăvară. Și ca și cum ar fi să fii cu un pas anterior lor? Asa sa sa sa sa sa sa sa sa sa sa sa sa sa sa sa faca fabrica de en-gros de îmbrăcăminte online factoryprice.eu, care deja en-gros haine de vară în paralel cu cele de primăvară! Datorită acestui fapt, vă puteți pregati magazinul pentru sezonier de vară în avans și se poate umple cu goals mai bune tendințe. Fii plin de resurse la fel de mult ca echipa noastră cu ridicata și avansează concurenții concentrați exclusiv pe colecția de primăvară. Vezi acum ce interesati oferta Colecția de vară la Factoryprice.eu și de a face haine superbe de vară pentru femei la prețuri cu ridicata!

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „642211,648036″]

Ce tendințe vor domni în această vară? Printre sortimentul en-gros nu există lipsa de hituri vestimentare dovedite pe care fetele le place le place să poarte în fiecare an, dar va exista și loc mai multe pentru multe noutăți. Baza colecției de en-gros de vară este cu siguranță rochii ușoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare șoare și aerisite, singură culoare, și cât cu imprimeuri colorate. Vara, ne amintim și baza clasică, adică topurile de bas și seturile de vară cu pantaloni scurți cu dungi. În acest sezon Femea Colecția de vară la Factoryprice.eu ea a pregătit, pregătit de asemenea, o frumoasă colecție de bluze aerisite care se deschid umerii! Vor fi, de asemenea, fuste mini, pantaloni scurți casual și salopete de vară la modă. Vezi retail colecției!

Vezi ce rochii propune colectia de vara la factoryprice.eu!

Este timpul să aruncăm o privire mai recentă asupra colecțiilor de vară pentru femei de la angrosistul Factoryprice.eu. Incepe cumpărături cel mai bine cu rochii de vară aerisite, pe care Doamnele sunt fericite să le poarte în căldură. Ce a fost în primul rând? Cu siguranță, să aleagă rochii frumoase midi florale evazate, cu mâneci scurte, decolteu proeminent și flounce în partea de jos. Un hit al colecției de vară cu rochii de la en-gros sunt, de asemenea, rochii de bază scurte cu curele cu bretele. Vă rezervați modele cu șireturi pe spate și decupaje decorative pe spate în culori frumoase suculente! Colecția de rochii de vară la Factoryprice.eu propune, de asemenea, rochii spaniole extrem de feminine în comerț cu ridicata cu umeri goi. Aceste Stiluri incredibil de senzuale modelează frumos silueta femeilor și o aspect original pentru vremea caldă! Pentru magazin, se spune că se apun, cum și stilurile puțin mai de femei spaniole modelate într-un design elegant și mai sportiv.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „647964.639958″]

Colecția de rochii de vară de la Factoryprice.eu este, de asemenea, extrem de fetișcană rochii cu volan en-groscare se încadrează fantastic în climatul de vară. A ales în mod necesar models cu un flounce în partea de jos sau bibelouri mai mici la decolteu sau la mâneci. Este imposibil să enumerați toate modelle interesante, trebuie doar să le vedem singur!

Colecția de vară la FactoryPrice.eu – găsiți pietre adevărate în ea!

Curs, tinte mai recente Colecția de vară la Factoryprice.eu cu haine pentru femei propune mai multe models de a alege de la! La magazin pentru zilele Fierbinte, comanda, de asemenea, blaturi drăgălațe pentru femei aerisite pentru vară pe curele subțiri. alege în principal models cu imprimeu de flori de vară, dar mers și mai multe vârfuri de cu nervuri bază. Un top la modă este baza formei de vară al femei unei și coboară ca apa în fiecare sezon!

Pentru topuri elegante, comanda, de asemenea, un lot de pantaloni scurți pentru femei la modă în comerț cu ridicata, care au fost un element atemporal al dulapului de vară pentru doamne de ani de zile. Ce modele vor fi la modă în acest an? Cu siguranță merită să pariați pe clasicul de fier, adică pantaloni scurți sexy din denim cu abraziuni la modă! Arată grozav de bluze la modă de femei spaniole și topuri aerisite. Curent colectie de pantaloni scurti de vara la Factoryprice.eu recomandat în special pantaloni scurți denim cu abraziuni și frays și modele cu talie înaltă. În plus față de pantaloni scurți din denim atemporal, comanda pantaloni scurți de o singură culoare cu talie elastic și picioare libere în magazin. Astfel de models sunt ideale pentru căldurile verii!

[produse limit = „1″ coloane = „1″ scus = „639693″]

În colecția de femei de vară a magazinului nu ar trebui să fie lipsească, astfel, bluze ușoare pentru femei, cu un decolteu mai adanc și mâneci scurte. Pariați cu siguranță pe bluze spaniole la modă, cu umeri deschise și bluze scurte la modă, cu nasturi și imprimeuri de vară! Vezi ce mai multe hit-uri target-uri mai recente colectie hanorac de vara la Factoryprice.eu și comanda en-gros astăzi.

Colecția de vară pentru femei la FactoryPrice.eu — TOP 5 pentru modelele 2023!

Deşi mai rămâne ceva timp până la noul season de vară, Colecția de vară la Factoryprice.eu oferta deja o selecție destul de mare de modele. Este greu pentru tine să decizi? Vedeţi TOP 5 Stiluri de vară pe care cu siguranță trebuie să le aveți în magazin Înainte de începutul seasonului:

  1. MINI CU FLORI — în primul loc de vară trebuie să fie lista de la angrosiști inclus în unanimitate o rochie scurtă cu flori.
  2. PANTALONI DE FORMARE DE BAZĂ — imediat după pantaloni scurți din denim de la en-gros pe locul al doilea hit-uri incontestabile pentru vară sunt pantaloni de trening de bază! Perfect pentru plajă sau oraș.
  3. AERISIT DE TOP – în colecția magazinului aveți nevoie și de blaturi aerisite pentru femei pe curele subțiri. Excelent pentru pantaloni scurți și fuste.
  4. HANORAC SCURTA — preferabil o femeie spaniolă sau un model cu mâneci scurte și umeri pufoși cu volane. Vara lovit la denim și pantaloni scurți!
  5. SET DE VARĂ — vara oferă seturi la modă din două piese pentru vară, cu top și pantaloni scurți! Pariați pe models de bază din țesătură cu nervuri de bumbac și seturi aerisite modelate, cu un vârf de viscoză.

Citeste mai departe: Salopeta pentru femei en-gros – noutate pentru zilele de vară

Descoperiți tendințele: Scurt top de bază în en-gros – trebuie să fie în fiecare revista

paula

Recent Posts

Spódnice damskie – przegląd letnich inspiracji

Spódnice damskie od wieków stanowią istotną część kobiecej garderoby, przechodząc przez liczne ewolucje mody i…

27 de minute ago

Rochii clasice modele atemporale de la en-gros

Femeilor le place să poarte rochii și, deși suntem bucuroși să urmăm tendințele și să…

19 ore ago

Ținute de comuniune cum să le creezi

Mai este întotdeauna luna în care sunt organizate Preasfintele Împărtășiri. Acesta este un eveniment important…

21 de ore ago

Haine în carouri pentru femei: pe care să le alegi?

Caroul atemporal este unul dintre cele mai populare modele, atât în moda femeilor, cât și…

23 de ore ago

Cele mai la modă culori de rochii pentru vară

Vară, soare, plajă. Toate acestea ne determină să ne îmbrăcăm complet diferit decât restul anului.…

24 de ore ago

Prietenii cu ce să combine pentru arăta feminin?

Subiectul este pervers. La urma urmei, la prima vedere se pare că iubiții sunt pantaloni…

o zi ago